εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές από το Amazon Flash Sales

Και φέτος, η Amazon προσφέρει εξαιρετικές προσφορές για τις ανοιξιάτικες πωλήσεις Flash. Το τμήμα ήχου δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα συνδεδεμένα ηχεία και οθόνες εμφανίζονται έτσι σε μειωμένες τιμές. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξοπλιστείτε με χαμηλότερο κόστος!

εκπομπή ηχώ 15

Echo Show και Echo Dot: εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές για συνδεδεμένα ηχεία και οθόνες

Οι ανοιξιάτικες πωλήσεις Flash της Amazon πραγματοποιούνται φέτος από τις 20 έως τις 27 Μαρτίου. Αυτές τις λίγες μέρες, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου πουλά πολλά είδη. Αυτή είναι η περίπτωση των Echo Dot και Echo Show. Αν ψάχνετε για ένα φθηνό ηχείο ή συνδεδεμένη οθόνη, αυτή η επιλογή έχει γίνει για εσάς. Εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε στο Amazon.

Συνδεδεμένα ηχεία σε πώληση

  • Echo Pop στα 24,99 € αντί για 54,99 €
  • Echo Dot (5η γενιά) στα 34,99€ αντί για 59,99€
  • Echo Dot με ρολόι (5η γενιά) στα 44,99€ αντί 74,99€
  • Echo (4ης γενιάς) στα 79,99 € αντί για 119,99 €
  • Echo Studio στα 189,99 € αντί για 239,99 €
  • Echo Auto (2ης γενιάς) στα 39,99€ αντί 69,99€

Συνδεδεμένες οθόνες προς πώληση

Από την κυκλοφορία του πρώτου Amazon Echo το 2014, η γκάμα του αμερικανικού γίγαντα έχει επεκταθεί σημαντικά. Σήμερα υπάρχουν πολλά μοντέλα συνδεδεμένων ηχείων και οθονών για το σπίτι. Όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας, υπάρχει ένα Echo για εσάς. χάρη στο’Βοηθός φωνής Alexaμπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να πραγματοποιήστε αναζητήσεις, ακούστε μουσική, ελέγξτε τις συνδεδεμένες συσκευές, μάθετε τον καιρό, αποκτήστε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες όπως το χρονόμετρο ή ακόμα και πραγματοποίηση κλήσεων.

Με αφορμή τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις Flash, η Amazon προσφέρει το φθηνότερο συνδεδεμένο ηχείο στα 24,99€. Αυτό είναι το Echo Pop, κανονικά σε προσφορά 54,99€, προσφέρεται στο -55%! Μην σας ξεγελάει όμως η τιμή του γιατί τοEcho Pop αν και μπορεί να είναι ένα μικρό, οικονομικό συνδεδεμένο ηχείο, είναι και τα δύο συμπαγής και ισχυρός ! Ο ήχος που παρέχεται είναι επαρκής για ένα μικρό δωμάτιο όπως ένα υπνοδωμάτιο για παράδειγμα.

Αν ψάχνετε για ένα πιο high-end μοντέλο, το Echo Studio θα σας ευχαριστήσει. Είναι ένα συνδεδεμένο ηχείο που έχει 5 ηχεία. Ο ήχος είναι επομένως δυνατός και καθηλωτικός. ΜΕΓΑΛΟ’Echo Studio έχει την ιδιαιτερότητα του ανιχνεύει αυτόματα την ακουστική των χώρων και προσαρμόστε τον ήχο ανάλογα για βέλτιστα αποτελέσματα. Για τις ανοιξιάτικες πωλήσεις Flash, η Amazon το αναφέρει μόνο με 189,99 € αντί για 239,99 €.

Τα συνδεδεμένα ηχεία δεν είναι τα μόνα που πωλούνται. Κατά τη διάρκεια των πωλήσεων Amazon Flash, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τις εκδόσεις με οθόνη σε μειωμένη τιμή. Η σειρά Echo show είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής και κάμερα, που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε βίντεο και να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις. Η μικρότερη μορφή είναι το Echo Show 5, που προσφέρεται στα 59,99 € αντί για 109,99 €. είναι η πιο πρόσφατη έκδοση που έχει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 960 x 480 px.

Αν ψάχνετε για μεγαλύτερη συνδεδεμένη οθόνη, υπάρχουν μοντέλα με 8, 10 και ακόμη και 15 ίντσες. ΜΕΓΑΛΟ’Το Echo Show 15 έχει επομένως μια μεγάλη οθόνη 15,6 ιντσών με μια όμορφη Ανάλυση Full HD 1920 x 1080 px. Το μεγάλο του μέγεθος σας δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε στην τηλεόραση, ειδικά επειδή συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο και ενσωματώνει Alexa και Fire TV. Επομένως, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες ροής (Prime Video, Netflix, YouTube, Disney+ ή ακόμα και Molotov). Μπορείτε να το στερεώσετε είτε στον τοίχο είτε να το τοποθετήσετε σε στήριγμα που πωλείται χωριστά.

Για περαιτέρωμη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερα συνδεδεμένες οθόνες και τα καλύτερα συνδεδεμένα ηχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *