Νέα από το OneUI 6.1, το Nintendo Switch 2 θα είναι συμβατό προς τα πίσω, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας

Η ενημέρωση της Samsung για παλιές συσκευές Galaxy θα πρέπει να φτάσει σύντομα, η μελλοντική φορητή κονσόλα της Nintendo θα σας επιτρέψει να παίζετε παλιούς τίτλους, η Xiaomi αποκαλύπτει την τιμή του Xiaomi 14 της, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας.

Μια νέα ανακεφαλαίωση της εβδομάδας που εξισορροπεί καλά και κακά νέα! Η ενημέρωση OneUI 6.1 θα προσγειωθεί σύντομα στο Galaxy S23 και σε άλλα συμβατά smartphone της Samsung και το Nintendo Switch 2 θα μπορούσε να είναι συμβατό προς τα πίσω και έτσι να επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν βελτιωμένους παλιούς τίτλους. Από την πλευρά των κακών ειδήσεων, η τιμή εκκίνησης του Xiaomi 14 έχει αποκαλυφθεί και δεν είναι κατάλληλο για όλους τους προϋπολογισμούς και ορισμένοι υπολογιστές δεν θα ξεκινούν πλέον μετά την ενημέρωση των Windows 11 το 24ωρο.

Το OneUI 6.1 έρχεται σε λίγες εβδομάδες

Τα πρώτα smartphone που θα επωφεληθούν από την τελευταία έκδοση της επικάλυψης Android της Samsung θα είναι τα τρία μοντέλα της σειράς S23 και η άφιξη της ενημέρωσης πλησιάζει. Πράγματι, αν θέλουμε να πιστέψουμε αρκετούς διαρρήκτες, το OneUI 6.1 θα προσγειωθεί στο Galaxy S23 σε λίγες εβδομάδες, προτού ενταχθεί στο S23 FE, το Z Fold 5, το Z Flip 5 και το Galaxy Tab 9 μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Επομένως, οι χρήστες αυτών των παλαιών smartphone θα μπορούν σύντομα να επωφεληθούν από αυτή τη μεγάλη ενημέρωση και το Galaxy AI.

Διαβάστε: OneUI 6.1: η ημερομηνία άφιξης της ενημέρωσης στα παλιά smartphone Galaxy γίνεται πιο ξεκάθαρη

Πιστώσεις – Phonandroid

Καλά νέα, το Switch 2 θα είναι συμβατό προς τα πίσω

Η Universo Nintendo μόλις αποκάλυψε ότι η μελλοντική υβριδική κονσόλα του Ιάπωνα κατασκευαστή θα είναι συμβατή προς τα πίσω. Ευπρόσδεκτα νέα για τους κατόχους του τρέχοντος Switch, οι οποίοι θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν τα παλιά τους παιχνίδια στο Switch 2. Η ισχύς και η απόδοση του νέου τσιπ Nvidia θα πρέπει επίσης να προσφέρουν βελτιωμένα γραφικά και καλύτερη ρευστότητα σε σύγκριση με τους αρχικούς τίτλους.

Διαβάστε: Το Nintendo Switch 2 θα σας επιτρέψει να παίξετε τα παλιά σας παιχνίδια με καλύτερα γραφικά

Τι θα συνέβαινε αν φτάναμε στην ταχύτητα του φωτός;

Η ιδέα του ταξιδιού με την ταχύτητα του φωτός πάντα γοήτευε τόσο τους επιστήμονες όσο και τους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας. Δυστυχώς, αυτή η πρόκληση θα παραμείνει φαντασία γιατί η επιτάχυνση που απαιτείται για να φτάσει τα 299.792.458 μέτρα ανά δευτερόλεπτο δεν μπορούσε να υποστηριχθεί από τον άνθρωπο. Πράγματι, αυτό θα δημιουργούσε πραγματικούς κινδύνους για την υγεία επειδή τέτοιες επιταχυντικές δυνάμεις θα εμπόδιζαν την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.

Διαβάστε: Αυτή η παλιά φαντασίωση επιστημονικής φαντασίας είναι δυστυχώς αδύνατη, να γιατί

Πηγή – 123rf

Το Xiaomi 14 εντάσσεται στην κατηγορία premium

Το Xiaomi 14 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 25 Φεβρουαρίου και τώρα γνωρίζουμε την τιμή της τελευταίας ναυαρχίδας του Κινέζου κατασκευαστή στη Γαλλία. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 1099 € για διαμόρφωση 12 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Μια αύξηση τιμής που αποδεικνύει ότι η Xiaomi θέλει να τοποθετηθεί στην κατηγορία premium και να καθιερωθεί ως σοβαρός ανταγωνιστής έναντι άλλων smartphone υψηλής ποιότητας. Σημειώστε ότι το μοντέλο Pro της γκάμας δεν θα προσφέρεται στην Ευρώπη.

Διαβάστε: Xiaomi 14: γνωρίζουμε την τιμή του στη Γαλλία και υπάρχουν άσχημα νέα

Τα Windows 11 24H2 θα αποτρέψουν την ενεργοποίηση ορισμένων παλιών υπολογιστών

Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την ετήσια ενημέρωση των Windows 11, αλλά θα μπορούσε να απογοητεύσει πολλούς κατόχους παλιών υπολογιστών. Πράγματι, ο χρήστης του Διαδικτύου Bob Pony αποκάλυψε ότι η διαμόρφωση που απαιτείται για την εκτέλεση των Windows 11 24H2 είχε αλλάξει. Μόνο οι υπολογιστές των οποίων οι επεξεργαστές διαθέτουν λειτουργικότητα POPCNT θα μπορούν να ενημερώνονται σε Windows 24H2, συγκεκριμένα συσκευές που κυκλοφόρησαν από το 2007 για την AMD και το 2008 για την Intel.

Διαβάστε: Windows 11 24H2: Ο υπολογιστής σας δεν θα εκκινήσει μετά την ενημέρωση εάν διαθέτετε έναν από αυτούς τους επεξεργαστές

Τα τεστ της εβδομάδας μας

Volvo EX30: συμπαγές, κομψό και άνετο

Η δοκιμή μας για το Volvo EX30 ήταν πολύ θετική. Πράγματι, είναι ένα ηλεκτρικό SUV με επιτυχημένη σχεδίαση και οι συμπαγείς διαστάσεις του είναι ιδανικές για την πόλη. Αν αφήσουμε στην άκρη τα πλαστικά ένθετα του φινιρίσματος Celeste, τα φινιρίσματα είναι αρκετά πειστικά. Υπάρχει επίσης καλή αυτονομία και απόδοση. Μικρό μειονέκτημα, λυπούμαστε που υπάρχει μόνο μία οθόνη για τα όργανα και το infotainment.

Διαβάστε: Δοκιμή Volvo EX30: μια οριστική δοκιμή για τη σουηδική μάρκα

Horwin EK3: ένα ηλεκτρικό σκούτερ που φτάνει στα απαραίτητα

Το Horwin EK3 δεν μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα, ωστόσο παραμένει ελκυστικό και θα μπορούσε κάλλιστα να βρει το κοινό του. Είναι ένα άνετο και πολύ εύχρηστο ηλεκτρικό σκούτερ. Η απόδοση του είναι σωστή, όπως και η αυτονομία του και η τιμή του δίκαιη. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, λυπηθήκαμε για την απουσία ABS και τη σταθερότητα της απόσβεσης και θα θέλαμε να μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τις δύο μπαταρίες ταυτόχρονα.

Διαβάστε: κριτική Horwin EK3: ένα ηλεκτρικό σκούτερ που φτάνει στο σημείο

Asus Zenbook Duo: ένα επιτυχημένο και ελκυστικό προϊόν

Η Asus προσφέρει εδώ έναν ποιοτικό υπολογιστή, που θα σας σαγηνεύσει χάρη στον όμορφο σχεδιασμό του, την πρωτότυπη και πρακτική του μορφή, τις δύο πολύ καλά βαθμονομημένες οθόνες OLED και την καλή διαχείριση θέρμανσης. Είναι ένας φορητός υπολογιστής υψηλής απόδοσης, ιδανικός για εργασία ή εκτέλεση παιχνιδιών. Ωστόσο, δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Δεν είναι πάντα εύκολο στη χρήση, το πληκτρολόγιο του είναι μέτριο και το κομμάτι ήχου είναι δυστυχώς φτωχό.

Διαβάστε: Κριτική Asus Zenbook Duo: δύο οθόνες, είναι καλύτερο;

Realme C67: ένα αξιοπρεπές smartphone για μικρούς προϋπολογισμούς

Αν ψάχνετε για ένα ικανοποιητικό smartphone με λιγότερο από 300 ευρώ, το Realme C67 θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή σας, ιδίως χάρη στον μάλλον μοναδικό ποπ σχεδιασμό του. Η επικάλυψη του είναι αποτελεσματική, η αυτονομία του σωστή και εκτιμούμε την παρουσία φορτιστή στο κουτί. Τούτου λεχθέντος, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι μερικές φορές λεπτεπίλεπτος, η οθόνη LCD δεν είναι πολύ καλά βαθμονομημένη και ο επεξεργαστής δεν είναι ισχυρός. Είναι ένα αξιοπρεπές smartphone, αλλά δεν θα σας επιτρέψει να τραβήξετε καλές φωτογραφίες.

Διαβάστε: Δοκιμή Realme C67: τι αξίζει αυτό το smartphone για λιγότερο από 300 ευρώ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *