Καλύτερος φορητός υπολογιστής HP Μάρτιος 2024: ποιον υπολογιστή να αγοράσω;

Η HP είναι μία από τις μάρκες φορητών υπολογιστών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Η μάρκα προσφέρει μεγάλη ποικιλία μοντέλων που εμφανίζονται Καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Ανακαλύψτε σε αυτόν τον οδηγό την επιλογή των καλύτερων φορητών υπολογιστών HP.

καλύτερο φορητό υπολογιστή HP

Επιλογή από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές HP

Η Hewlett-Packard Company, συντομογραφία HP, είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό προϊόντων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επωφελείται από α στιβαρή τεχνογνωσία από τότε που ιδρύθηκε το 1939. Ξεκίνησε πολύ νωρίς στην κατασκευή ηλεκτρονικών οργάνων δοκιμών και μέτρησης πριν επιτεθεί στην αγορά των υπολογιστών στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Εκτός από εκτυπωτές, αξεσουάρ και οθόνεςη αμερικανική μάρκα προσφέρει α ποικίλη επιλογή επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών.

Σε αυτόν τον οδηγό, σας παρουσιάζουμε τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές HP. Στη σειρά HP, έχετε το Φάσμα που είναι premium φορητοί υπολογιστές, οι HP Ζηλεύω για δημιουργικά, HP Περίπτερο για αυτοματισμούς γραφείου, HP Ουσιώδης για μικρούς προϋπολογισμούς, HP Chromebook για μαθητές, και ΟΙΩΝΟΣ Και Victus για gaming.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας και ο προϋπολογισμός σας, θα βρείτε έναν φορητό υπολογιστή HP κατασκευασμένο για εσάς στην επιλογή μας.

HP Omen 16-xf0000nf: Ο ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

 • Fnac

  2096,99 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Ντάρτυ

  2329,99€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Rakuten

  2759,99 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

Αν ψάχνετε για ένα ισχυρός υπολογιστής με μεγάλη οθόνη, Είστε στο σωστό μέρος. Πράγματι, το HP Omen 16 έχει μια πολύ ωραία διαμόρφωση που θα είναι τέλεια για gamers αλλά και για δημιουργικά επαγγέλματα που απαιτούν μια καλή ειδική κάρτα γραφικών.

Εάν δεν είναι ο ελαφρύτερος ή ο μικρότερος υπολογιστής σε αυτήν τη σύγκριση, αντισταθμίζει συγκεκριμένα με α πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό πολύ άνετο στη χρήση και πλήρη συνδεσιμότητα (2 θύρες USB-A, 2 θύρες USB Type-C, 1 θύρα HDMI 2.1, 1 θύρα Ethernet RJ-45, 1 υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου). ΜΕΓΑΛΟ’Οθόνη IPS 16,1 ιντσών προσφέρει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels) και α Ρυθμός ανανέωσης 240 Hzιδανικό για βιντεοπαιχνίδια.

Από άποψη απόδοσης, επωφελούμαστε από α Επεξεργαστής 8 πυρήνων AMD Ryzen 9 7940HS χρονισμένος στα 4,0 GHz (έως 5,2 GHz σε λειτουργία turbo) με 32 GB μνήμης RAM και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4070 με 8 GB αποκλειστικής μνήμης GDDR 6, ειδικά σχεδιασμένη για φορητούς υπολογιστές. Ο σκληρός δίσκος δεν μένει έξω με έναν SSD 1 TB. Τέλος, αυτός ο υπολογιστής τρέχει Windows 11.

Το + Ο –
Καλή σχέση ποιότητας/τιμής για έναν υπολογιστή παιχνιδιών Πιο μεταφερόμενο παρά φορητό
Πλήρης συνδεσιμότητα Μάλλον θορυβώδες
Ποιοτική οθόνη Χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο

HP 14s-dq5037nf: Ο Φθηνός ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε φορητό υπολογιστή HP 14s-dq5037nfΚάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε φορητό υπολογιστή HP 14s-dq5037nf

Στη γκάμα των φορητών υπολογιστών της, η HP προσφέρει επίσης Η/Υ σε χαμηλή τιμή. Αυτή είναι η περίπτωση του HP 14S-DQ5037NF. Αυτό το μοντέλο 14 ιντσών από τη σειρά Essential διατίθεται για λιγότερο από 430 € σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει μια θήκη μεταφοράς, ένα ασύρματο ποντίκι και μια ετήσια συνδρομή στο Microsoft 365 personal.

Αυτό είναι ένα φορητό υπολογιστή που είναι και τα δύο ελαφρύ, συμπαγές και φθηνό. Παρά τη χαμηλή τιμή του, ο HP 14S-DQ5037NF είναι εξοπλισμένος με α Επεξεργαστής 6 πυρήνων Intel Core i3-1215U χρονισμένο έως και 4,4 GHz σε λειτουργία Turbo Boost και 8 GB μνήμης RAM, επομένως είναι ένα κατάλληλο μοντέλο για κοινές καθημερινές εργασίες. Για παράδειγμα, εάν αναζητάτε υπολογιστή για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, να κάνετε εργασίες γραφείου ή ακόμα και να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές ροής, το HP Laptop 14s μπορεί να είναι κατάλληλο.

Εχει ένα Οθόνη Full HD με ανάλυση 1920 x 1080 pixels, αποθηκευτικό χώρο 256 GB και αυτονομία 8 ωρών σε μικτή χρήση.

Σημείωση: ο HP 14S-DQ5037NF εκτελεί τα Windows 11 Home σε λειτουργία S. Είναι μια απλοποιημένη και ασφαλής έκδοση που δέχεται μόνο εφαρμογές από το Microsoft Store. Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στα κλασικά Windows 11, μπορείτε να το κάνετε, αλλά μετά από αυτό δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή.

Το + Ο –
Μικρή τιμή Πολύ αδύναμος για να παίξεις
Ευέλικτη χρήση
Πλήρης συνδεσιμότητα

HP Victus 16-s0003nf: Ο ισχυρός και ευέλικτος φορητός υπολογιστής

HP Victus 16-s0003nf στην καλύτερη τιμή

 • Fnac

  1309,99 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Ντάρτυ

  1309,99 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Rakuten

  1309,99 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Cέκπτωση

  1468,17€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Δρόμος για ψώνια

  1503,89 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

Με την οθόνη IPS του 16,1 ίντσες ενός ορισμού Full HD 1920 x 1080 pixel, ο HP Victus 16-s0003nf είναι ένας φορητός υπολογιστής που αντέχει. Παρόλο που σχεδιάστηκε για παιχνίδια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τέλεια για εργασίες γραφείου ή ψυχαγωγία.

Το HP Victus 16-s0003nf διαθέτει επεξεργαστή AMD Ryzen 7 8 πυρήνων σε συνδυασμό με μια ειδική κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4060 (8 GB αποκλειστικά σε GDDR6). Αυτό το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με SSD 512 GB και μνήμη RAM 8 GB. Αυτή η διαμόρφωση του επιτρέπει να είναι γρήγορο και αποτελεσματικό.

Συμβατό με το γρήγορη φόρτιση, μπορείτε να ανακτήσετε το 50% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά. Αυτό αντισταθμίζει την αυτονομία του μόλις 6h30 σε μικτή χρήση.

Όσον αφορά τις συνδέσεις, το HP Victus 16-s0003nf διαθέτει θύρα USB-C, θύρα HDMI 2.1, θύρα Ethernet και υποδοχή ήχου 3,5 mm καθώς και τρεις θύρες USB τύπου Α.

Το + Ο –
Στερεή εγκατάσταση Χαμηλή αυτονομία
Πλήρης συνδεσιμότητα Μέση φινιρίσματα για την τιμή
Chareg. γρήγορα

HP ENVY X360 13-bf0000sf: ΤΟ ULTRA ΦΟΡΗΤΟ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

HP ENVY X360 13-bf0000sf στην καλύτερη τιμή

 • Αμαζόνα

  1199€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Δρόμος για ψώνια

  1556,31 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

Για να ολοκληρώσετε αυτήν τη συλλογή των καλύτερων φορητών υπολογιστών HP, εδώ είναι ένα υβριδικό μοντέλο με μεντεσέ 360°. Με το δικό του Οθόνη αφής OLED 13,3 ιντσών με ευκρίνεια 2,8K (2880 x 1800 pixels) με λεπτές άκρες και ήχο αυτονομία έως και 15 ώρες χρήσηςείναι ένα υπερφορητό μοντέλο που μπορείτε να πάρετε σε οποιαδήποτε τσάντα.

Με Επεξεργαστής Intel Core i5-1230U16 GB μνήμης RAM και α Σκληρός δίσκος SSD 512 GB, έχετε στα χέρια σας έναν υπολογιστή με δυναμική απόδοση. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, βρίσκουμε έναν αναγνώστη καρτών micro SD, 2 θύρες USB-A και 2 θύρες USB-C Thunderbolt 4 και μια συνδυασμένη υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου. Τέλος, ο υπολογιστής τρέχει Windows 11.

Το + Ο –
Εξαιρετική αυτονομία Κάμερα web 5 MP
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet
Όμορφη οθόνη αφής 2,8K OLED

HP Chromebook Plus 15a-nb0036nf: Η τέλεια λύση για μαθητές και μαθητές γυμνασίου

HP Chromebook Plus 15a-nb0036nf στην καλύτερη τιμή

 • Galeries Lafayette FR

  399€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Αρτοποιός

  399€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Rakuten

  399€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

Για να ολοκληρώσετε αυτήν τη συλλογή των καλύτερων φορητών υπολογιστών HP, εδώ είναι ένα μοντέλο Chromebook τόσο φθηνό όσο και πολύ αποτελεσματικό για εργασίες γραφείου. Υπενθυμίζουμε ότι η ιδιαιτερότητα των Chromebook είναι ότι λειτουργούν με Chrome OS αντί για Windows. Αυτό το λειτουργικό σύστημα είναι βελτιστοποιημένο για να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά χωρίς την ανάγκη μεγάλης διαμόρφωσης. Επιπλέον, προσφέρει α καλή αυτονομία ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όλη την ημέρα.

Ωστόσο, αυτό το μοντέλο HP Plus 15a-nb0036nf προσφέρει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για την τιμή του. Η οθόνη του είναι 15,6 ίντσες με ευκρίνεια Full HD (1920 x 1080 pixel). Περιστρέφεται με το Επεξεργαστής 6 πυρήνων Intel Core i3 N-305 μαζί με 8 GB μνήμης RAM. Από την πλευρά της αποθήκευσης, επωφελούμαστε από 256 GB χώρου UFS. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, επωφελούμαστε από το Wifi 6 και το Bluetooth 5.3. Και για συνδεσιμότητα, βρίσκουμε μια θύρα USB-A, 2 θύρες USB-C, μια συσκευή ανάγνωσης καρτών Micro SD και μια θύρα ακουστικών/μικροφώνου.

Το + Ο –
Καλή αυτονομία Στάνταρ μεντεσέ
ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
Αρκετά ισχυρό για Chromebook

Ποιες είναι οι σειρές φορητών υπολογιστών HP;

Η γκάμα των φορητών υπολογιστών HP είναι μεγάλη και σας επιτρέπει να βρείτε έναν υπολογιστή για κάθε χρήση. Εάν αναζητάτε υπολογιστή αποκλειστικά για καθημερινές εργασίες γραφείου, επιλέξτε έναν υπολογιστή από τη σειρά Essential. Αν θέλετε ένα μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για γραφικά και δημιουργία περιεχομένου φωτογραφιών και βίντεο, η σειρά Envy θα είναι πιο κατάλληλη. Τέλος, αν ψάχνετε για μια ανταγωνιστική συσκευή υψηλής απόδοσης για gaming, επιλέξτε ένα HP Omen που είναι εξαιρετικά ισχυρό ή ένα Spectre, το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας.

Για να δείτε πιο καθαρά, ακολουθεί μια παρουσίαση όλων των σειρών που προσφέρει η HP.

 • Φάσμα: αυτοί είναι υπολογιστές premium. Το HP Spectre συνδυάζει την ισχύ με την κορυφαία σχεδίαση.
 • Ζηλεύω: η σειρά Envy έχει σχεδιαστεί ειδικά για νομάδες δημιουργούς. Αυτοί είναι εύκολοι στη μεταφορά υπολογιστές που είναι ανθεκτικοί σε κραδασμούς.
 • Περίπτερο: τα μοντέλα ταιριάζουν απόλυτα σε οικογένειες για ευέλικτη χρήση. Βρίσκουμε έτσι υπολογιστές που είναι κατάλληλοι για ψυχαγωγία, αυτοματισμό γραφείου, παραγωγικότητα, ακόμη και παιχνίδια.
 • Ουσιώδης: Αυτοί είναι οι φθηνοί φορητοί υπολογιστές που σας επιτρέπουν να εκτελείτε απλές εργασίες.
 • Chromebook: Εκτελούνται με το Chrome OS της Google και σας δίνουν πρόσβαση σε εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Αυτοί είναι απλοί στη χρήση και γρήγοροι υπολογιστές που είναι γενικά κατάλληλοι για μαθητές.
 • ΟΙΩΝΟΣ: Οι φορητοί υπολογιστές αυτής της σειράς είναι εξαιρετικά ισχυροί, ειδικά σχεδιασμένοι για παιχνίδια. Επωφελούνται από υψηλό ρυθμό ανανέωσης και κάρτα γραφικών που αντέχει.
 • Victus: τα μοντέλα είναι λιγότερο μυώδη από τη σειρά OMEN αλλά είναι και λιγότερο ακριβά. Είναι μια καλή εναλλακτική για παίκτες που θέλουν να συνδυάσουν απόδοση και λογική τιμή.

Η επιλογή ενός υπολογιστή είναι πάνω από όλα ζήτημα προϋπολογισμού και συγκεκριμένων αναγκών. Για να βρείτε τον κατάλληλο φορητό υπολογιστή, πρέπει πρώτα να αναρωτηθείτε για ποιο σκοπό θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια σειρά και στη συνέχεια να επιλέξετε το μοντέλο που προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Μεταξύ των στοιχείων που πρέπει να λάβετε υπόψη, έχετε:

 • Αυτονομία και συμβατότητα με γρήγορη φόρτιση.
 • Η διαμόρφωση (η επιλογή AMD Ryzen, επεξεργαστής Intel Core, 4, 8 ή 16 GB RAM, κάρτα γραφικών, αποθηκευτικός χώρος κ.λπ.)
 • Η τιμή. Μπορείτε να βρείτε μοντέλα με λιγότερα από 300€. Να είστε προσεκτικοί όμως, μια διαμόρφωση που είναι πολύ ελαφριά και θα σας επιτρέπει να κάνετε μόνο απλές καθημερινές εργασίες. Αντίθετα, τα high-end μοντέλα μπορεί να ξεπεράσουν τα 2.500 € αλλά είναι εξαιρετικά ισχυρά.
 • Το μέγεθος και το βάρος του φορητού υπολογιστή. Οι πιο συμπαγείς υπολογιστές HP έχουν μέγεθος οθόνης 13,3 ιντσών. Αυτές με τις μεγαλύτερες οθόνες είναι 17,3 ιντσών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *