ημερομηνία κυκλοφορίας, casting, ιστορία, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η σειρά Squid Game θα δικαιούται μια σεζόν 2. Μετά την εκπληκτική επιτυχία της πρώτης σεζόν στο Netflix και το cliffhanger τέλος της, οι θαυμαστές περιμένουν ανυπόμονα να μπορέσουν να δουν νέα επεισόδια. Βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη δεύτερη σεζόν σε αυτό το αρχείο, το οποίο φυσικά θα ενημερώνουμε τακτικά.

Παιχνίδι με καλαμάρια
Πίστωση: Netflix

Αν και δεν λείπουν οι επιτυχημένες σειρές στο Netflix, ορισμένα έργα είναι πιο επιτυχημένα από άλλα, τόσο που η αναμονή μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ατελείωτη για τους θαυμαστές. Πρέπει τώρα να υπολογίζουμε σε ένα νέο φαινόμενο στη λίστα: Squid Game, σεζόν 2.

Μετά το συναρπαστικό τέλος της σεζόν 1, οι θαυμαστές ήλπιζαν να μάθουν τη συνέχεια των περιπετειών του Seong Gi-hun. Είναι πλέον επίσημο, θα υπάρξει 2η σεζόν. Ημερομηνία κυκλοφορίας, Cast, Περίληψη σεζόν 1, σας τα λέμε όλα σε αυτό το αρχείο!

📅 Ποια ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σεζόν 2 του Squid Game;

Ο Hwang Dong-Hyuk, σκηνοθέτης, δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς έβαλε επιτέλους τέλος στην αγωνία. Ναι, θα υπάρξει μια σεζόν 2 του Squid Game. Επιπλέον, με επιστολή που απηύθυνε στους επενδυτές του τον Ιανουάριο του 2024, το Netflix επιβεβαίωσε τη μετάδοση του Squid Game S2 το 2024! Λίγες μέρες αργότερα, κυκλοφόρησε ένα πρώτο απόσπασμα, επιβεβαιώνοντας το παράθυρο κυκλοφορίας.

Ως υπενθύμιση, το Netflix ξεκίνησε μια πραγματική εκπομπή παιχνιδιών βασισμένη στη σειρά Squid Game τον Οκτώβριο του 2023. Με τίτλο Squid Game: The Challengeη εκπομπή περιλαμβάνει 456 παίκτες σε 10 επεισόδια που διαγωνίζονται για $4,56 εκατομμύρια, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στο ριάλιτι μέχρι σήμερα. Δεδομένης της επιτυχίας του concept, η πλατφόρμα ροής επιβεβαίωσε την έναρξη μιας νέας σεζόν.

👪Ποιος είναι το καστ της σεζόν 2 του Squid Game;

Το να μιλάς για το καστ της σεζόν 2 του Squid Game δεν είναι καθόλου εύκολο σε αυτό το σημείο. Προσοχή, θα μπούμε στη ζώνη spoiler! Πράγματι, στο τέλος της 1ης σεζόν, ο Seong Gi-hun βρίσκει τον εαυτό του μόνος επιζών του νοσηρού παιχνιδιού που οργάνωσαν οι δισεκατομμυριούχοι, αφού ο παιδικός του φίλος Sang-woo αυτοκτόνησε για να τον αφήσει να κερδίσει. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που ακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πέθαναν επίσης, χωρίς ιδιαίτερη έκπληξη αφού αυτός είναι ο βασικός κανόνας για την επίτευξη της νίκης.

Επίσης, ο Seong Gi-hun βρίσκεται μόνος στο τελευταίο επεισόδιο. Λοιπόν σχεδόν. Μερικοί χαρακτήρες επέζησαν, γιατί είχαν την τύχη να βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του ποτηριού. Αυτοί είναι φυσικά οι διοργανωτές του Squid Game, δηλαδή οι δισεκατομμυριούχοι που συναντιούνται κάθε χρόνο καθώς και Hwang Jun-ho, ο τελετάρχης. Είναι επίσης πιθανό να αναθεωρήσουμε Ω Ιλ-ναμο δημιουργός των αγώνων, που πέθανε στο τέλος της σεζόν, αλλά θα μπορούσε να κάνει ξανά την εμφάνισή του για να μάθει περισσότερα για την ιστορία του.

Σε αυτή τη βάση, μπορούμε επομένως να μαντέψουμε μέρος του καστ της σεζόν 2:

  • Lee Jung-jæ: Seong Gi-hun
  • Wi ha-joon: Hwang Jun-ho
  • Yeong-Su ω : Ω ΙΙ-ναμ
  • John David Michaels: VIP 1
  • Daniel C Kennedy: VIP 2
  • Ντέιβιντ Λι: VIP 3
  • Τζέφρι Τζουλιάνο: VIP 4
  • Stephane Mot: VIP5
  • Μάικλ Ντέιβις: VIP 6

Φυσικά, φανταζόμαστε ότι και άλλοι ηθοποιοί θα ενταχθούν στη σειρά για τη σεζόν 2. Επιπλέον, δεν είναι αδύνατο ορισμένοι χαρακτήρες που έχουν πεθάνει να επιστρέψουν στην οθόνη. Σε κάθε περίπτωση, αυτό προτείνει ο δημιουργός της σειράς, ακόμα κι αν δεν ξέρει ακόμα πώς σκοπεύει να το κάνει. Θα ενημερώσουμε αυτήν τη λίστα μόλις μάθουμε περισσότερα.

Σύμφωνα με ένα μήνυμα του σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk, η δεύτερη σεζόν θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Gi-hun και του μυστηριώδους Front Man. Το σημείωμα αναφέρει επίσης ότι « ο άντρας με το κοστούμι με το ντάκι μπορεί να επιστρέψει ” και θα συναντήσουμε επίσης τον Cheol-su, το αγόρι του Young-hee.

🔢Τι συμβαίνει στην 1η σεζόν του Squid Game;

Το Squid Game αφηγείται την ιστορία του Seong Gi-hun, άνεργου, χωρισμένου, εθισμένου στον τζόγο, του οποίου οι ιδιότητες ως πατέρα είναι κάτι παραπάνω από αμφισβητήσιμες. Με άλλα λόγια, η ζωή του χαρακτήρα μας είναι μια άθλια αποτυχία. Βρίσκεται στον πάτο όταν δέχεται επίθεση από την τοπική μαφία στην οποία χρωστάει χρήματα, εκτός από το ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι, στο οποίο υπάρχει ένα κερδισμένο εισιτήριο από ιπποδρομία. Απελπισμένος, περιπλανιέται στο μετρό της Σεούλ, όπου ένας περίεργος πωλητής έρχεται να τον συναντήσει. Αφού τον ταπείνωσε στο Ddakji, του αφήνει μια περίεργη επαγγελματική κάρτα με έναν αριθμό τηλεφώνου.

Χωρίς να χάσει τίποτα, ο Seong Gi-hun καλεί τον αριθμό και βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο με αγνώστους. Ο καθένας τους κοιμάται και μετά μεταφέρεται σε ένα καταφύγιο σε ένα απομονωμένο νησί. Περιτριγυρισμένος από άλλους 455 συμμετέχοντες, ο Seong Gi-hun ανακαλύπτει ότι συμμετέχει σε ένα τεράστιο παιχνίδι τζόγου, με πολλά δισεκατομμύρια κέρδη να διακυβεύονται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κερδίσει 6 παιχνίδια. Μόνο που το πρώτο από αυτά δεν πρόκειται να πάει καθόλου όπως είχε προγραμματιστεί. Πράγματι, όταν κάποιος «αποβάλλεται», στην πραγματικότητα πυροβολείται χωρίς προειδοποίηση.

Κάρτα Squid GameΚάρτα Squid Game
Πίστωση: Netflix

Μετά από αυτή την πρώτη μαζική δολοφονία, ξεκινά ένα παιχνίδι θανάτου στο οποίο παίζουμε τόσο για χρήματα όσο και για επιβίωση. Ο Seong Gi-hun θα δημιουργήσει μια μικρή ομάδα με τους Cho Sang-woo, Oh Il-nam, Ali Abdu και Kang Sae-byeok. Δεν είναι ο μόνος γιατί απέναντι, έχει δημιουργηθεί και μια άλλη ομάδα που αποτελείται από πολύ λιγότερο καλοπροαίρετα άτομα. Όλοι περνούν από τα παιχνίδια, κάθε φορά με ήττες από κάθε πλευρά. Ξεσπούν ταραχές, μειώνοντας περαιτέρω τον αριθμό των επιζώντων.

Εν τω μεταξύ, ο αστυνομικός Hwang Jun-ho ηγείται της έρευνας για να βρεθεί ο αγνοούμενος αδελφός του. Βρίσκει τα ίχνη του απομονωμένου καταφυγίου και διεισδύει στην ομάδα των υπαλλήλων, ο καθένας στολισμένος με ένα κοστούμι με έναν κύκλο, ένα τετράγωνο ή ένα τρίγωνο στη μάσκα του για να αναγνωρίσει την ιεραρχία τους. Το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο και ανακάλυψε ότι το Squid Game διοργανωνόταν κάθε χρόνο για να διασκεδάσει μια μικρή ομάδα «VIP» (διαβάστε: δισεκατομμυριούχοι που βαριούνται από μια ζωή χλιδής). Ακόμα χειρότερα, καταλήγει να καταλάβει ότι ο αδερφός του είναι στην πραγματικότητα πρώην νικητής των αγώνων, ο οποίος έχει γίνει τελετάρχης υπηρετώντας αυτούς τους διάσημους VIP.

Σφαγή μετά από σφαγή, ο Seong Gi-hun και ο παιδικός του φίλος Cho Sang-woo φτάνουν τελικά στον τελικό, με τίμημα πολλές προδοσίες. Απογοητευμένος από τη στάση του φίλου του, ο Seong Gi-hun προσπαθεί να τον σκοτώσει πριν επαναστατήσει εναντίον των διοργανωτών και τον αφήσει ζωντανό. Αλλά ο Cho Sang-woo αποφασίζει τελικά να αυτοκτονήσει, κάνοντας έτσι τον σύντροφό του δισεκατομμυριούχο. Αν και πλέον πλούσιος, ο Seong Gi-hun έχει χάσει τα πάντα: οικογένεια, φίλους, σκοπό. Στη συνέχεια, μένει λίγο-πολύ άστεγος, μέχρι να βρει το ίχνος του Oh Il-nam, αν και εικάζεται ότι πέθανε κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών.

Στη συνέχεια, ο τελευταίος του αποκαλύπτει ότι είναι ο δημιουργός των Squid Games, και ότι το έκανε απλά επειδή είχε τη δύναμη. Ο ίδιος συμμετείχε στην τελευταία έκδοση, γιατί ήξερε ότι έτσι κι αλλιώς ήταν καταδικασμένος. Εξεγερμένος, ο Seong Gi-hun αποφασίζει στη συνέχεια να εντοπίσει τους διοργανωτές πίσω από το θάνατο των αγαπημένων του προσώπων (αφού έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα).

Στο ίδιο θέμα: Squid Game — το «επίσημο» κρυπτονόμισμα εκρήγνυται κατά την πτήση, η απάτη λειτούργησε

Επομένως, φανταζόμαστε ότι η σεζόν 2 θα συνεχιστεί αμέσως μετά τα γεγονότα της σεζόν 1. Δηλώνοντας ότι «Ο Gi-Hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι για τον κόσμο». ο σκηνοθέτης του Squid Game προτείνει ότι ο κύριος χαρακτήρας του θα ξεκινήσει ένα κυνήγι για να εκδικηθεί τους δισεκατομμυριούχους. Ίσως συμμετάσχει σε μια νέα έκδοση για αυτό το λόγο. Το μέλλον θα δείξει. Επιπλέον, σημειώστε ότι ο showrunner έχει ήδη ανακοινώσει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με το Netflix για την παραγωγή τρίτης σεζόν του Squid Game. Η πλατφόρμα δεν σκοπεύει να αφήσει τη χήνα που γεννά τα χρυσά αυγά σύντομα.

💻 Squid Game, η νέα καλύτερη σειρά του Netflix;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι φυσικά υποκειμενική, αλλά οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες, το Squid Game πέτυχε την κατάταξη του καλύτερου λανσαρίσματος στην ιστορία του Netflix. Η σειρά έγινε γρήγορα παγκόσμιο φαινόμενο, αποφέροντας δισεκατομμύρια δολάρια για την πλατφόρμα ροής. Στην έκθεσή της για το 2021, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι την παρακολουθούσαν 145 εκατομμύρια λογαριασμοί. Τρελός.

Αλλά μια τέτοια επιτυχία οδήγησε αναγκαστικά σε παρασύρει. Στο Παρίσι, μια συγκέντρωση αφιερωμένη στη σειρά οδήγησε σε υπερβολές στο πλήθος, με τους θαυμαστές να έχουν κουραστεί να περιμένουν να δοκιμάσουν τους ίδιους τους αγώνες. Άλλοι, ιδιαίτερα τα παιδιά, δεν διστάζουν να αναδημιουργήσουν οι ίδιοι τις φρικιαστικές σκηνές από τη σειρά, αυξάνοντας έτσι την ανησυχία γονέων και δασκάλων. Στο Διαδίκτυο, η κατάσταση δεν είναι πολύ καλύτερη. Κακόβουλο λογισμικό, απάτες Bitcoinπολλοί εκμεταλλεύονται τη γενική τρέλα για να αδειάσουν τα πορτοφόλια των πιο ευκολόπιστων.

καλαμάρι παιχνίδι netflixκαλαμάρι παιχνίδι netflix
Συντελεστές: Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *