ημερομηνία κυκλοφορίας, ιστορία, κάστινγκ, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μυστηριώδη σειρά

Το The Acolyte είναι μια από τις επόμενες σειρές Star Wars που θα βγουν στις οθόνες μας. Μια πολλά υποσχόμενη δημιουργία, δεδομένου ότι θα διαδραματιστεί σε μια ανεξερεύνητη ακόμη περίοδο του έπος. Κάνουμε έναν απολογισμό των όσων πρέπει να γνωρίζουμε για αυτό.

Βοηθός ιερέα

Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν αρκετές σειρές Star Wars. Ανάμεσα σε όλες τις δημιουργίες, μία είναι ακόμα πολύ μυστηριώδης. Το όνομά της ? Ο Ακολούτης.

Αυτή η σειρά έχει δύο ιδιαιτερότητες. Πρώτον, θα επικεντρωθεί σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος του σύμπαντος, βυθίζοντάς μας απευθείας στα βάθη της σκοτεινής πλευράς. Δεύτερον, θα πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο που δεν είχε ξαναδεί στην οθόνη: την Υψηλή Δημοκρατία.

Βοηθός ιερέαΒοηθός ιερέα

Αν και οι πληροφορίες για το The Acolyte εξακολουθούν να είναι αποσπασματικές, Γνωρίζουμε ήδη μερικά πράγματα για αυτόν. Σε αυτό το αρχείο, θα κάνουμε έναν απολογισμό όλων όσων πρέπει να γνωρίζουμε για αυτό το μυστηριώδες έργο. Είστε έτοιμοι, νέοι padawans;

Πότε θα κυκλοφορήσει το The Acolyte;

Ο Acolyte θα βγει στις οθόνες κατά το έτος 2024. Δεν υπάρχει πιο ακριβής ημερομηνία αυτή τη στιγμή, η Lucasfilm έχει τη συνήθεια να δίνει την ημέρα μετάδοσης μόνο λίγους μήνες πριν. Πριν από το The Acolyte, η Lucasfilm σχεδίαζε να κυκλοφορήσει την Ahsoka καθώς και το Skeleton Crew.

Σε ποια πλατφόρμα θα μεταδίδεται το The Acolyte;

Όπως όλες οι σειρές Star Wars, Το The Acolyte θα μεταδοθεί στο Disney+. Η συνδρομή είναι 8,99 ευρώ το μήνα ή 89,90 ευρώ το χρόνο.

Το Acolyte θα αποτελείται από πόσα επεισόδια;

Προς το παρόν, Η Lucasfilm δεν έδωσε αριθμό επεισοδίων για την πρώτη σεζόν του The Acolyte. Δεν υπάρχουν κανόνες για τις σειρές Star Wars. Για παράδειγμα, το Mando αποτελείται από 8 επεισόδια ανά σεζόν, ενώ ο Andor κάνει 12 και ο Obi-Wan 6. Με λίγα λόγια, όλα είναι πιθανά.

Βοηθός ιερέαΒοηθός ιερέα

Είναι ήδη προγραμματισμένη η 2η σεζόν του The Acolyte;

Η Lucasfilm έχει παραγγείλει μόνο μία σεζόν για το The Acolyte. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα είναι μίνι σειρά ή αν θα μπορούσε να ανανεωθεί.

Ποιος θα είναι στο καστ του The Acolyte;

Το The Acolyte έχει ένα ενδιαφέρον καστ. Τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται η Amandla Stenberg, μια νεαρή ηθοποιός που έχει ήδη εμφανιστεί στα Hunger Games και The Hate U Give. Τη συνοδεύει ο Lee Jung-Jae, ένας Νοτιοκορεάτης ηθοποιός που είχε κολοσσιαία επιτυχία παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Squid Game.

Βοηθός ιερέαΒοηθός ιερέα

Στο λογαριασμό θα βρούμε άλλους λίγο πολύ γνωστούς ηθοποιούς, ως Rebecca Henderson που υποδύεται τον Vernestra Rwoh (ένας χαρακτήρας που εμφανίζεται σε πολλά μυθιστορήματα) ή ακόμα και η Carrie-Anne Moss (Matrix) σε έναν άγνωστο ρόλο. Διασκεδαστικό γεγονός: Ο Joonas Suotamo, ο οποίος έπαιξε τον Chewbacca στο postlogy και στο Solo, θα φορέσει ξανά το κοστούμι για να παίξει έναν άλλο γούκι.

Ποιος θα είναι στο τιμόνι του The Acolyte;

Ο Acolyte είναι α σειρά που έγραψε, επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε η Leslye Headland, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά Russian Doll. Η δημιουργός έδωσε λεπτομέρειες για τον τόνο του μωρού της κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration τον Απρίλιο του 2023. Λέει ότι η Acolyte θα είναι λίγο σαν το Frozen να συναντά τον Kill Bill, όλα από τη σκοπιά ενός κακού. Όλα θα είναι εμπνευσμένα από παλιές ταινίες σαμουράι… τι πιο λογικό για ένα Star Wars; Ένα ολόκληρο πρόγραμμα.

Βοηθός ιερέαΒοηθός ιερέα
Ρωσική κούκλα

Τι είναι το The Acolyte;

Η ιστορία του The Acolyte είναι αυτή τη στιγμή πολύ μυστηριώδης. Το μόνο που ξέρουμε είναι αυτό θα ακολουθήσουμε έναν Τζεντάι και τον πρώην padawan του κατά τη διάρκεια μιας ποινικής έρευνας. Οι δύο φίλοι μας θα συνειδητοποιήσουν σταδιακά την ύπαρξη μιας μεγαλύτερης πλοκής, που ίσως περιλαμβάνει τους Σιθ. Τι εξηγεί την ξαφνική επανεμφάνισή τους κατά το Επεισόδιο Ι;

Διαβάστε επίσης – Star Wars: με ποια σειρά να παρακολουθήσετε τις ταινίες και τις σειρές στο Disney+;

Πότε λαμβάνει χώρα το The Acolyte στη γραμμή χρόνου;

Η ιδιαιτερότητα του The Acolyte είναι ότι λαμβάνει χώρα κατά την εποχή της Ανωτάτης Δημοκρατίας, ή 100 χρόνια πριν το The Phantom Menace (Επεισόδιο I). Αυτή την περίοδο, η Δημοκρατία βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της, όπως και το Τάγμα των Τζεντάι, η ένοπλη πτέρυγα της δημοκρατίας. Φυσικά, υπάρχουν κάποιες ανατροπές, όπως ο πόλεμος κατά των Nihils (μια φατρία πειρατών), αλλά εξακολουθεί να είναι μια χρυσή εποχή. Οι Σιθ, από την πλευρά τους, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μακρινή ανάμνηση, εξαφανισμένη πριν από αιώνες… τουλάχιστον στην όψη.

Βοηθός ιερέαΒοηθός ιερέα

Αυτή η περίοδος προσαρμόζεται εδώ για πρώτη φορά στην οθόνη, αλλά δεν είναι νέα. Πράγματι, έχει ήδη εξερευνηθεί από την ετικέτα La Haute République. Αυτό το εκδοτικό έργο, που ξεκίνησε το 2021, εξερευνά ένα εντελώς νέο μέρος του σύμπαντος του Star Wars με μυθιστορήματα ή κόμικς. Ο στόχος είναι να δείξουμε πώς έμοιαζε ο κόσμος μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν από το Επεισόδιο I, μια περίοδος μέχρι τότε ελάχιστα εξερευνημένη.

Βοηθός ιερέαΒοηθός ιερέα

Ποια είναι τα έργα του Star Wars μετά το The Acolyte;

Το The Acolyte έχει τη διάκριση ότι είναι η τελευταία σειρά Star Wars που ανακοινώθηκε αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι τότε… είναι πολύ ασαφές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το The Mandalorian θα συνεχίσει τη δυναμική του με νέες σεζόν και ότι οι υπάρχουσες σειρές θα ανανεωθούν, όπως η Ahsoka ή το Skeleton Crew, αλλά αυτό παραμένει νεφελώδες. Ένα έργο σε μια σειρά που αφηγείται τη νεολαία του Lando Calrissian θα ήταν επίσης στα σκαριά, αλλά τίποτα πολύ συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Είναι από την πλευρά του κινηματογράφου που η Lucasfilm ήταν πιο φωνητική. Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2023. Όλα θα πρέπει να κυκλοφορήσουν πριν από το 2030.

Το πρώτο είναι ένα επεισόδιο Χ που δεν λέει το όνομά του. 15 χρόνια μετά το The Rise of Skywalker, θα βρούμε τη Rey (Daisy Ridley) καθώς προσπαθεί να ξαναχτίσει το τάγμα των Τζεντάι. Η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι της Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms Marvel) και θα έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την τάξη στο χάος που ήταν το Επεισόδιο IX. Ίσως η έναρξη ενός νέου τόξου για το έπος;

Βοηθός ιερέαΒοηθός ιερέα

Η δεύτερη είναι μια ταινία με επίκεντρο τον πρώτο Τζεντάι, ή χρόνια πριν από την περίοδο που γνωρίζουμε. Θα σκηνοθετηθεί από τον Τζέιμς Μάνγκολντ, στον οποίο χρωστάμε τους Κόπλαντ, Λόγκαν και Ιντιάνα Τζόουνς 5.

Διαβάστε επίσης – Star Wars: οι σειρές και οι ταινίες που θα φτάσουν σύντομα στο Disney+

Η τρίτη θα είναι μια ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβ Φιλόνι. Θα είναι υπεύθυνος για τη σύναψη του «Mandoverse», Δηλαδή οι ιστορίες ξεκίνησαν στα Mandalorian, The Book of Boba Fett ή ακόμα και Ahsoka. Αυτή η ταινία θα πρέπει να συνδέσει την αρχική τριλογία και τη μεταλογία και να μας πει πώς η Αυτοκρατορία μετατράπηκε στο Πρώτο Τάγμα.

Η Mandalorian σεζόν 3Η Mandalorian σεζόν 3

Σε όλα αυτά προστίθενται έργα που εξακολουθούν να είναι μυστηριώδη, αλλά εξακολουθούν να υποστηρίζονται από την Disney. Το επιβεβαίωσε η Κάθλιν Κένεντι Η τριλογία του Rian Johnson (The Last Jedi) ήταν ακόμα επίκαιρη, αλλά ότι ο σκηνοθέτης είχε και άλλα έργα στα σκαριά για το Netflix. Ο Taika Waititi (Thor Ragnarok και Love and Thunder) εργάζεται επίσης ακόμα για την ταινία του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *