ανακαλύψτε τα χρώματα όλων των μοντέλων σε αυτές τις νέες επίσημες εικόνες

Αυτό ήταν, ενώ το λανσάρισμα της νέας σειράς Galaxy S24 έχει προγραμματιστεί μόλις για τον επόμενο μήνα, δικαιούμαστε ήδη όλες τις επίσημες εικόνες των smartphone, οι οποίες σας προσφέρουν έτσι μια προεπισκόπηση όλων των χρωμάτων.

Ξέρουμε εδώ και πολλούς μήνες πώς θα είναι τα Galaxy S24s. Οι πρώτες επίσημες εικόνες κοινοποιήθηκαν πρόσφατα από το Windows Report και τώρα είναι η σειρά του Roland Quandt να αποκαλύψει φωτογραφίες όλων των μοντέλων της σειράς.

Αυτά όχι μόνο επιβεβαιώνουν όλα όσα μάθαμε τις τελευταίες εβδομάδες για τον σχεδιασμό των συσκευών, αλλά και τα χρώματα κάθε έκδοσης.

Διαβάστε επίσης – Galaxy S24 Ultra: Να γιατί είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση της Samsung εδώ και χρόνια

Τι χρώματα για το Galaxy S24;

Σύμφωνα με επίσημες εικόνες, κάθε smartphone θα δικαιούται 4 χρώματα. Τα Galaxy S24 και S24+ θα είναι διαθέσιμα στα ίδια χρώματα, ενώ το Galaxy S24 Ultra θα πωλείται σε άλλα 4 ελαφρώς διαφορετικά χρώματα.

Galaxy S24

Τα Galaxy S24, Galaxy S24+ θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε Onyx Black (μαύρο), Marble Grey (γκρι), Cobalt Violet (μωβ) και Amber Yellow (κίτρινο). Από την πλευρά του, το Galaxy S24 Ultra πιθανότατα θα δικαιούται ένα χρώμα “Titanium”, όπως το iPhone 15 Pro. Φυσικά, ακόμα περιμένουμε κάποια χρώματα αποκλειστικά για τον ιστότοπο της Samsung. Αυτά θα ήταν πορτοκαλί, γαλάζιο και ανοιχτό πράσινο τόνοι.

Το τεχνικό δελτίο Galaxy S24 είναι επίσης επίσημο

Στον λογαριασμό του X, ο διάσημος leaker Evan Blass δημοσίευσε επίσης μια περίληψη των κύριων τεχνικών χαρακτηριστικών του Galaxy S24. Η εικόνα επιβεβαιώνει ορισμένες πληροφορίες που προηγουμένως ήταν απλώς φήμες, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας μιας ολοκαίνουργιας οθόνης σε κάθε μοντέλο της σειράς.

Galaxy S24+

Φέτος, η Samsung θα ήταν τραπεζική ένα νέο πάνελ AMOLED 2X M13 με μέγιστη φωτεινότητα 2600 nits, σε σύγκριση με 1750 nits προηγουμένως. Ορισμός QHD+ θα βρούμε στο Galaxy S24 Ultra, αλλά και στο Galaxy S24+, ενώ το Galaxy S24 θα πρέπει να αρκεστεί σε οθόνη FHD+.

Στην πλευρά της φωτογραφίας, θα βρούμε τον ίδιο αισθητήρα 50 MP στα Galaxy S24 και S24+, και θα συνοδεύεται από τηλεφακό που προσφέρει 3X οπτικό ζουμ. Όσο για το Galaxy S24 Ultra, το smartphone θα είναι εξοπλισμένο μεένας νέος αισθητήρας 200 MP, ένας Samsung HP2SXτο οποίο θα πρέπει να μπορεί να συλλέγει περισσότερο φως από τον προκάτοχό του.

Galaxy S24 Ultra

Ο κορεατικός γίγαντας ανακοινώνει «τέσσερις τηλεφακούς», αλλά αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει σε σύγχυση. Το smartphone θα χρησιμοποιεί τηλεφακό με οπτικό ζουμ 3Χ και περισκόπιο με οπτικό ζουμ 5Χ, αλλά Το 2X και το 10X θα επιτευχθούν χρησιμοποιώντας τεχνολογία pixel-binning στην κύρια κάμερα και στο περισκόπιοαντίστοιχα.

Το ανακοινώνει και η Samsung τα Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra θα έρχονται με 12 GB RAMμια καλή βελτίωση σε σύγκριση με τους προκατόχους τους που κυκλοφόρησαν στην αγορά με τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM.

Όσον αφορά την μπαταρία, η Samsung συνεχίζει να βασίζεται σε συσσωρευτή 5000 mAh στο Galaxy S24 Ultra, αλλά θα αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας των άλλων δύο μοντέλων. Αυτή τη φορά θα δικαιούμαστε 4900 mAh στο μοντέλο S24+ και 4000 mAh στο Galaxy S24. Η γρήγορη φόρτιση ανακοινώνεται στα 45 W στα δύο πιο ακριβά μοντέλα (0 έως 65% σε 30 λεπτά) και στα 25 W στο μικρότερο μοντέλο (0 έως 50% σε 30 λεπτά).

Τέλος, η Samsung επιβεβαιώνει ότι το Galaxy S24 Ultra της θα προστατεύεται καλά από πλαίσιο τιτανίου και τα άλλα δύο μοντέλα από το “Armor Aluminium 2.0”. Το ξέρουμε και αυτό Το Galaxy S24 Ultra θα παρουσιάσει ένα νέο ενισχυμένο γυαλί από την Corning, το Gorilla Glass Armorαλλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό ακόμα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα τα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra στις 18 Ιανουαρίου. Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να μάθουμε ποιες θα είναι οι τιμές των smartphone, αλλά ήδη κάποιες αναφορές δείχνουν ότι δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *