ένας φορητός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής DaranEner NEO2000 για λιγότερο από 700€!

Δείτε την απίστευτη έκπτωση του GeekBuying σε φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας, με εκπτώσεις έως και 63%! Είτε πρόκειται για υπαίθριες περιπέτειες, για έκτακτες ανάγκες στο σπίτι ή για τροφοδοσία των εργαλείων σας, αυτοί οι ενεργειακοί σταθμοί προσφέρουν μια αξιόπιστη και ευέλικτη λύση. Αναλυτικά οι προσφορές παρακάτω.

daranener 01

Οι καιροί αλλάζουν και μαζί τους, οι ενεργειακές μας ανάγκες γίνονται όλο και πιο κινητές και ευέλικτες. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι φορητοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, οι επαναστατικές συσκευές που προσφέρουν πολλά οφέλη. Οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής προσφέρουν ιδίως τη δυνατότητα επαναφόρτισης ηλεκτρικών συσκευών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, παρέχοντας εφεδρική πηγή ενέργειας στο σπίτι ή ακόμη και τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρικών εργαλείων σε περιοχές χωρίς πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Και καλά νέα: κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης έκπτωσης, η GeekBuying προσφέρει πολλά μοντέλα φορητών σταθμών παραγωγής ενέργειας σε χαμηλές τιμές! Μεταβαίνοντας γρήγορα στον ιστότοπο, μπορείτε να αποκτήσετε:

Έκπτωση έως και 63% σε φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας

darenerener02darenerener02

Ο φορητός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής DaranEner NEO2000 ξεχωρίζει για την χωρητικότητά του 2073,6 Wh και τη χρήση μπαταριών LiFePO4, προσφέροντας έως και 3500 κύκλους φόρτισης διατηρώντας το 80% της χωρητικότητάς τους. Είναι σε θέση να επαναφορτιστεί πλήρως σε μόλις 1,8 ώρες χάρη στις δυνατότητες γρήγορης φόρτισής του. Με 14 θύρες εξόδου, μπορεί να φορτίσει μια μεγάλη ποικιλία συσκευών ταυτόχρονα. Κατασκευασμένο για στιβαρότητα και ασφάλεια, ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης μπαταριών για προστασία από τις διακυμάνσεις τάσης, ρεύματος και θερμοκρασίας. Αυτός ο σταθμός είναι ιδανικός για υπαίθριες περιπέτειες, έκτακτες ανάγκες στο σπίτι ή ως φορητή πηγή ενέργειας για ηλεκτρικά εργαλεία και συσκευές.

FOSiBOT F3600FOSiBOT F3600

Ο φορητός σταθμός τροφοδοσίας FOSSiBOT F3600 διαθέτει εντυπωσιακή χωρητικότητα 3840 Wh και ισχύ εξόδου 3600 W, επιτρέποντας τη φόρτιση έως και 13 συσκευών ταυτόχρονα μέσω μιας ποικιλίας θυρών, συμπεριλαμβανομένων AC, USB-A, USB-C και DC. Αυτός ο σταθμός προσφέρει γρήγορη φόρτιση, ικανή να φτάσει από το 0 στο 100% σε μόλις 1,5 έως 2 ώρες. Με την ικανότητά του να τροφοδοτεί μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, από οικιακές συσκευές μέχρι επαγγελματικά εργαλεία, και τη συμβατότητά του με ηλιακούς συλλέκτες για οικολογική φόρτιση, το FOSSiBOT F3600 παρουσιάζεται ως μια ευέλικτη και αξιόπιστη λύση ισχύος για κάθε είδους καταστάσεις, που κυμαίνονται από κάμπινγκ για οικιακή διάσωση σε επαγγελματικές χρήσεις.

FOSiBOT F2400FOSiBOT F2400

Ο φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας FOSSiBOT F2400 συνδυάζει ισχύ και ευελιξία, με χωρητικότητα 2048 Wh και μέγιστη ισχύ 2400 W. Χάρη στις ανθεκτικές μπαταρίες LiFePo4, παρέχει έως και 3500 κύκλους επαναφόρτισης, παρέχοντας μια αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση για την τροφοδοσία διαφόρων συσκευών. Συμπαγές και εξοπλισμένο με πολλαπλές θύρες, μπορεί να φορτίζει και να τροφοδοτεί ταυτόχρονα ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Η ενσωματωμένη λειτουργία UPS του εξασφαλίζει συνεχή τροφοδοσία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, υπαίθριες δραστηριότητες ή ως φορητή πηγή τροφοδοσίας για εργαλεία και συσκευές DIY.

OUKITEL P2001OUKITEL P2001

Ο φορητός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής OUKITEL P2001, με χωρητικότητα 2000Wh και ισχύ εξόδου 2000W που μπορεί να φτάσει στο μέγιστο των 4000W, παρουσιάζεται ως μια ευέλικτη επιλογή για διάφορες καταστάσεις. Είτε για ταξίδια εκτός δικτύου, για υπαίθριες δραστηριότητες, για επαγγελματικές ανάγκες ή κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, το P2001 παρέχει μια αξιόπιστη λύση τροφοδοσίας. Η μπαταρία LiFePo4 του εγγυάται έως και 3.500 κύκλους επαναφόρτισης, προσφέροντας έτσι μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αξιοπιστία. Εκτός από τη στιβαρότητά του, αυτός ο σταθμός είναι εξοπλισμένος με πολλές λειτουργίες φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της οικιακής πρίζας AC, του αναπτήρα και των ηλιακών συλλεκτών, επιτρέποντας πλήρη επαναφόρτιση σε λιγότερο από 2 ώρες. Ο πλούτος των συνδέσεών του εξασφαλίζει συμβατότητα με μια ευρεία γκάμα συσκευών, που κυμαίνονται από smartphone και φορητούς υπολογιστές έως συσκευές που απαιτούν περισσότερη ενέργεια.

TALLPOWER V2400TALLPOWER V2400

Ο φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας TALLPOWER V2400, με χωρητικότητα 2160 Wh και απόδοση 2400 W έως 4800 W αιχμής, έχει σχεδιαστεί για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, από υπαίθριες περιπέτειες έως οικιακές έκτακτες ανάγκες. Η μπαταρία LiFePO4 του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και αυξημένη ασφάλεια, υποστηρίζοντας έως και 3500 κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης. Προσφέρει επίσης μεγάλη ευελιξία με 13 θύρες εξόδου για τη φόρτιση πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα. Η ρυθμιζόμενη απόδοση φόρτισης και η λειτουργία UPS για αδιάλειπτη τροφοδοσία το καθιστούν μια αξιόπιστη και ευέλικτη λύση για όλες τις καταστάσεις.

Εκπτώσεις GeekBuying: όλοι οι κωδικοί προσφοράς για πραγματικά χαμηλές τιμές

Θέλετε ακόμα περισσότερα; Επισκεφτείτε τον ιστότοπο GeekBuying για να επωφεληθείτε από όλες τις τρέχουσες προσφορές! Για λίγες μέρες, ο ιστότοπος προσφέρει πλήθος αντικειμένων υψηλής τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές, από τρισδιάστατους εκτυπωτές μέχρι χαράκτες λέιζερ και ηλιακούς συλλέκτες.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου (συμπεριλαμβανομένων), χρησιμοποιήστε έναν από τους παρακάτω κωδικούς:

  • 24MGS1 με έκπτωση 50€ για κάθε 550€ αγοράς
  • 24MGS2 με έκπτωση 25€ για κάθε 300€ αγοράς
  • 24MGS3 με έκπτωση 10€ για κάθε 100€ αγοράς
  • 24MGS4 με έκπτωση 3€ για κάθε 30€ αγοράς

Και τέλος, το GeekBuying σας κάνει μια τελευταία έκπληξη και προσφέρει επιπλέον εκπτώσεις εάν πληρώσετε για τις αγορές σας μέσω PayPal, Klarna ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας:

  • 5€ επιπλέον έκπτωση από 200€ αγορά
  • 10€ επιπλέον έκπτωση από 400€ αγορά
  • 20€ επιπλέον έκπτωση από 700€ αγορά

Ενδιαφέρεσαι ? Μην περιμένετε άλλο! Κατευθυνθείτε στο GeekBuying τώρα για να επωφεληθείτε από αυτές τις εξαιρετικές προσφορές.

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που σας δόθηκε από το GeekBuying.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *