εδώ είναι η λίστα των κωδικών για πρόσβαση σε κρυφές κατηγορίες το 2024

Γνωρίζετε τους μυστικούς κωδικούς του Netflix; Ο ιστότοπος έχει πολλές κρυφές κατηγορίες και υποκατηγορίες που διευκολύνουν την ανακάλυψη ταινιών και σειρών. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιώντας τη λίστα κωδικών που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το αρχείο.

κρυφοί κωδικοί netflix
Συντελεστές: Pixabay

Όπως κάποιοι από εμάς στην ομάδα, είστε εθισμένοι στον κατάλογο του Netflix; Σίγουρα, λοιπόν, κάποιες φορές έχεις αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στο φιλτράρισμα των ταινιών και των σειρών που σε ενδιαφέρουν με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Πράγματι, η υπηρεσία ροής βασίζεται σε ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα προτάσεων για να προτείνει περιεχόμενο που αντιστοιχεί στις κλίσεις σας. Αν όμως σε ενδιαφέρει μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία ταινιών, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τον δρόμο σου.

Για να διαβάσετε: σειρές και ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Φυσικά, μερικές φορές θέλεις κάτι άλλο. Μια καλή μεγάλη κλασική κωμωδία, μια μικρή ιταλική ταινία ή ακόμα και μια καλή μεγάλη αμερικανική υπερπαραγωγή με υπερήρωες. Είναι δυνατόν… με μια μικρή αλλαγή!

Για να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς σε αυτόν τον φάκελο:

  • Εκκινήστε το Netflix στο προφίλ σας
  • Στη γραμμή διευθύνσεων, θα πρέπει να δείτε την ακόλουθη διεύθυνση URL: www.neflix.com/browse
  • Για πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, απλώς κάντε κλικ εισάγετε τον μυστικό κωδικό ακολουθώντας τη διεύθυνση www.netflix.com/browse/genre (π.χ.: www.netflix.com/browse/genre/47465)
  • Στην τηλεόρασή σας, απλώς πληκτρολογήστε τον αριθμό τη γραμμή αναζήτησης.

Ο εν λόγω κώδικας θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα μεγάλα κλασικά δυτικά στην πλατφόρμα. Με τον ίδιο τρόπο, οι κωδικοί επιτρέπουν την πρόσβαση σε χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix ή σε ταινίες αφιερωμένες στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ορισμένοι κωδικοί Netflix ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με τις καταχωρήσεις και τις εξόδους στον κατάλογο της πλατφόρμας. Στο μέτρο του δυνατού, θα φροντίσουμε να διατηρήσουμε αυτό το αρχείο ενημερωμένο, προσθέτοντας νέους κωδικούς και διαγράφοντας αυτούς που έχουν καταστεί άνευ αντικειμένου.

Η λίστα των κωδικών Netflix για πρόσβαση σε κρυφές κατηγορίες και υποκατηγορίες

Για να κάνετε πιο εύκολη την αναζήτηση αυτής της μεγάλης λίστας, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στη σελίδα για έναν συγκεκριμένο όρο πατώντας Ctrl + F ή Cmd + F στο πληκτρολόγιό σας. Στο τέλος του πίνακα θα βρείτε τους κωδικούς που αφορούν τις διάφορες κατηγορίες τηλεοπτικών σειρών. Θα βρείτε επίσης κατηγορίες που σχετίζονται με ορισμένους ηθοποιούς, χρήσιμες αν ψάχνεις ταινίες και σειρές με τον αγαπημένο σου ηθοποιό/ηθοποιό!

Περιπέτεια δράσης

Ταινίες κινουμένων σχεδίων

Ταινίες για παιδιά ή οικογένεια

Οι μεγάλοι κλασικοί κινηματογράφοι

Κωμωδίες

Καλτ ταινίες

Ντοκιμαντέρ

Δράμας

Πίστη & Πνευματικότητα

Ξένες ταινίες

LGBT ταινίες

Ταινίες τρόμου

Ανεξάρτητος κινηματογράφος

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσικές κωμωδίες

Ρομαντικά

Επιστημονική Φαντασία & Φαντασία

Ταινίες με αθλητικό θέμα

Θρίλερ

Τηλεοπτικές σειρές & εκπομπές

Κωδικοί Netflix ανά δεκαετία

Οι υπολοιποι

Γιατί αυτοί οι κωδικοί Netflix;

Στο Netflix, οι κατηγορίες είναι μάλλον περιορισμένες. Υπάρχουν περίπου δεκαπέντε κατηγορίες συνολικά για να φιλτράρετε πολλές χιλιάδες ταινίες. Είναι δύσκολο να βρεις τον δρόμο σου, ειδικά όταν ψάχνεις για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ετσι, Οι μηχανικοί του Netflix δημιούργησαν μικρούς μυστικούς κωδικούς εξακολουθεί να επιτρέπει την πρόσβαση σε άλλες κατηγορίες, ακόμη και σε υποκατηγορίες που είναι συνήθως αόρατες.

Υπάρχει μια σειρά κωδικών για όλα τα είδη ταινιών του Netflix, αλλά και για σειρές από τον κατάλογο του Netflix. Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι είναι διαθέσιμοι κωδικοί για περιεχόμενο προσαρμοσμένο σε anime από τον κατάλογο του Netflix. Μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε ταινίες και σειρές ανά ηλικιακή ομάδα. Πολύ ωραίο, σωστά;

Επομένως, εάν θέλετε να το εκμεταλλευτείτε ή να βρείτε την επόμενη σειρά για λήψη, χρησιμοποιήστε τη λίστα με τους κύριους κρυφούς κωδικούς παραπάνω. Υπάρχει μια ακόμη πιο πλήρης λίστα, αλλά στη συνέχεια έχουμε πρόσβαση σε πραγματικά πολύ ακριβή φίλτρα. Μιλάμε ακόμα για 27.000 διαθέσιμες κατηγορίες και υποκατηγορίες! Επιπλέον, σημειώστε ότι παραθέτουμε τις νέες ταινίες και σειρές που είναι διαθέσιμες στο Netflix για κάθε μήνα, εάν θέλετε να προετοιμάσετε εκ των προτέρων το πρόγραμμά σας για την παρακολούθησή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *