απολαύστε το Microsoft Office 2021 Pro Plus ισόβια μόνο με 26,75 €!

Τα λέμε σύντομα στο Godeal24 για μια μεγάλη ανοιξιάτικη έκπτωση! Εδώ και λίγες μέρες, η μάρκα προσφέρει λογισμικό της Microsoft σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Windows ή ακόμα και Office, περιγράφουμε αναλυτικά τις προσφορές παρακάτω.

240314-720p-gd24-€

Όλοι αναζητούμε λύσεις για να απλοποιήσουμε την καθημερινότητά μας. Αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, το Godeal24 είναι ο ιδανικός προορισμός σας. Το Godeal24 σας προσφέρει μια άδεια χρήσης της Microsoft σε ασυναγώνιστη τιμή. Το Windows 11 Pro, διαθέσιμο προς 13,55 €, είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Windows, εμπλουτισμένο με πολλές ενημερώσεις. Περιλαμβάνει βελτιώσεις ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση BitLocker, ενσωμάτωση προστασίας πληροφοριών Microsoft, βιομετρική σύνδεση, μεταξύ άλλων.

Επωφεληθείτε επίσης από αυτήν την εξαιρετική προσφορά: το πακέτο αδειών ζωής για τα Microsoft Windows 11 Pro και Office Pro 2021 μόνο με 36,59 €, εξοικονομώντας σας εκατοντάδες ευρώ σε σύγκριση με τις συνηθισμένες τιμές. Τα Windows 11 Pro και το Microsoft Office Professional Plus 2021 έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται απρόσκοπτα, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Έχετε ήδη Windows 11 Pro και θέλετε να αγοράσετε μόνο τη σουίτα Office; Το Office 2021 Pro Lifetime ξεχωρίζει ανάμεσα στις χιλιάδες προσφορές παραγωγικότητας που διατίθενται στην αγορά. Προσφορά ημέρας: μόνο με 26,75 € αποκτήστε αυθεντική άδεια χρήσης του Office 2021 Pro. Σε αντίθεση με το Microsoft 365, αυτή η σουίτα γραφείου δεν έχει συνδρομή ή μηνιαία πληρωμή. Μια ενιαία πληρωμή σας εγγυάται πρόσβαση εφ’ όρου ζωής. Επανάσταση στον τρόπο που εργάζεστε, δημιουργείτε και συνεργάζεστε με αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό βασικών εργαλείων παραγωγικότητας και του πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος.

Όλες οι προσφορές της Microsoft για να τις αρπάξετε αμέσως!

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό SGO62 για -62% στα ακόλουθα προϊόντα:

Θέλετε να ανακαλύψετε το νέο λογισμικό Windows 11; Χρησιμοποιήστε τον κωδικό SGO50:

Ο κωδικός SGO62 μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από τα ακόλουθα προϊόντα σε χαμηλές τιμές:

Στο Godeal24 μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα εργαλείων πληροφορικής. Για παράδειγμα :

Πώς να κάνετε την πληρωμή σας;

Μεταβείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, δηλώστε συμμετοχή ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό χρήστη) και προχωρήστε στην εισαγωγή των “Στοιχεία χρέωσης”.

Godeal24spring1Godeal24spring1

Αυτή τη στιγμή, επιλέξτε «CWALLETCO» και μετά πατήστε «Συνέχεια».

Godeal24spring2Godeal24spring2

Βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι συμβατή προτού κάνετε κλικ στο “Επικύρωση παραγγελίας”.

Godeal24spring3Godeal24spring3

Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα. κάντε κλικ στο «Επιλογή τρόπου πληρωμής».

Godeal24spring4Godeal24spring4

Εν κατακλείδι, το PayPal σας προσφέρεται ως επιλογή για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Godeal24spring5Godeal24spring5

Τι είναι το Godeal24;

Η Godeal24 τοποθετείται ως διεθνής διανομέας λογισμικού υπολογιστών, που διακρίνεται από μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική στρατηγική τιμολόγησης. Επομένως, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου που αναζητά λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών είτε θέλετε να βελτιώσετε την ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας με λύσεις προστασίας από ιούς, σας συνιστούμε να εξερευνήσετε όλες τις προσφορές από το Godeal24: είναι ένα ασφαλές στοίχημα εκεί θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Το λογισμικό που προσφέρεται στο Godeal24 είναι πιστοποιημένο 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος διασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σας και τα κλειδιά ενεργοποίησης παραδίδονται άμεσα μέσω email μετά την πληρωμή. Η Godeal24 δεσμεύεται να παρέχει κορυφαία στον κλάδο τεχνική υποστήριξη διαθέσιμη 24/7, καθώς και μακροχρόνια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη χρήση του προϊόντος!

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που σας δόθηκε από το Godeal24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *