Οι Χάρτες Google θα κάνουν τα ταξίδια σας πιο εύκολα με αυτές τις 3 νέες λειτουργίες

Οι Χάρτες Google έχουν τρεις βασικές καινοτομίες για την υποστήριξη των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτά τα εργαλεία υπόσχονται να διευκολύνουν την ανακάλυψη και την οργάνωση των ταξιδιών σας.

google maps 3 νέες λειτουργίες
Πηγή: Google

Η εφαρμογή Google Maps, που γίνεται όλο και πιο ακριβής, εμπλουτίζει τώρα τη γκάμα των εργαλείων της με την εισαγωγή τριών καινοτόμων χαρακτηριστικών. Στόχος αυτών είναι να απλοποιήσουν την προετοιμασία και την πραγματοποίηση των ταξιδιών σας. Η πρώτη από αυτές τις καινοτομίες διευρύνοντας τις λίστες στους Χάρτες. Αυτές οι επιλογές, από την κοινότητα και αναγνωρισμένους οδηγούς, προσφέρουν μια σειρά από συστάσεις. Αυτή η νέα λειτουργία επιτρέπει όχι μόνο να ανακαλύψετε αυτές τις λίστες αλλά και να σώστε τους ή μοιραστείτε ταδιευκολύνοντας έτσι τον ταξιδιωτικό προγραμματισμό.

Επιπλέον, οι Χάρτες Google εισάγουν εργαλεία για εξατομικεύστε περαιτέρω τις λίστες σαςεπιτρέποντάς σας να παραγγείλετε τα μέρη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να προσθέσετε τους δικούς σας σχολιασμούς ή συνδέσμους προς εξωτερικό περιεχόμενο. Η εφαρμογή λοιπόν προχωρά περαιτέρω στην εξατομίκευση και πλέον θα προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη κάνοντας τον προγραμματισμό των ταξιδιών του πιο διαισθητικό.

Για το ίδιο θέμα – Χάρτες: βαρεθήκατε να κάνετε κύκλους για να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση; Η Google έχει σκεφτεί εσάς

Οι Χάρτες Google θα χρησιμοποιήσουν τεχνητή νοημοσύνη για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα εστιατόριο

Οι Χάρτες Google προσφέρουν τώρα τρεις διακριτές κατηγορίες λιστών για να καθοδηγήσει τους χρήστες στις ανακαλύψεις τους:

  • Η 🔥Τάσεις λίστα: Αυτή η λίστα ενημερώνεται εβδομαδιαία και συγκεντρώνει μέρη που έχουν πρόσφατα αυξηθεί σε δημοτικότητα στους Χάρτες. Ιδανικό για όσους αναζητούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες μοντέρνες εγκαταστάσεις ή τοπικές καινοτομίες.
  • Η κορυφαία λίστα 🏆: παραθέτει μέρη που έχουν λάβει σταθερά έγκριση από την κοινότητα των Χαρτών. Αυτή είναι η ιδανική λίστα για να βρείτε τις σίγουρες αξίες μιας περιοχής, των εγκαταστάσεων που έχουν αποδειχθεί σε ντόπιους και επισκέπτες.
  • Η λίστα 💎Gems: αυτή η κατηγορία αποκαλύπτει μέρη που θα μπορούσαν να θεωρηθούν τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά μιας γειτονιάς. Είναι αφιερωμένο σε μέρη που, αν και λιγότερο γνωστά, προσφέρουν μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες.

Εξάλλου, την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στους Χάρτες Google παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση των κύριων χαρακτηριστικών των τόπων, όπως οι γαστρονομικές σπεσιαλιτέ ενός εστιατορίου ή η ατμόσφαιρα ενός καφέ. Αυτές οι πληροφορίες, που προέρχονται από κριτικές και φωτογραφίες που μοιράζονται οι χρήστες, στοχεύουν να παρέχουν στοιχεία ταχείας απόφασηςχρήσιμο κατά τις αυθόρμητες επιλογές.

Φανταστείτε λοιπόν να σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Τορόντο, με την επιθυμία να εξερευνήσετε τις καλλιτεχνικές περιοχές της πόλης. Χρησιμοποιώντας εξατομικευμένες λίστες στους Χάρτες Google, ανακαλύπτετε μια λίστα με γκαλερί τέχνης και δημιουργικούς χώρους που προτείνουν τοπικοί ειδικοί και λάτρεις της τέχνης στην κοινότητα των Χαρτών. ΕΣΕΙΣ αποθηκεύστε αυτήν τη λίστα, στη συνέχεια προσθέστε μερικά λιγότερο γνωστά σημεία που εντοπίσατε μέσω ιστολογίων τέχνης ή συστάσεων από φίλους. Μόλις φτάσετε εκεί, συμβουλευτείτε την εξατομικευμένη λίστα σας για να πλοηγηθείτε εύκολα από τη μια γκαλερί στην άλλη, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε κανένα καλλιτεχνικό που πρέπει να δείτε στην πόλη.

Αυτές οι ενημερώσεις, αν και αρχικά ήταν διαθέσιμες σε περιορισμένο αριθμό πόλεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τους Χάρτες Google για τα ταξίδια μας. Η μελλοντική τους ανάπτυξη σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίαςθα μπορούσε να προσφέρει σε μεγαλύτερο αριθμό χρηστών τα εργαλεία για να οργανώσουν τα ταξίδια τους με μεγαλύτερη ευκολία και συνάφεια.

Πηγή: Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *