ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, πλατφόρμες… όλες οι πληροφορίες

Το GTA 6 είναι επίσημο! Μετά από χρόνια και χρόνια αναμονής, διαρροών και εικασιών, η Rockstar αποφάσισε επιτέλους να ανακοινώσει το παιχνίδι της.Σε αυτό το αρχείο, θα κάνουμε έναν απολογισμό των όσων πρέπει να γνωρίζουμε για αυτόν τον ήδη εμβληματικό τίτλο .

GTA 6

Αυτό ήταν επιθυμητό! Το GTA 6 είναι αναμφίβολα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι στον πλανήτη. Ένα πραγματικό πολιτιστικό φαινόμενο, βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο όλων των εικασιών και φαντασιώσεων, για να μην αναφέρουμε τις διαρροές. Τώρα που είναι επίσημο, μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό όσων γνωρίζουμε για αυτή τη νέα περιπέτεια.

Σε αυτό το αρχείο, λοιπόν, θα παραθέσουμε τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον τίτλο. Συγκεκριμένες πληροφορίες, αποκαλύφθηκαν επίσημα. Ημερομηνία κυκλοφορίας, ιστορία, gameplay, σας τα λέμε όλα. Πάμε !

Πότε θα κυκλοφορήσει το GTA 6;

Το GTA 6 έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας: θα φτάσει… το 2025. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν. Αυτή η ημερομηνία καταγράφηκε στο τέλος του πρώτου τρέιλερ. Ας θυμηθούμε παρεμπιπτόντως ότι το τρέιλερ αποκαλύφθηκε εκ των προτέρων, υπαιτιότητα πολλών διαρροών που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο της 4ης Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία από τις μεγάλες διαρροές οφείλεται στον γιο ενός προγραμματιστή της Rockstar North. Ωστόσο, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, τίποτα δεν είναι χαραγμένο στο βράχο. Θυμόμαστε ότι κατά το πρώτο του teaser, το Red Dead Redemption 2 είχε υποσχεθεί για το φθινόπωρο του 2017. Τελικά κυκλοφόρησε… το φθινόπωρο του 2018. Υπομονή και χρονική διάρκεια, λοιπόν.

Σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το GTA 6;

Το δελτίο τύπου του GTA 6 το διευκρινίζει το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PS5 και Xbox Series X/S. Επομένως, δεν υπάρχει κυκλοφορία στις αναμονής του PS4 και του Xbox One. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, στην πραγματικότητα. Το 2025, θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς μια έξοδο πολλών γενεών.

GTA 6GTA 6

Το δελτίο τύπου δεν αναφέρει έκδοση για υπολογιστή. Δεν αποτελεί έκπληξη επίσης. Η Rockstar πάντα προτιμούσε την κυκλοφορία της κονσόλας πριν εργαστεί σε μια θύρα υπολογιστή. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το Red Dead Redemption 2. Κυκλοφόρησε το 2018 σε PS4 και Xbox One, έφτασε στο PC ένα χρόνο αργότερα. Μην πανικοβάλλεστε, απλά κάντε υπομονή.

Πού θα γίνει το GTA 6;

Κάθε GTA λαμβάνει χώρα σε μία ή περισσότερες αμερικανικές πόλεις. Το GTA 4, για παράδειγμα, έλαβε χώρα στο Liberty City, μια παρωδία της Νέας Υόρκης, ενώ το GTA 5 έλαβε χώρα στο Los Santos, ένα παστίτσιο του Λος Άντζελες. Για το GTA 6, θα ταξιδέψουμε στο Vice City, ένα μόλις φτιαγμένο Μαϊάμι.

GTA 6GTA 6

Οι θαυμαστές του έπος γνωρίζουν καλά αυτή την πόλη. Το ταξίδεψαν ήδη στο πρώτο GTA το 1997, αλλά ειδικά στο GTA Vice City το 2002, θεωρείται ένα από τα καλύτερα της σειράς.

GTAGTA
GTA Vice City (2002)

Εκτός από την πόλη, το τρέιλερ μας υπόσχεται να εξερευνήσουμε το περιβάλλον του, την ύπαιθρο, τις ακτές ακόμα και τους βάλτους (εμπνευσμένα από τα Everglades). Στην παρακάτω εικόνα, μπορούμε να δούμε αυτό που φαίνεται να είναι μια αναπαραγωγή των Keys, ενός αρχιπελάγους παραδεισίων νησιών που βρίσκεται νότια του Μαϊάμι.

GTA 6GTA 6

Ένας χάρτης που θα κατασκευαστεί όπως αυτός του GTA 5, με κεντρική πόλη και γύρω εξοχή… αλλά έχουμε δει μόνο ένα τρέιλερ! Θα μπορούσαμε να έχουμε εκπλήξεις μέχρι το 2025. Ποιος ξέρει, ίσως μια δεύτερη μεγάλη πόλη ενταχθεί στον ανοιχτό κόσμο;

Διαβάστε επίσης – GTA 6: τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να χάσετε στο πρώτο τρέιλερ της εκδήλωσης

Ποια θα είναι η ιστορία του GTA 6;

Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες της ιστορίας είναι ελάχιστες. Για αυτήν την πτυχή, μπορούμε μόνο να εμπιστευτούμε το τρέιλερ. Θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες δύο χαρακτήρων: Jason και Lucia. Ένα χαμένο ζευγάρι που ζει από μικρές ληστείες. Κάποια στιγμή, η Λουτσία συλλαμβάνεται και ρίχνεται στη φυλακή. Το παιχνίδι φαίνεται να ξεκινά όταν αποφυλακιστεί υπό όρους (όπως αποδεικνύεται από το ηλεκτρονικό βραχιόλι). Αυτό δεν θα τον εμποδίσει να βυθιστεί ξανά… Η παρουσία της Λουτσίας είναι μια μικρή επανάσταση σε ένα έπος που ήταν μάλλον αρρενωπό εκείνη την εποχή. Αν ήταν δυνατό να παίξεις γυναίκες στο GTA 1, αυτό δεν ίσχυε πλέον από τότε. Μένει να δούμε πώς θα μεταφραστεί σε παιχνίδι η διαχείριση αυτού του ντουέτου.Θα μπορέσουμε να αλλάξουμε από το ένα στο άλλο όπως στο GTA 5; Αυτό δεν διευκρινίζεται αυτή τη στιγμή.

GTA 6GTA 6
Η Lucia, μια από τις πρωταγωνίστριες του GTA 6

Υπάρχει ένας τρίτος σημαντικός χαρακτήρας στο τρέιλερ… η πόλη του Vice City! Για άλλη μια φορά, η Rockstar έβαλε τα πάντα για να παρωδήσει την αμερικανική ζωή και τις υπερβολές της, προσφέροντάς μας ένα σατιρικό όραμα για την υπερβολή του Μαϊάμι, αλλά και για τη χαμένη επαρχία που χάνει τον προσανατολισμό της. Εν ολίγοις, το σύμπαν είναι ένας χαρακτήρας από μόνος του.

GTA 6GTA 6

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, χύμα

Το τρέιλερ του GTA 6 μας δίνει κάποιες ενδείξεις για να καταλάβουμε τι μας περιμένει, χωρίς να αποκαλύπτουμε πολλά. Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε, είναι ότι οι δρόμοι του Vice City σφύζουν από ζωή. Κόσμος υπάρχει παντού, στην παραλία, στους δρόμους, στα νυχτερινά κέντρα ακόμα και στην εξοχή! Δίπλα, το Los Santos του GTA 5 μοιάζει έρημο.

GTA 6GTA 6

Παρατηρούμε επίσης αριθμός λήψεων εμπνευσμένων από το Instagram. Αν το GTA 5 προκαλούσε ήδη ζημιά στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook και Twitter εκείνη την εποχή), το GTA 6 φαίνεται να προχωρά ακόμη περισσότερο. Από εκεί μέχρι να φανταστεί κανείς ότι το Insta lives θα είναι αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού, υπάρχει μόνο ένα βήμα.

GTAGTA

Οι ληστείες φαίνεται επίσης να επιστρέφουν. Λογικό, δεδομένου ότι ο Jason και η Lucia… είναι ληστές. Ήταν δυνατές στιγμές στο προηγούμενο παιχνίδι και ελπίζουμε να είναι το ίδιο έντονες και καλά παρουσιασμένες σε αυτό το κομμάτι.

GTA 6GTA 6

Χύμα, σημειώνουμε και την παρουσία ζώων, σκυλιά, φλαμίνγκο ακόμα και αλιγάτορες. Διάφορα οχήματα, όπως αεροπλάνα και χόβερκραφτ, εμφανίζονται στο βίντεο και αναμένεται να μπορούν να πετάξουν.

GTA 6GTA 6

Τα νυχτερινά κέντρα φαίνεται να έχουν επίσης σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, όπως και οι αγώνες δρόμου που θυμίζουν Fast and Furious.

GTA 6GTA 6

Τώρα το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.. Το παιχνίδι δεν αναμένεται για τουλάχιστον ένα χρόνοέχουμε πολύ χρόνο να το δούμε να έρχεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *