Μια νέα δυνατότητα εντάσσεται στο WhatsApp στο Android, η δικαιοσύνη κλείνει το Yggtorrent και το PapaDuStream, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας

Η μεταγραφή των φωνητικών μηνυμάτων θα φτάσει σύντομα στο Android, πολλοί γαλλικοί πειρατικοί ιστότοποι έχουν αποκλειστεί από τα δικαστήρια, η Samsung θα μπορούσε να προσφέρει ένα αναδιπλούμενο smartphone για περίπου 735 ευρώ, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας.

Οι συνδρομητές Freebox Pop και Delta θα πρέπει σύντομα να αποχαιρετήσουν τη φόρμουλα Disney+ Standard χωρίς διαφήμιση. Ενώ το γαλλικό δικαστικό σύστημα ενισχύει περαιτέρω τον πόλεμο κατά της παράνομης λήψης κλείνοντας πολύ δημοφιλείς πειρατικούς ιστότοπους, μια ενημέρωση του WhatsApp θα μπορούσε σύντομα να μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε τη μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων στο Android. Ένα αναδιπλούμενο μοντέλο για λιγότερο από 800 ευρώ θα μπορούσε να ενταχθεί στη σειρά Galaxy Z και η Tesla εργάζεται στο έργο «Zero Service» που θα περιόριζε τη συντήρηση των οχημάτων της.

Freebox: Το Disney+ Standard εξαφανίζεται από τις συνδρομές Pop και Delta

Από την αρχή του 2023, οι συνδρομητές Freebox και Delta μπορούν να επωφεληθούν από 3 μήνες δωρεάν συνδρομή στη φόρμουλα Disney+ Standard χωρίς διαφήμιση. Αυτό το πλεονέκτημα δυστυχώς εξαφανίστηκε στις 18 Μαρτίου 2024. Στην πραγματικότητα, οι συνδρομητές Free θα πρέπει τώρα να πληρώσουν για να αντέξουν οικονομικά ένα από τα τρία προγράμματα Disney+, δηλαδή την Standard έκδοση χωρίς διαφήμιση στα 5,99 €/μήνα, την Standard έκδοση στα 8,99 €/μήνα ή την έκδοση Premium στα 11,99€/μήνα.

Διαβάστε: Δωρεάν: άσχημα νέα για τους συνδρομητές Freebox Pop και Delta

Πιστώσεις – Δωρεάν

Η μεταγραφή φωνητικού ταχυδρομείου έρχεται επιτέλους στο Android

Εάν το iOS έχει ήδη επωφεληθεί από τη μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων εδώ και ένα χρόνο, αυτή η πολύ πρακτική λειτουργία δεν υπήρχε στο Android. Καλά νέα, μια ενημέρωση θα μπορούσε σύντομα να το αλλάξει αυτό. Οι χρήστες smartphone Android θα μπορούν σύντομα να υπαγορεύουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους προφορικά και η μεταγραφή θα επιτρέπει στους παραλήπτες τους να διαβάζουν αυτά τα μηνύματα αντί να τα ακούν. Δεν γνωρίζουμε ακόμη την ημερομηνία εισαγωγής αυτής της νέας λειτουργίας.

Διαβάστε: WhatsApp: η εφαρμογή Android θα λάβει σύντομα αυτή τη λειτουργία, ήδη σε iPhone εδώ και ένα χρόνο

Πιστώσεις – 123RF

Η Tesla εργάζεται σε ένα απίστευτο έργο, το «Zero Service»

Ο Έλον Μασκ συνεχίζει να θέλει να φέρει επανάσταση στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και πιο συγκεκριμένα στην ανθεκτικότητα των οχημάτων του. Πράγματι, μια προσφορά εργασίας για το έργο «Zero Service» υποδηλώνει ότι ο κατασκευαστής εργάζεται ενεργά στο σχεδιασμό ηλεκτρικών αυτοκινήτων που δύσκολα θα χρειάζονταν συντήρηση. Στόχος αυτού του έργου είναι να μειώσει το κόστος λειτουργίας και συντήρησης και να κάνει την εμπειρία των ιδιοκτητών αυτοκινήτων Tesla πιο ευχάριστη.

Διαβάστε: Tesla: πείτε αντίο στον μηχανικό σας, ο Elon Musk έχει ένα επαναστατικό έργο

Πηγή – Tesla

28 γαλλικοί ιστότοποι παράνομης λήψης αποκλεισμένων από τα δικαστήρια

Πρόσφατα ζητήθηκε από το Ακυρωτικό Δικαστήριο να προσπαθήσει να αποκλείσει πολυάριθμους παράνομους ιστότοπους λήψης και ροής. Η γαλλική δικαιοσύνη αποφάνθηκε υπέρ των ενώσεων κατόχων δικαιωμάτων απαιτώντας τον αποκλεισμό 28 γαλλικών ιστοσελίδων πειρατών. Η λίστα των ονομάτων τομέα που αναγκάστηκαν να αποκλειστούν από τις Orange, Bouygues Telecom, Free και SFR περιλαμβάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς τοποθεσίες όπως το PapaDuStream ή το Yggtorrent. Μεταβείτε στις ειδικές ειδήσεις μας για να μάθετε την πλήρη λίστα με τους αποκλεισμένους πειρατικούς ιστότοπους.

Διαβάστε: Παράνομη λήψη: η δικαιοσύνη καταρρίπτει τα πιο δημοφιλή γαλλικά πειρατικά site, αντίο Yggtorrent

Πιστώσεις – 123rf

Σύντομα ένα αναδιπλούμενο smartphone με λιγότερο από 750 ευρώ από τη Samsung

Μια νέα διαρροή μόλις αποκάλυψε ότι η Samsung εργάζεται επί του παρόντος για τη μελλοντική κυκλοφορία ενός προσιτού αναδιπλούμενου smartphone. Πράγματι, ο Κορεάτης κατασκευαστής θα μπορούσε να προσφέρει ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα ενταχθεί στη σειρά Galaxy Z. Οι φήμες μας έρχονται από το Sisa Journal, το οποίο επίσης αποκαλύπτει ότι αυτό το μελλοντικό smartphone θα κοστίζει περίπου 800 δολάρια, επομένως λιγότερο από 750 ευρώ.

Διαβάστε: Galaxy Z Fold 6: Τέλος, η Samsung θα μπορούσε να λανσάρει ένα αναδιπλούμενο smartphone με λιγότερα από 800 ευρώ

Τα τεστ της εβδομάδας μας

Rise of the Ronin: ένα πολύ καλό παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που καταφέρνει να μας κάνει να ξεχάσουμε τα ελαττώματα του

Με το υπέροχο παιχνίδι του, το έξυπνο σύστημα προόδου του και τον όμορφο ανοιχτό κόσμο του, το Rise of the Ronin θα πρέπει να ενθουσιάσει τους παίκτες, ειδικά τους λάτρεις της Ιαπωνικής ιστορίας. Αγαπάμε τις μάχες, τα διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, τους πολλούς πολύ αγαπημένους χαρακτήρες και το αυθεντικό soundtrack και την ιαπωνική μεταγλώττιση. Αλλά αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας έχει και τα ελαττώματα του. Το εχθρικό AI δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, το VF δεν είναι πάντα πειστικό και θα εκτιμούσαμε μια λιγότερο συμβατική δομή.

Διαβάστε: Rise of the Ronin test: ένας σαγηνευτικός ανοιχτός κόσμος που λάμπει με το gameplay του

OneXPlayer 2 Pro: μια φορητή κονσόλα που δεν διαθέτει επιχειρήματα για την καταπολέμηση του ανταγωνισμού

Σίγουρα εκτιμούμε την πρόταση all-in-one του OneXPlayer 2 Pro και τη μεγάλη του μορφή 8,4 ιντσών, δυστυχώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός στην αγορά φορητών κονσολών και είναι δύσκολο για εμάς να προτείνουμε αυτό το προϊόν. Η οθόνη των 60 Hz δεν είναι αρκετά φωτεινή, η εμπειρία λογισμικού είναι τρομερή και το πληκτρολόγιο δεν είναι καλά σχεδιασμένο.

Διαβάστε: Αναθεώρηση OneXPlayer 2 Pro: μια φορητή κονσόλα που αγκαλιάζει πλήρως την κληρονομιά του υπολογιστή της

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *