Μια νέα ενημέρωση για το WhatsApp, το Google Pay υποκλίνεται στις ΗΠΑ, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας

Η ενότητα Κατάσταση του WhatsApp εξελίσσεται, η εφαρμογή Google Pay θα αντικατασταθεί σύντομα από το Πορτοφόλι Google στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα ελάττωμα ασφαλείας Wi-Fi θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών Android, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας.

Εάν χρησιμοποιείτε Android, έχετε υπόψη σας ότι μια παραβίαση ασφαλείας του Wi-Fi θα μπορούσε να αφήσει τα δεδομένα σας ευάλωτα. Ενώ η εμφάνιση κατάστασης της εφαρμογής WhatsApp δικαιούται νέα σχεδίαση, η Microsoft κυκλοφορεί τα Windows 11 23H2 για κατάλληλους υπολογιστές και διορθώνει ένα παλιό σφάλμα στα Windows 11.

WhatsApp: ο σχεδιασμός της ενότητας Status εξελίσσεται

Η WABetaInfo αποκάλυψε ότι η ενότητα Status του WhatsApp πρόκειται να αλλάξει τη σχεδίασή της. Πράγματι, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να βλέπουν πιο εύκολα τις ενημερώσεις κατάστασης των επαφών τους χάρη στις προεπισκοπήσεις. Η νέα σχεδίαση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta. Επομένως, θα πρέπει να περιμένετε αρκετές ακόμη εβδομάδες για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τη νέα γραμμή κατάστασης της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων.

Διαβάστε: Το WhatsApp αλλάζει την εμφάνιση κατάστασης με νέα ενημέρωση

Android: πολλοί χρήστες βλέπουν τα δεδομένα τους να τίθενται σε κίνδυνο

Οι συσκευές Android είναι και πάλι στόχος χάκερ. Πράγματι, ένα νέο ελάττωμα ασφάλειας Wi-Fi έχει αποκαλυφθεί και θέτει σε κίνδυνο τα δεδομένα περισσότερων από 2 δισεκατομμυρίων χρηστών. Κατασκοπεία, κλοπή ταυτότητας, ανάκτηση προσωπικών δεδομένων και κίνδυνοι κλοπής κωδικού πρόσβασης, τα συστήματά μας είναι ευάλωτα και σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά να ενημερώνετε τακτικά τις συσκευές σας.

Διαβάστε: Android: 2,3 δισεκατομμύρια χρήστες απειλούνται από παραβίαση της ασφάλειας του Wi-Fi

Windows 11: Η ενημέρωση 23H2 θα απαιτηθεί σύντομα

Είτε θέλετε να αλλάξετε είτε όχι, η Microsoft ανακοίνωσε την επικείμενη ανάπτυξη της ενημέρωσης των Windows 11 23H2 σε όλους τους συμβατούς υπολογιστές που εξακολουθούν να εκτελούν την έκδοση 21H2 ή 22H2. Αυτή είναι μια αυτόματη ενημέρωση που θα επιτρέψει στους υπολογιστές να επωφεληθούν από την πιο πρόσφατη έκδοση του συστήματος.

Διαβάστε: Windows 11: Η Microsoft θα αναγκάσει την ενημέρωση στην έκδοση 23H2

Ένα σφάλμα στα Windows 11 διορθώθηκε τελικά από τη Microsoft

Τον Ιούνιο του 2023, η ενημέρωση KB5027303 συνοδεύτηκε από ένα πολύ περιοριστικό σφάλμα για τους χρήστες που μερικές φορές δυσκολεύονταν να εγγράψουν την οθόνη τους ή να ξεκινήσουν ένα βίντεο. Αναπτύχθηκε προσωρινά μια επιδιόρθωση, αλλά η έκδοση KB5034204 διορθώνει τελικά το πρόβλημα οριστικά. Μεταβείτε στις Προαιρετικές ενημερώσεις στις Προηγμένες επιλογές στις Ρυθμίσεις σας για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης.

Διαβάστε: Windows 11: Η Microsoft επιδιορθώνει επιτέλους αυτό το ενοχλητικό σφάλμα άνω των 6 μηνών

Πιστώσεις: 123RF

Οι ΗΠΑ αποχαιρετούν το Google Pay

Η Google μόλις ανακοίνωσε ότι το Πορτοφόλι Google θα αντικαταστήσει σύντομα το Google Pay στις ΗΠΑ. Μια μετάβαση που σχεδιάζεται για την απλοποίηση των πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου. Μια εξέλιξη που θα τεθεί σε ισχύ από τις 4 Ιουνίου 2024. Στη συνέχεια, η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί πλέον αλλά ο ιστότοπος θα παραμείνει προσβάσιμος. Επομένως, οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν να διαχειρίζονται τις τραπεζικές τους κάρτες και τα χρήματά τους.

Διαβάστε: Το Google Pay θα εξαφανιστεί σύντομα, αλλά γνωρίζετε ήδη την αντικατάστασή του

Πηγή – Google

Το τεστ της εβδομάδας μας

Final Fantasy VII Rebirth: ένα εξαιρετικό παιχνίδι που θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές

Με τον απέραντο κόσμο του, την καλοφτιαγμένη ιστορία του, τα mini-games και την εξαιρετική μουσική του ατμόσφαιρα, το Final Fantasy VII Rebirth πρέπει να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, αγαπήσαμε τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων στην καρδιά του παιχνιδιού και το επίπεδο λεπτομέρειας στις πόλεις. Τούτου λεχθέντος, δεν μας εντυπωσίασαν τα γραφικά και θα θέλαμε να συναντήσουμε περισσότερους εχθρούς στις φάσεις εξερεύνησης.

Διαβάστε: Τεστ Final Fantasy VII Rebirth: μια λογική συνέχεια αλλά εκπληκτικά πλούσια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *