PC

έναν επιτραπέζιο υπολογιστή υψηλής απόδοσης στη σωστή τιμή

Το Inferno είναι ένας επιτραπέζιος υπολογιστής σχεδιασμένος από τη γαλλική μάρκα Cybertek. Η τελευταία πουλά διαμορφώσεις υψηλής απόδοσης σε τιμές που προορίζονται να είναι λογικές. Η ιδιαιτερότητά του; Προσφέρετε εξατομικευμένες γκραβούρες στους αγοραστές. Το The Inferno είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα της και μπορέσαμε να το δοκιμάσουμε.

Cybertek Inferno

Κορυφαία Achat, LDLC, Materiel.net… υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο υπολογιστή σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η γαλλική μάρκα Cybertek είναι ένα από αυτά. Μη ικανοποιημένος με την προσφορά ευρείας επιλογής διαμορφώσεων υλικού, διαφοροποιείται από την προσφορά προσαρμογής του: Στην πραγματικότητα δίνει στον αγοραστή τη δυνατότητα να χαράξει τον πύργο του με σχέδιο που έχει επιλέξει ο ίδιος. Ένα μοναδικό πράγμα στη γαλλική αγορά. Επιπλέον, για τις δημιουργίες της, η εταιρεία βασίζεται σε χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό, αλλά τι είναι πραγματικά;

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Μπορέσαμε να δοκιμάσουμε έναν υπολογιστή από τη μάρκα για να κρίνουμε επί τόπου. Αυτός είναι ο Πύργος της Κόλασης, μια προκαθορισμένη διαμόρφωση πωλείται στην τιμή των 2299 ευρώ. Πώς λειτουργεί ο ιστότοπος του κατασκευαστή; Είναι η συναρμολόγηση και η προσαρμογή ποιότητα; Τι γίνεται με την ίδια τη διαμόρφωση; Απάντησε αμέσως.

Η Cybertek δίνει έμφαση στην εξατομίκευση

Πριν αρχίσουμε να εξετάζουμε το ίδιο το μηχάνημα, ας επικεντρωθούμε στο Cybertek. Ο ιστότοπος της μάρκας επιτρέπει στον χρήστη να κατασκευάσει τον υπολογιστή του όπως θέλει. Για όσους το θέλουν, Οι προκαθορισμένες διαμορφώσεις είναι ήδη διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένου του Inferno που δοκιμάζουμε σήμερα. Αυτά είναι αυτά που μπορούν να επωφεληθούν από την εξατομίκευση, δηλαδή από τη χάραξη στη σκληρυμένη γυάλινη πλάκα που κλείνει τον υπολογιστή. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούν όλα τα μοντέλα να επωφεληθούν από αυτό.

CybertekCybertek

Πρέπει να παραδεχτεί κανείς ότι η επιλογή προσαρμογής δεν είναι πολύ σαφής, επειδή δεν τονίζεται πολύ. Πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα μοντέλο και μετά να δείτε εάν η επιλογή είναι διαθέσιμη (κάτι που δεν συμβαίνει πάντα). Αυτό θα είχε ωφεληθεί αν τονιζόταν λίγο περισσότερο, ειδικά επειδή είναι α χαρακτηριστικό πραγματικά μοναδικό στην αγορά. Η Cybertek φαίνεται να έχει επίγνωση αυτής της αδυναμίας, καθώς έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ένα εκπαιδευτικό βίντεο για να εξηγήσει πώς λειτουργεί.

Μόλις φτάσετε στο αποκλειστικό μενού, προσφέρονται πολλά προκαθορισμένα σχέδια και είναι δυνατό να τα μεγεθύνετε, να τα τακτοποιήσετε ή να τα περιστρέψετε εάν θέλετε. Με λίγα λόγια, να κάνεις τα πάντα με το δικό σου τρόπο. Τα γραφικά δεν είναι πραγματικά εμπνευσμένα, αλλά έχουν την αξία να αναδεικνύουν πολλά διαφορετικά στυλ και κόσμους. Εάν κανένα δεν σας ταιριάζει, μην πανικοβληθείτε, υπάρχει μια εφεδρική λύση.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Η μεγάλη δύναμη αυτού του συστήματος, Στην πραγματικότητα, επιτρέπει στον αγοραστή να εισαγάγει μια εικόνα από τη βιβλιοθήκη του. Είναι ελεύθερος να βάζει ό,τι θέλει, αλλά να προσέχεις, η γκραβούρα είναι αυτό που είναι, πρέπει να προσέχεις τις αντιθέσεις και να μην επιλέγεις μια εικόνα που είναι πολύ απασχολημένη για να έχεις σωστό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, μια προεπισκόπηση μας δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Cybertek InfernoCybertek Inferno
Να είστε προσεκτικοί με τις αντιθέσεις κατά την εισαγωγή εικόνων

Μια τέτοια γκραβούρα κοστίζει 50 ευρώ, μια τιμή που μας φαίνεται λογική και η οποία προστίθεται στην τελική διαμόρφωση. Ωστόσο, λυπούμαστε που μόνο η πλαϊνή πλάκα είναι προσαρμόσιμη. Θα θέλαμε να έχουμε την επιλογή να προσθέσουμε γραφικά στο μπροστινό μέρος, για παράδειγμα. Αυτό συμβαίνει με το μοντέλο δανείου μας, το οποίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο. Σημειώστε ότι οι υπολογιστές «limited edition» προσφέρονται ήδη προς πώληση, με πιο προηγμένες γκραβούρες. Για παράδειγμα, επισημαίνονται πύργοι στα χρώματα του The Witcher 3 ή του Call of Duty, με επιπλέον χαρακτικά.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Είναι προφανώς δυνατό για να δημιουργήσετε μόνοι σας τον υπολογιστή σας από το Α έως το Ω. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι καλά μελετημένη και φιλόξενη ακόμη και για αρχάριους. Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που ζητείται δεν είναι ο πύργος, ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών, αλλά ο προϋπολογισμός που θέλετε να επενδύσετε. Εξυπνος.

Ποια είναι η αξία της προσαρμογής και της επεξεργασίας;

Για να μπορούμε να κρίνουμε την ποιότητα της δουλειάς της, η Cybertek ας δοκιμάσει ένα από τα μοντέλα της. Αυτό είναι το Cybertek Inferno, είτε ένας πύργος MSI MPG VELOX 100R με βελούδινη διαμόρφωση πωλείται στα 2299 ευρώ:

  • Μητρική πλακέτα MSI B670 Gaming Plus Wifi
  • Επεξεργαστής Intel Core i7-13700KGF
  • 32 GB μνήμης RAM (MSI 2X16 GB DDR5 5600Mhz)
  • GeForce RTX 4070 Ti 12 GB
  • 1TB M2 NVMe SSD

Διαβάστε επίσης – Diablo 4 test: ένα κολασμένο παιχνίδι με δαιμονική αποτελεσματικότητα

Λάβετε υπόψη ότι ο πύργος που πωλείται στον ιστότοπο δεν έχει το “δέρμα” Diablo 4 από το μοντέλο δανεισμού μας, το οποίο δημιουργήθηκε για αυτόν όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι Blizzard. Αλλά είναι απολύτως δυνατό να αγοράσετε αυτήν την ίδια διαμόρφωση χωρίς καμία διακόσμηση στη συνέχεια επιλέξτε ένα εξατομικευμένο ποτήρι.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Δεν πρόκειται να επικεντρωθούμε στον ίδιο τον πύργο, που είναι ένα μοντέλο που σχεδίασε η MSI. Θα πούμε απλώς ότι είναι πολύ αποτελεσματικό και πρακτικό. με τη σύνδεσή του με εύκολη πρόσβαση στο επάνω μέρος (1 θύρα USB Type-C, 2 θύρες USB 3.2 Type-A, μια υποδοχή ακουστικών και μια υποδοχή μικροφώνου).

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Ας προσθέσουμε την παρουσία ενός καλού όγκου (για την εγκατάσταση ανεμιστήρων 360 mm) και πολυάριθμων αεραγωγών για τη σωστή κυκλοφορία του αέρα, θα επανέλθουμε σε αυτό παρακάτω. Σημειώστε επίσης ότι σε αυτόν τον πύργο MSI MPG VELOX 100R, είναι δυνατή η εύκολη πρόσβαση στα εξαρτήματα, αφού το τζάμι ανοίγει σαν παράθυρο. Δεν υπάρχουν βίδες για να αφαιρέσετε, μόνο μια λαβή για να τραβήξετε. Πρακτικός.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Η χάραξη, που πραγματοποιήθηκε στην εσωτερική όψη του σκληρυμένου γυαλιού, είναι υψηλής ποιότητας και πάνω από όλα ανθεκτικό. Δεν κινείται ούτε σημαδεύει όταν το ξύνετε λίγο, όπως μπορεί να συμβαίνει με μια βασική εκτύπωση. Χαιρετίζουμε την ακρίβεια στη διάταξη, ένδειξη προσεκτικής δουλειάς. Δεν θα σταθούμε στα άλλα χαρακτικά του μοντέλου δοκιμής μας (αυτά στο μπροστινό μέρος ή στο μέταλλο), καθώς δεν διατίθενται προς πώληση. Το να έχετε μια μοναδική εικόνα στον υπολογιστή σας μπορεί να ακούγεται σαν λεπτομέρεια, αλλά δίνει πραγματικά χαρακτήρα στο μηχάνημά σας που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Όσον αφορά την ίδια τη συνέλευση, τίποτα να αναφέρω. Όλα γίνονται σοβαρά, όπως αυτά που προσφέρει ο ανταγωνισμός. (Τα κορυφαία Achat και LDLC στην κορυφή). Δόθηκε κάποια προσοχή διαχείριση καλωδίων, το οποίο είναι προφανώς ένα θετικό όταν μπορείτε να θαυμάσετε το εσωτερικό της μηχανής σας. Τα περισσότερα από τα καλώδια συνδέονται έτσι στο μη ορατό τμήμα του πύργου: αυτό πρέπει να γίνει για μια όμορφη συναρμολόγηση.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Μόνο πρόβλημα, εντοπίσαμε ένα ασύνδετο LED και έπρεπε να ψάξουμε με τα μικρά μας δαχτυλάκια για να συσχετίσουμε τους δύο ελαττωματικούς συνδέσμους. Τίποτα πολύ δραματικό που θα έβλαπτε την καλή λειτουργία του μηχανήματος και σίγουρα μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά αξίζει να αναφερθεί. Από κει και πέρα ​​κανένα παράπονο.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Όσον αφορά τα LED, Αυτά προσαρμόζονται απευθείας μέσω ενός κουμπιού στον πύργο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα για να αλλάξετε το χρώμα ή ακόμα και τα εφέ. Ο χρήστης είναι ελεύθερος να επιλέξει παλμικό ή στατικό φως (λιγότερο ενοχλητικό σε καθημερινή βάση). Ο καθένας μπορεί να τοποθετήσει το αγαπημένο του χρώμα, ακόμα και ένα ουράνιο τόξο.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Τα LED RAM της Corsair είναι ανεξάρτητα και μπορούν να τροποποιηθούν μέσα στο λογισμικό MSI Dragon Center για να εναρμονιστεί με τα υπόλοιπα. Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει επίσης να ενημερώσετε τη μητρική πλακέτα, επίσης σχεδιασμένη από την MSI.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Μια ισχυρή ρύθμιση για δουλειά και παιχνίδι

Μένει τώρα να απαντηθεί το κρίσιμο ερώτημα: τι αξίζει αυτό το Inferno από άποψη απόδοσης και διαχείρισης θορύβου; Το config είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7-13700KF, 32 GB μνήμης RAM (2X16 GB σε DDR5), αλλά πάνω από όλα μια κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070 Ti 12 GB από την MSI. Αυτή είναι η «βασική» διαμόρφωση του προϊόντος, αλλά ο χρήστης μπορεί κάλλιστα να την τροποποιήσει εάν θέλει, για να επιλέξει έναν Core i5, ένα RTX 4070 ή 4080… Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να επιλέξουμε επεξεργαστή AMD Ryzen, πολύ άσχημα.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Προφανώς πραγματοποιήσαμε η συνηθισμένη μας μπαταρία των σημείων αναφοράς στο Inferno και τα αποτελέσματα που προέκυψαν δεν προκαλούν έκπληξη. Έχουμε ένα ισχυρό, σταθερό μηχάνημα, ιδανικό για όσους χρειάζονται μεγάλη υπολογιστική ισχύ. Δεν είναι περίεργο, αυτή ήταν η υπόσχεση και τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες μας.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Το ίδιο και για την απόδοση εντός του παιχνιδιού. Κυκλοφορήσαμε το συνηθισμένο μας πάνελ στο μηχάνημα σε 1440p και τα αποτελέσματα που λαμβάνονται είναι καλά. Σημειώστε ότι έχουμε ενεργοποιήσει την ανίχνευση ακτίνων καθώς και το DLSS όπου είναι δυνατόν. Απενεργοποιώντας την ανίχνευση ακτίνων, μπορείτε να κερδίσετε έως και 25% όσον αφορά την απόδοση:

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Όσον αφορά τη θέρμανση και τον θόρυβο, σημειώνουμε καλή δουλειά από την πλευρά της Cybertek και της MSI. Ο πύργος έχει αεραγωγούς στο πίσω μέρος (προφανώς), στο πάνω μέρος, αλλά και σε μια από τις πλευρές (για τον επεξεργαστή). Με επτά ανεμιστήρες (χωρίς να υπολογίζουμε αυτούς της κάρτας γραφικών), έχουμε καλή κυκλοφορία αέρα: 54 μοίρες στον κλειστό πύργο, 45 όταν είναι ανοιχτός. Όταν τεθεί σε δοκιμή, η GPU δεν ξεπερνά τις 74 μοίρες ενώ η CPU ανεβαίνει στους 64 μοίρες. Το τελευταίο επωφελείται από ένα σύστημα υδρόψυξης που σχεδιάστηκε επίσης από την MSI (MAG CoreLiquid C360).

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Απαιτεί αποτελεσματικός αερισμός, έχουμε πολύ παρούσα ηχορύπανση. Ωστόσο, παραμένει απολύτως αποδεκτό, αφού είναι στα 46 ντεσιμπέλ. Αυτό είναι λιγότερο από έναν φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, ο οποίος συνήθως ξεπερνά τα 50 για την ίδια ισχύ. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ακούσετε ένα ελαφρύ σφύριγμα όταν παίζετε Diablo 4 ή Cyberpunk, αλλά τίποτα πολύ ανησυχητικό.

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Με λίγα λόγια, έχουμε ποιοτική συναρμολόγηση, σταθερή επιλογή εξαρτημάτων καθώς και άνετη απόδοση. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε εκτός από μια προσιτή τιμή;

Ωραία ρύθμιση σε λογική τιμή

Το βασικό ερώτημα παραμένει: αξίζει αυτή η διαμόρφωση; Ποιοτικά δεν έχουμε παράπονο. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, έχουμε ένα PC που πετυχαίνει την αποστολή του. Αλλά 2299 ευρώ είναι πολλά ακόμα. Και ακόμη…

Cybertek InfernoCybertek Inferno

Κοιτάζοντας τη διαμόρφωση, η τιμή είναι πραγματικά σωστή. Διασκεδάσαμε δημιουργώντας τον ίδιο υπολογιστή, με ακριβώς τα ίδια εξαρτήματα, σε δύο ιστότοπους που ανταγωνίζονται την Cybertek: Top Achat και LDLC. Στην πρώτη, φτάνουμε στην τιμή των 2542 ευρώ, συναρμολόγηση και Windows 11. Στο δεύτερο, ο λογαριασμός είναι πολύ μεγαλύτερος, αφού το τελικό προϊόν εμφανίζεται στα 2.767 ευρώ. Επομένως, είναι δύσκολο να επιλέξετε κάτι άλλο εκτός από το Inferno Cybertek σε αυτό.

Κορυφαία Αγορά LDLCΚορυφαία Αγορά LDLC

Εδώ μιλάμε για το Inferno, αλλά αυτή η ελεγχόμενη τιμή είναι σταθερή στον ιστότοπο. Η Cybertek προσφέρει περισσότερες από πενήντα προκαθορισμένες διαμορφώσεις που διασκεδάσαμε να ξανακάνουμε με τον ανταγωνισμό. Κάθε φορά, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: είναι πιο ακριβό αλλού.

CybertekCybertek

Εν ολίγοις, έχουμε έναν υπολογιστή υψηλής απόδοσης, προσεκτικά συναρμολογημένο και μάλιστα εξοπλισμένο με εξατομικευμένο φινίρισμα (προσθέτοντας 50 ευρώ στην τελική τιμή). ΕΝΑ όμορφο θηρίο στη σωστή τιμή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *