Μια νέα ενημέρωση για το PS3, οι Επαφές Google ανανεώνονται, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας

Μια νέα διεπαφή για τις Επαφές Google, η Sony αναπτύσσει μια ενημέρωση στο PlayStation 3, το HyperOS θα προσγειωθεί σε πολλές συσκευές μέχρι το τέλος Ιουνίου 2024, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας.

Οι κάτοχοι PS3 θα χαρούν να μάθουν ότι η Sony δεν τους έχει ξεχάσει αφού η κονσόλα δικαιούται νέα ενημέρωση. Ενώ η Google απλοποιεί τη χρήση και ενισχύει την ασφάλεια της εφαρμογής Επαφών Google, η Xioami αναπτύσσει το νέο της λειτουργικό σύστημα HyperOS για κινητά και η Tesla συνεχίζει να εξελίσσει την εφαρμογή της για κινητά.

HyperOS: η νέα επικάλυψη θα φτάσει μέχρι το καλοκαίρι

Το νέο λειτουργικό σύστημα για κινητά, που σχεδιάζεται να αντικαταστήσει το MIUI, θα προσγειωθεί σε πολλές συσκευές μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2024. Τα tablet, τα συνδεδεμένα αντικείμενα, τα smartphone, πολλά μοντέλα θα μπορούν επομένως να επωφεληθούν από το HyperOS και τις νέες δυνατότητες του σε ολόκληρο τον κόσμο. Επισκεφτείτε τα ειδικά μας νέα για να ανακαλύψετε τη λίστα των επηρεαζόμενων συσκευών Xiaomi στη Γαλλία.

Διαβάστε: Το HyperOS έρχεται σε εμάς φέτος, δείτε πότε και σε ποιες συσκευές

Η εφαρμογή της Tesla για κινητά βελτιώνεται

Η τελευταία ενημέρωση 2024.2.6 στην εφαρμογή Tesla προσφέρει στους χρήστες μια ωραιότερη διεπαφή, έναν νέο βοηθό που βασίζεται σε AI που ονομάζεται «Tesla Assis Beta» και μια βελτιωμένη εκτίμηση εύρους. Η πλοήγηση έχει επίσης γίνει πιο ομαλή χάρη στην κάθετη παρουσίαση των προϊόντων και η αυτοκινητοβιομηχανία αποδεικνύει ότι συνεχίζει να εργάζεται για την επέκταση του οικοσυστήματος της για να απλοποιήσει τη ζωή των χρηστών.

Διαβάστε: Tesla: νέος σχεδιασμός, AI που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας, η εφαρμογή έχει νέα εμφάνιση

Πηγή – Δεν είναι εφαρμογή Tesla

Το PS3 λαμβάνει μια ολοκαίνουργια ενημέρωση

Το PlayStation, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από περισσότερα από 17 χρόνια, δικαιούταν μια νέα ενημέρωση, που αναπτύχθηκε από τη Sony στις 27 Φεβρουαρίου 2024. Η ενημέρωση 4.91 δεν είναι επαναστατική, αλλά οι κάτοχοι της κονσόλας θα χαρούν να δουν βελτιώσεις στη σταθερότητα, την ασφάλεια και την απόδοση. Η Sony λοιπόν δεν ξεχνά την ιστορική της κονσόλα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της χάρη σε αυτή τη νέα ενημέρωση, για την ευτυχία των παικτών.

Διαβάστε: Το PS3 δικαιούται μια νέα έκπληξη ενημέρωσης, περισσότερα από 17 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Πιστώσεις – 123rf

Η εφαρμογή Επαφές Google ανανεώνεται

Η Google μόλις ανέπτυξε μια νέα ενημέρωση στην εφαρμογή Επαφών Google και αυτή η έκδοση 4.26 φέρνει το μερίδιό της σε βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Η νέα διεπαφή και η ενσωμάτωση ενός νέου γραφικού στοιχείου μηνυμάτων θα πρέπει να απευθύνονται στους χρήστες. Η εφαρμογή είναι πιο διαισθητική και πιο αποτελεσματική, κυρίως χάρη σε ένα νέο εικονίδιο φίλτρου, μια νέα κάρτα και ένα κουμπί για γρήγορη προσθήκη επαφών στη γραμμή αναζήτησης.

Διαβάστε: Οι Επαφές Google ανανεώνονται και περιλαμβάνουν ένα νέο, εύχρηστο γραφικό στοιχείο

Ένας Αμερικανός streamer δοκιμάζει την αντίσταση στις σφαίρες του Cybertruck του

Η Tesla μας διαβεβαιώνει και το έχει ήδη αποδείξει, το pick-up της είναι σχεδιασμένο να αντέχει στις σφαίρες. Ο Streamer Adin Ross δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ένα από τα κυνηγετικά του όπλα για να ελέγξει εάν το Cybertruck του ήταν πραγματικά ανθεκτικό στα όπλα. Η εμπειρία μαγνητοσκοπήθηκε και κοινοποιήθηκε στα δίκτυα του Αμερικανού ιδιοκτήτη, ο οποίος με χαρά παρατήρησε ότι οι σφαίρες αναπήδησαν από την πόρτα και ότι το όχημά του θα τον προστάτευε από τις σφαίρες.

Διαβάστε: Πυροβολεί το Cybertruck του με κυνηγετικό όπλο για να ελέγξει ότι είναι αλεξίσφαιρο, η απάντηση σε βίντεο

Συντελεστές – Adin Ross μέσω X

Τα τεστ της εβδομάδας μας

Honor Pad 9: ένα ελκυστικό και αποτελεσματικό tablet με λιγότερο από 300 ευρώ

Αν ψάχνετε να απολαύσετε ένα νέο tablet, αλλά ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο Honor Pad 9. Είναι ένα ωραίο προϊόν που είναι ευχάριστο στη χρήση και προσφέρει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η οθόνη του είναι φωτεινή και ως εκ τούτου είναι άνετο για διασκέδαση. Προσοχή όμως, δεν είναι πολύ δυνατό tablet, η φόρτιση είναι πολύ αργή και η επικάλυψη είναι λίγο ακατάστατη. Θα εκτιμούσαμε επίσης έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά αυτή παραμένει μια συσκευή με πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής.

Διαβάστε: Κριτική Honor Pad 9: το ιδανικό tablet για όσους δεν θέλουν να σπάσουν τα χρήματα

Honor Magic6 Pro: σχεδόν άψογο

Η Honor προσφέρει εδώ ένα smartphone ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, με εντυπωσιακό τεχνικό φύλλο και στέρεες βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το Magic6 Pro είναι κομψό, ισχυρό και έχει εξαιρετική οθόνη. Αγαπάμε το MagicOS 8, την ποιότητα ήχου των εγγραφών βίντεο και τις βελτιώσεις που έγιναν σε ορισμένες μονάδες φωτογραφιών. Η δοκιμή μας θα ήταν τέλεια χωρίς τις προεγκατεστημένες εμπορικές εφαρμογές και με φορτιστή και θήκη στο κουτί.

Διαβάστε: Αξιολόγηση Honor Magic6 Pro: πραγματικές βελτιώσεις που έχουν νόημα

Xiaomi 14: το πιο προηγμένο τηλέφωνο του κατασκευαστή

Επιτυχημένη σχεδίαση, τέλεια βαθμονομημένη οθόνη, εντυπωσιακές επιδόσεις, το Xiaomi 14 είναι ένα εξαιρετικό smartphone. Αν αφήσουμε στην άκρη την αυτονομία που μπορεί ακόμα να βελτιωθεί και την υψηλή θερμότητα που συνεπάγεται, είναι μακράν το καλύτερο smartphone Android στην αγορά σε αυτό το εύρος τιμών. Είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο με κάμερα και μας αρέσει η επικάλυψη HyperOS που είναι πολύ ευχάριστη στη χρήση. Μικρός μπόνους πόντος για τον παρεχόμενο φορτιστή και την πολύ γρήγορη φόρτιση.

Διαβάστε: Τεστ Xiaomi 14: είναι καλό σε όλα τα στοιχεία της Leica

Peugeot e-3008: ένα ελκυστικό αλλά τέλειο ηλεκτρικό SUV

Το νέο e-3008 προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό μεταξύ της κατανάλωσης, της ταχύτητας φόρτισης και του μεγέθους της μπαταρίας. Η εσωτερική ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη και η ηλεκτρική διαχείριση εξαιρετική. Εκτός από τον ήχο της ένδειξης, είναι ένα ιδιαίτερα αθόρυβο ηλεκτρικό SUV. Είναι ένα πολύ βαρύ όχημα και υπάρχουν ακόμα κάποια σφάλματα στο infotainment που πρέπει να σιδερωθούν. Το Peugeot e-3008 είναι διαθέσιμο από 37.730 ευρώ σε υβριδική έκδοση και από 44.990 ευρώ σε 100% ηλεκτρική έκδοση.

Διαβάστε: Δοκιμή Peugeot e-3008: η αλλαγή όλων των κινδύνων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *