Επωφεληθείτε από το Office και τα Windows σε χαμηλές τιμές με το Office 2021 Pro στα 25,25 € και τα Windows 11 Pro στα 13,25 €!

Το Κινεζικό Νέο Έτος έρχεται σύντομα και φέτος, γιορτάζουμε τον δράκο! Για την περίσταση, ο ιστότοπος πωλήσεων λογισμικού Godeal24 κάνει μεγάλη θραύση και προσφέρει λογισμικό της Microsoft όπως τα Windows ή το Office σε ασυναγώνιστες τιμές. Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές παρακάτω!

240124-720p-gd24-€

Με τον ερχομό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, της χρονιάς του Δράκου, είναι η τέλεια στιγμή για να αποκτήσετε το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows και MS Office, δίνοντάς σας μια χρυσή ευκαιρία να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Με αφορμή τη μεγάλη έκπτωση της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς στο Godeal24, αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 10 με το μικρό ποσό των 8,25 €, λιγότερο από το 10% της συνήθους τιμής του! Και για όσους θέλουν την πιο πρόσφατη έκδοση, τα Windows 11 Pro διατίθενται μόνο με 13,25€! Για να ολοκληρώσετε αυτό το ισχυρό λειτουργικό σύστημα, εξοπλιστείτε με τη βασική σουίτα παραγωγικότητας, το Office 2021 Pro Plus, που προσφέρεται στα 25,25 €. Επιλέξτε το πλεονεκτικό πακέτο Microsoft Office 2021 Professional Plus για 5 υπολογιστές, που απαιτεί μόνο 15,05 € ανά υπολογιστή! Είτε για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας είτε ως στοχαστικό δώρο, είναι η τέλεια επιλογή.

Το Godeal24 τοποθετείται ως αξιόπιστος μεταπωλητής λογισμικού, που ειδικεύεται στην πώληση λειτουργικών συστημάτων Windows, λογισμικού Office, καθώς και λογισμικού της σειράς IOBIT, Ashampoo και πολλών άλλων κωδικών λογισμικού, που καλύπτουν την απεγκατάσταση, τη διαχείριση συστήματος, την ασφάλεια και την προστασία από ιούς. Όλα τα κλειδιά που παραγγέλθηκαν αποστέλλονται εντός 24 ωρών χωρίς κανένα κόστος χειρισμού ή αποστολής. Απλώς κατεβάστε το λογισμικό από τον επίσημο ιστότοπο και πληκτρολογήστε το κλειδί σας για να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας, διασφαλίζοντας την απολύτως νόμιμη χρήση.

Αυτή η προωθητική προσφορά λήγει σε μία εβδομάδα. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία: ήρθε η ώρα να κάνετε την παραγγελία σας και να αδράξετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Προσφορές στο Godeal24 για την Κινεζική Πρωτοχρονιά

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας σε χαμηλή τιμή:

Τα Windows 11 Pro, ανάμεσα στα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα παγκοσμίως, ξεχωρίζουν για την πολύπλευρη σημασία τους. Μια περιπέτεια ανακάλυψης σας περιμένει για να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητές της!

Επωφεληθείτε επίσης από ένα πακέτο σε χαμηλή τιμή με τον κωδικό SGO62:

Και αυτό το flash sale θα κάνει το σαγόνι σας να πέσει:

Και μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από εκπτώσεις έως -50% με τον κωδικό SGO50 στα ακόλουθα προϊόντα:

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία είναι το Godeal24. Τα κλειδιά εργασίας και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών κάνουν την αγορά σας χωρίς προβλήματα:

Πώς να κάνετε την πληρωμή σας;

Μεταβείτε στην πλήρη σελίδα αγοράς, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή επιλέξτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό) και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τις “Πληροφορίες χρέωσης”.

FireShot Capture 978 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.comFireShot Capture 978 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.com

Σε αυτό το βήμα, επιλέξτε «CWALLETCO» και μετά κάντε κλικ στο «Συνέχεια».

FireShot Capture 979 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.comFireShot Capture 979 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.com

Ελέγξτε τα στοιχεία της παραγγελίας σας και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση παραγγελίας».

FireShot Capture 980 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.comFireShot Capture 980 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.com

Στη συνέχεια θα ανακατευθυνθείτε σε μια νέα σελίδα. κάντε κλικ στο «Επιλογή τρόπου πληρωμής».

FireShot Capture 981 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.comFireShot Capture 981 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.com

Τέλος, το PayPal είναι στη διάθεσή σας για να κάνετε την πληρωμή με ευκολία.

FireShot Capture 982 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.comFireShot Capture 982 - Εκπτώσεις GD24 Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς phonandroid.com - Google Docs_ - docs.google.com

Ποιος είναι ο Godeal24;

Η Godeal24 παρουσιάζεται ως διεθνής διανομέας λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναγνωρισμένος για την ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική της. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου που αναζητάτε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών είτε θέλετε να βελτιώσετε την ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, το Godeal24 σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προσφορών που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Η αγορά στο Godeal24 είναι η διασφάλιση της απόκτησης 100% αυθεντικού λογισμικού. Ο ιστότοπος εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια και την άμεση αποστολή του κλειδιού μέσω email μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας. Η Godeal24 δεσμεύεται να παρέχει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη διαθέσιμη όλο το 24ωρο, καθώς και εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε μια ξέγνοιαστη εμπειρία προϊόντος!

Επικοινωνία : [email protected]

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που σας δόθηκε από το Godeal24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *