ημερομηνία, καλές προσφορές και καταστήματα που συμμετέχουν, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι Γαλλικές Ημέρες για την άνοιξη του 2024 θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου 2024. Για μία εβδομάδα, όλες οι μάρκες θα προσφέρουν πολυάριθμα προωθητικά προϊόντα.

Ημέρες Γαλλίας 2022

🤔Τι είναι οι Γαλλικές Ημέρες;

Οι Γαλλικές Ημέρες είναι μια εμπορική εκδήλωση που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2018 από 6 μεγάλες μάρκες ηλεκτρονικού εμπορίου: Cέκπτωση, Δρόμος για ψώνια, Showroomprive.com, Fnac-Darty, Αρτοποιός Και La Redoute. Αρχικά οργανώθηκαν με στόχο την ενίσχυση του τζίρου τους την άνοιξη, στη συνέχεια κυκλοφόρησαν για την έναρξη της σχολικής χρονιάς (τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου), δηλαδή περίπου 2 μήνες πριν από τη Black Friday, την εμπορική εκδήλωση από την οποία εμπνέεται. .

Έχοντας γίνει απαραίτητο, προστίθεται στις χειμερινές και καλοκαιρινές εκπτώσεις, στο Amazon Prime Day, στη Black Friday και στο Cyber ​​​​Monday. Όλες οι περιοχές προϊόντων επισημαίνονται κατά τη διάρκεια αυτών των λίγων ημερών προωθήσεων. Έτσι βρίσκουμε καλές προσφορές σε υπολογιστές, smartphone, έπιπλα και έτοιμα ενδύματα. Κάτι για να απολαύσετε εξοικονομώντας χρήματα, καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει για την ανοιξιάτικη έκδοση και οι διακοπές στο τέλος του χρόνου για την φθινοπωρινή έκδοση.

📅Πότε γίνονται οι Ημέρες Γαλλίας 2024;

Η φθινοπωρινή έκδοση του French Days 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου 2024. Ακολουθούν 8 ημέρες προσφορών. Ετοιμαστείτε λοιπόν από την Τρίτη 30 Απριλίου στις 7 το πρωί για τις πρώτες καλές προσφορές. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου, λήγει την Τρίτη 7 Μαΐου στις 23:59.

Όλες οι γαλλικές μάρκες θα συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση «Made in France». Περισσότερα από 200 καταστήματα συμμετείχαν σε αυτές τις προωθητικές ημέρες κατά τις τελευταίες εκδόσεις και μεταξύ εκείνων που ειδικεύονται στην πώληση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας μπορούμε να αναφέρουμε τα παρακάτω.

❓Πώς να μην χάσετε καμία καλή προσφορά από το French Days 2024;

Αν θέλεις μην χάσετε καμία καλή προσφορά κατά τη διάρκεια αυτής της ανοιξιάτικης έκδοσης του French Days 2024, σας συνιστούμε να προσθέσετε αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σας. Στη συνέχεια, ενημερώνετε τη σελίδα τακτικά. Όπως και στις τελευταίες εκδόσεις της εκδήλωσης, η ομάδα καλών προσφορών του Phonandroid θα παρακολουθεί τις καθημερινές προσφορές με ενδιαφέρον και θα αναμεταδίδει τις καλύτερες προσφορές που αποκαλύπτουμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αντιδραστικότητα είναι επίσης κατάλληλο, ειδικά εάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει υπόκειται σε μεγάλη μείωση. Τα είδη που βρίσκονται σε απόθεμα ενδέχεται να εξαντληθούν σε λίγα μόνο λεπτά. Όπως και με άλλες σημαντικές εκδηλώσεις αγορών της χρονιάς, σας συνιστούμε επίσης να προσπαθήσετε να περιοριστείτε στα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε και ορίστε έναν προϋπολογισμό που δεν πρέπει να υπερβαίνεται για αποφυγή καταναγκαστικών αγορών. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των συμβουλών που πρέπει να εφαρμόσετε κατά τη διάρκεια των Γαλλικών Ημερών 2024 το φθινόπωρο.

1. Ορίστε έναν προϋπολογισμό που δεν πρέπει να υπερβαίνει : Προσπαθήστε να περιοριστείτε στα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε. Γιατί να αγοράσετε ένα προϊόν τη μεγάλη μέρα που «θα σας τραβήξει το μάτι με τη χαμηλή του τιμή» και το οποίο στη συνέχεια θα καταλήξει στο κάτω μέρος ενός συρταριού. Αυτό ονομάζεται «παρορμητική αγορά» και δεν θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

2. Δημιουργήστε τη λίστα με τα προϊόντα που επιθυμείτε με βάση τον προϋπολογισμό σας : Καθιερώστε το το συντομότερο δυνατό.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τις τιμές, συγκρίνετε τις και ακολουθήστε τις : Όταν αποφασίσετε να φτιάξετε τη λίστα σας, σημειώστε και ακολουθήστε τις τιμές των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε και μην περιοριστείτε σε ένα μόνο κατάστημα για να κάνετε τη σύγκριση. Προσπαθήστε να βρίσκετε τακτικά μέχρι τη μεγάλη μέρα αυτόν/ους που προσφέρουν τις καλύτερες τιμές.

4. Ημέρα Δ : Προσοχή στις εκπτώσεις που προσφέρουν τα καταστήματα στα προϊόντα που θέλετε. Εξάλλου, αν έχετε σημειώσει και παρακολουθήσει τις τιμές πολύ πριν από τις Γαλλικές Ημέρες, τότε θα ξέρετε αν είναι καλή συμφωνία ή όχι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν διστάζουν να αυξήσουν τις τιμές ορισμένων προϊόντων πριν από τις French Days και στη συνέχεια προσποιούνται ότι παρέχουν σημαντική έκπτωση εκείνη την ημέρα, εξαπατώντας έτσι τον καταναλωτή που πιστεύει ότι παίρνουν μια καλή προσφορά.

5. Ακολουθήστε τις καλές μας προσφορές : Σε αυτό το θέμα, θα παραθέσουμε παρακάτω τις καλύτερες προσφορές με βάση τα καταστήματα ή/και τις κατηγορίες που βρίσκουμε. Ίσως ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα σας να είναι εκεί, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να μην καθυστερήσετε να τα εκμεταλλευτείτε, επειδή γενικά, τα καλύτερα προϊόντα στις προωθητικές ενέργειες εξαντλούνται γρήγορα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *