Δια βίου οικογενειακή αποθήκευση με έκπτωση έως και 55%.

Επισκεφτείτε το pCloud κατά τη διάρκεια των πασχαλινών προσφορών και επωφεληθείτε από εξαιρετικές εκπτώσεις έως -55% σε οικογενειακά προγράμματα: ασφαλείς λύσεις αποθήκευσης στο διαδίκτυο, με προηγμένες λειτουργίες και προσβάσιμες εφ’ όρου ζωής, για έως και 5 άτομα (οικογένεια ή αγαπημένα πρόσωπα), μετά από μία μόνο πληρωμή !

2024-Easter-Partners-Banner-1920x1080-V2-FR

Στην υπερσυνδεδεμένη καθημερινότητά μας, τα δεδομένα διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο. Φωτογραφίες, σημαντικά έγγραφα, επαγγελματικά έργα: ο όγκος τους συνεχίζει να αυξάνεται και γίνεται δύσκολο να διατηρήσετε όλες τις αναμνήσεις σας στον υπολογιστή σας ή σε ένα απλό κλειδί USB. Το cloud φαίνεται επομένως να είναι μια ουσιαστική λύση, που προσφέρει όχι μόνο πρόσθετο χώρο αποθήκευσης, αλλά και προσβασιμότητα και συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι λύσεις cloud παρέχουν αυξημένη ασφάλεια έναντι απώλειας δεδομένων, χάρη στα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και τα προηγμένα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Πρόβλημα: οι προσφορές cloud μερικές φορές είναι ακριβές… Αλλά αυτό ήταν πριν από τις πασχαλινές προσφορές pCloud!

Έκπτωση έως και 55% σε οικογενειακά προγράμματα pCloud Lifetime

Από τις 25 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου (συμπεριλαμβανομένης), η διάσημη διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης pCloud προσφέρει έως και 55% έκπτωση στα οικογενειακά της προγράμματα, για μια ασφαλή και προσβάσιμη λύση αποθήκευσης εφ’ όρου ζωής!

Μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του pCloud τώρα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ακόλουθες προσφορές:

  • -55% στο Lifetime Family Plan με 2TB για 399€ αντί 890€.
  • -53% στο Lifetime Family Plan με 10 TB για 1049 € αντί για 2249 €.

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να προστατεύσετε τις αναμνήσεις, τα έργα και τα σημαντικά έγγραφά σας μακροπρόθεσμα, χωρίς να ανησυχείτε για επιπλέον κόστος ή την ασφάλεια των δεδομένων σας. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να κάνετε το pCloud την οικογένειά σας ψηφιακό σύμμαχο.

Η προσφορά pCloud: πολύ περισσότερα από απλή ηλεκτρονική αποθήκευση

Το pCloud έχει καθιερωθεί ως σημαντικός παίκτης στον διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης, με πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του. Με δύο κέντρα δεδομένων, το ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το άλλο στο Λουξεμβούργο, το pCloud προσφέρει κορυφαία ασφάλεια για τα δεδομένα σας.

Η υπηρεσία ξεχωρίζει για τη συμβατότητά της με macOS, Windows, Linux και προσφέρει το pCloud Drive, μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή που δημιουργεί έναν εικονικό δίσκο. Αυτό το σύστημα διευκολύνει τη διαχείριση αρχείων και βελτιστοποιεί τον χώρο αποθήκευσης των συσκευών σας. Οι εφαρμογές για κινητά για Android και iOS προσθέτουν περαιτέρω στην ευελιξία του pCloud, με μια λειτουργία αυτόματης λήψης για να ελευθερώσετε χώρο στο smartphone σας.

Τα οικογενειακά προγράμματα pCloud Lifetime είναι μια ιδανική λύση για νοικοκυριά. Με μία μόνο πληρωμή, λαμβάνετε ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για εσάς και έως και 4 άλλα μέλη της οικογένειας. Κάθε μέλος επωφελείται από τον δικό του ιδιωτικό χώρο, επιτρέποντας την αποτελεσματική και εξατομικευμένη διαχείριση αποθήκευσης.

Ως μπόνους, το pCloud δεν τσιγκουνεύεται την ασφάλεια: με την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την προηγμένη κρυπτογράφηση, τα δεδομένα σας είναι ασφαλή. Επιπλέον, η υπηρεσία προωθεί τη συνεργασία με ευέλικτες επιλογές κοινής χρήσης και πρόσκλησης, προσβάσιμες τόσο σε χρήστες του pCloud όσο και σε μη χρήστες.

Τέλος, με εκπτώσεις έως και 55% σε ισόβια οικογενειακά προγράμματα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εδραιώσετε τις ανάγκες σας σε ψηφιακό αποθηκευτικό χώρο χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια ή η ευκολία πρόσβασης στα πιο πολύτιμα δεδομένα σας. Το pCloud, με την καθιερωμένη φήμη, τις προηγμένες δυνατότητες και την ασφάλεια αιχμής, καθιερώνεται ως ο ιδανικός συνεργάτης για την υποστήριξη των οικογενειών στη διαχείριση των ψηφιακών δεδομένων τους.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απλοποιήσετε την ψηφιακή σας ζωή και να προστατέψετε την ψηφιακή σας κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του pCloud σήμερα για να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές περιορισμένου χρόνου και να κάνετε το pCloud τον ασφαλή φύλακα των οικογενειακών αναμνήσεων και έργων σας.

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που σας δόθηκε από το pCloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *