Νέα ενημέρωση για τα Pixel 4a 5G και Pixel 5, το Galaxy A51 στα πρόθυρα εξαφάνισης, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας

Ορισμένα Pixel επωφελούνται από μια νέα ενημέρωση, το Galaxy A51 δεν είναι πλέον κατάλληλο για την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας της Samsung, οι άμεσες μεταφορές είναι επιτέλους δωρεάν στην Ευρώπη, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας.

Ενώ η Google κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση για ορισμένα παλαιότερα Pixel, η Samsung αφαιρεί το πολύ δημοφιλές Galaxy A51 από smartphone που πληρούν τις προϋποθέσεις για ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Οι νέοι κανόνες της ΕΕ απαιτούν πλέον από τις τράπεζες να προσφέρουν δωρεάν άμεσες μεταφορές στους πελάτες τους. Αυτή την εβδομάδα, σας εξηγούμε γιατί δεν πρέπει ποτέ να φοράτε το κράνος Vision Pro ενώ οδηγείτε.

Το τέλος του Galaxy A51 είναι κοντά

Η Samsung πήρε μια εκπληκτική απόφαση αλλάζοντας τη λίστα με τα smartphone που είναι κατάλληλα για ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Πράγματι, το Galaxy A51, αν και πολύ δημοφιλές, δεν θα λαμβάνει πλέον ενημέρωση ασφαλείας. Ωστόσο, το smartphone μεσαίας κατηγορίας επωφελήθηκε μέχρι τώρα από δύο ενημερώσεις ετησίως. Χωρίς υποστήριξη, το Galaxy A51 γίνεται ευάλωτο σε κυβερνοεπιθέσεις και ως εκ τούτου θα χάσει την ελκυστικότητά του στα μάτια των καταναλωτών.

Διαβάστε: Ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone της Samsung είναι πλέον ξεπερασμένο

Το κράνος Vision Pro και η οδήγηση δεν συνδυάζονται

Μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά, τα ακουστικά της Apple θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τους λιγότερο έξυπνους ιδιοκτήτες. Πράγματι, παρά τις προειδοποιήσεις από τον αμερικανικό γίγαντα, ένα άτομο βιντεοσκοπήθηκε πίσω από το τιμόνι του Tesla Model Y με το κράνος Vision Pro στο πρόσωπό του. Εάν ο οδηγός ισχυρίζεται ότι έχει ενεργοποιήσει το Full Self-Driving, η αυτόνομη οδήγηση της Tesla δεν είναι χωρίς κίνδυνο και είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί, κάτι που δεν είναι συμβατό με τη χρήση του κράνους Vision Pro. Η αστυνομία επενέβη γρήγορα, περιορίζοντας γρήγορα τους κινδύνους που διατρέχουν ο οδηγός και οι άλλοι οδηγοί.

Διαβάστε: Vision Pro: οδηγεί το Tesla του φορώντας το κράνος της Apple, η αστυνομία τον συλλαμβάνει

Πίστωση – Dante:

Καλά νέα για τα Pixel 4a 5G και Pixel 5

Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για τα Pixel 4a 5G και Pixel 5. Καλά νέα για τους κατόχους αυτών των παλαιών smartphone, που πίστευαν ότι η συσκευή τους δεν θα επωφελείται πλέον από την υποστήριξη λογισμικού. Εάν αυτή η ενημέρωση δεν προσφέρει καμία σημαντική βελτίωση, φέρνει το μερίδιό της σε επιδιορθώσεις, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής αυτών των παλαιών μοντέλων.

Διαβάστε: Η Google κυκλοφορεί μια έκπληξη ενημέρωσης σε αυτά τα παλιά Pixel

Το Epic Game Store ήταν πολύ γενναιόδωρο από την έναρξή του

Οι συνάδελφοί μας από το PCGamesN έκαναν απολογισμό της συνολικής αξίας των παιχνιδιών που προσφέρονται από τη δημιουργία του καταστήματος το 2018. Με τακτικά δώρα, συγκεκριμένα ένα δωρεάν παιχνίδι την εβδομάδα από την κυκλοφορία του, το Epic Game Store έχει προσφέρει 9.392 ευρώ παιχνίδια στους χρήστες του . Εάν είστε ένας από τους παίκτες που έχουν συγκεντρώσει όλα τα δωρεάν παιχνίδια για 6 χρόνια, η βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας αξίζει μια μικρή περιουσία.

Διαβάστε: Epic Game Store: η βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας αξίζει μια περιουσία αν έχετε συγκεντρώσει όλα τα δωρεάν παιχνίδια από την κυκλοφορία

Συντελεστές – Epic Games

Οι άμεσες μεταφορές έγιναν τελικά δωρεάν από την ΕΕ

Περιμένατε αυτά τα καλά νέα για μήνες και η Ευρωπαϊκή Ένωση το κατάφερε επιτέλους: οι άμεσες μεταφορές για πελάτες γίνονται δωρεάν. Όλες οι τράπεζες στην Ευρώπη θα πρέπει να συμμορφωθούν με τον κανονισμό που θα τεθεί σε ισχύ είκοσι ημέρες μετά τη δημοσίευσή του στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επισκεφτείτε τα ειδικά μας νέα για να κατανοήσετε τους νέους κανόνες της ΕΕ.

Διαβάστε: Επιτέλους η Ευρώπη επιβάλλει δωρεάν άμεσες μεταφορές για όλες τις τράπεζες

Πίστωση – 123RF

Τα τεστ της εβδομάδας μας

Huawei MatePad Pro: ένα tablet υψηλής τεχνολογίας που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό

Χάρη στον όμορφο σχεδιασμό του, τα όμορφα φινιρίσματα του, το μεγάλο του πάνελ OLED και την καλή του απόδοση, το Huawei MatePad Pro θα μπορούσε να προσελκύσει τους καταναλωτές που αναζητούν ένα ευέλικτο tablet. Αγαπάμε τη γραφίδα M-Pen 3ης γενιάς και το πληκτρολόγιό της. Είναι μια συσκευή που φορτίζει πολύ γρήγορα, κάτι που είναι θετικό αφού η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι μεγάλη. Προσοχή, το τμήμα νυχτερινής φωτογραφίας και η εξαιρετικά ευρυγώνια δεν προκαλούν σπινθήρες.

Διαβάστε: Ανασκόπηση Huawei MatePad Pro: μια πλήρης και ευέλικτη εναλλακτική λύση στο Galaxy Tab Ultra

BMW i5 eDrive40: εξαιρετική απόδοση και εξαιρετική άνεση

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, μας κέρδισε η δυναμική συμπεριφορά, η ελεγχόμενη ανάρτηση και οι εξαιρετικές τεχνολογίες αυτού του BMW i5 eDrive40. Οι οδηγοί θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εξαιρετική άνεση. Ωστόσο, λυπούμαστε που η κατανάλωση του οχήματος είναι τόσο υψηλή και περιμέναμε περισσότερα όσον αφορά την αυτονομία. Λάβετε υπόψη ότι ο σχεδιαστής διαδρομής δεν είναι πάντα αξιόπιστος.

Διαβάστε: Δοκιμή BMW i5 eDrive40: μπορεί η 1η ηλεκτρική Σειρά 5 να ανταγωνιστεί την αντίστοιχη θερμική της;

Huawei FreeClip: μια πρωτότυπη αλλά διχαστική σχεδίαση

Η Huawei προσφέρει εδώ ακουστικά με πρωτότυπο και μοναδικό σχεδιασμό, που θα μπορούσε να διχάσει. Τα FreeClips προσφέρουν ποιοτικό ήχο, αρκεί να θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το περιβάλλον σας. Λίγα ελαττώματα παρά τα πάντα, κυρίως στην πλευρά των μπάσων και των πρίμων που είναι πολύ σφιχτά. Λυπούμαστε επίσης που δεν είναι πολύ άνετα με την πάροδο του χρόνου και θα εκτιμούσαμε περισσότερα χειριστήρια αφής.

Διαβάστε: Τεστ Huawei FreeClip: ένα δυναμικό στυλ που δεν είναι πάντα εύκολο να το υποθέσει κανείς

Razer Blade 14: ένας ισχυρός αλλά ακριβός υπολογιστής παιχνιδιών

Εάν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό και θέλετε να απολαύσετε έναν ισχυρό υπολογιστή 14 ιντσών με ωραίο σχεδιασμό, το Razer Blade 14 μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας. Μας αρέσει η ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα, η καλά βαθμονομημένη οθόνη και το ιδιαίτερα ευχάριστο πληκτρολόγιο. Για αυτήν την τιμή, ωστόσο, θα εκτιμούσαμε έναν λιγότερο θορυβώδη υπολογιστή και ένα πλαίσιο λιγότερο ευαίσθητο σε σημάδια και γρατσουνιές.

Διαβάστε: Κριτική Razer Blade 14: μικρό, ισχυρό, αλλά θορυβώδες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *