Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής Creality Ender-3 V3 SE με 159 € στο GeekBuying!

Πηγαίνετε γρήγορα στο GeekBuying για να επωφεληθείτε από τις προσφορές του Μαρτίου και τις απίστευτες εκπτώσεις σε μια μεγάλη ποικιλία από εκτυπωτές Creality 3D, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού Creality Ender-3 V3 SE για λιγότερο από 160 €! Αποκαλύπτουμε τις καλύτερες προσφορές παρακάτω καθώς και μια επιλογή από κωδικούς προσφοράς για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα.

Εκτυπωτής Creality Ender-3 V3 SE 3D

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων του Μαρτίου στο GeekBuying, οι λάτρεις της 3D εκτύπωσης έχουν μια χρυσή ευκαιρία να εξοπλιστούν με εξοπλισμό αιχμής σε μειωμένες τιμές. Ανάμεσα στις ελκυστικές προσφορές, ο εκτυπωτής Creality Ender-3 V3 SE 3D ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα ελκυστική τιμή του.

Για λίγες μέρες μάλιστα το τελευταίο διατίθεται με έκπτωση 35% με τον κωδικό NNNFRCAE3. Έτσι, κατ’ εξαίρεση πέφτει κάτω από το όριο των 200 € και είναι διαθέσιμο μόνο για 159 €, έναντι 246,05 € συνήθως.

Ο εκτυπωτής Creality Ender-3 V3 SE 3D απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών με το μοναδικό συνδυασμό ευκολίας χρήσης, υψηλής απόδοσης και ευελιξίας. Είναι μάλιστα αναγνωρισμένο για την ταχύτητα και την ακρίβειά του, με μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης 250 mm/s και ακρίβεια ±0,1 mm. Προσφέροντας όγκο εκτύπωσης 220 x 220 x 250 mm, είναι συμβατό με διάφορα νήματα όπως PLA, PETG και TPU. Εξοπλισμένο με ακροφύσιο που μπορεί να φτάσει τους 260°C και θερμαινόμενο κρεβάτι έως 100°C, είναι κατάλληλο για διάφορα έργα. Η συναρμολόγησή του είναι γρήγορη, περίπου είκοσι λεπτά, χάρη στον απλοποιημένο σχεδιασμό. Το Ender-3 V3 SE συνδυάζει απόδοση και ευκολία στη χρήση, ιδανικό για αρχάριους και ειδικούς.

Εκτυπωτές 3D Creality σε χαμηλές τιμές

Θέλετε ακόμα περισσότερα; Το GeekBuying δεν σταματά εκεί και σας προσφέρει τα ακόλουθα μοντέλα τρισδιάστατων εκτυπωτών σε ασυναγώνιστη τιμή:

Τρισδιάστατος εκτυπωτής Creality K1Τρισδιάστατος εκτυπωτής Creality K1

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής Creality K1, γνωστός για την αξιοσημείωτη ταχύτητα των 600 mm/s και την επιτάχυνση 20.000 mm/s², απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε λάτρεις που είναι παθιασμένοι με την 3D εκτύπωση. Η τεχνολογία CoreXY του, σε συνδυασμό με έναν ελαφρύ εξωθητήρα Direct Drive και ένα κεραμικό θερμαντικό σώμα, του επιτρέπει να φτάσει γρήγορα σε θερμοκρασία 200°C, βελτιστοποιώντας έτσι τους χρόνους εκτύπωσης. Το K1 είναι εξοπλισμένο με αυτόματη, εύκαμπτη και μαγνητική πλάκα θέρμανσης, που διευκολύνει την αφαίρεση των εκτυπώσεων. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα υλικών, συμπεριλαμβανομένων των PLA, PETG, ABS και άλλων, χάρη στο κλειστό περίβλημά του με ενεργό φιλτράρισμα. Διαθέτοντας το λειτουργικό σύστημα Creality OS, εξασφαλίζει μια ομαλή εμπειρία χρήστη μέσω μιας οθόνης αφής 4,3 ιντσών και προσφέρει συνδεσιμότητα Wi-Fi για τηλεχειρισμό μέσω Creality Cloud. Αυτός ο εκτυπωτής ξεχωρίζει όχι μόνο για την ταχύτητά του αλλά και για την ευκολία χρήσης του, καθιστώντας την τρισδιάστατη εκτύπωση πιο προσιτή και αποτελεσματική.

Εκτυπωτής Creality K1 Max 3DΕκτυπωτής Creality K1 Max 3D

Από την πλευρά του, ο Creality K1 Max τοποθετείται ως ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής αιχμής στη σειρά CoreXY της Creality, προσφέροντας εντυπωσιακό όγκο εκτύπωσης 300 x 300 x 300 mm. Είναι εξοπλισμένο με εξωθητήρα Direct Drive και επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης 600 mm/s, χάρη στην τεχνολογία CoreXY, που υπόσχεται γρήγορες και ποιοτικές εκτυπώσεις. Το κρεβάτι αυτού του εκτυπωτή θερμαίνεται και ισοπεδώνεται αυτόματα, διευκολύνοντας την πρόσφυση των πρώτων στρωμάτων. Με μέγιστη θερμοκρασία ακροφυσίου 300°C, το K1 Max μπορεί να λειτουργήσει με ένα ευρύ φάσμα νημάτων, όπως PLA, PETG, ABS και ακόμη πιο τεχνικά υλικά όπως PA-CF ή PET-CF. Η συνδεσιμότητα του παρέχεται από Wi-Fi, Ethernet και κλειδί USB, προσφέροντας ευελιξία και τηλεχειρισμό μέσω Creality Cloud. Επιπλέον, το λειτουργικό του σύστημα CrealityOS, ο επεξεργαστής διπλού πυρήνα 1,2 GHz και η ενσωματωμένη μνήμη 8 GB εγγυώνται υψηλή απόδοση και ευκολία στη χρήση. Εξοπλισμένο με κλειστό πλαίσιο και φίλτρο σωματιδίων, το K1 Max υπόσχεται ασφάλεια και άνεση στη χρήση, ακόμη και με υλικά που απαιτούν υψηλές θερμοκρασίες.

Εκτυπωτής Creality K1C 3DΕκτυπωτής Creality K1C 3D

Ο Creality K1C είναι ένας προηγμένος 3D εκτυπωτής που ξεχωρίζει για τις δυνατότητες εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας, έως και 600 mm/s, με εντυπωσιακή επιτάχυνση 20.000 mm/s². Αυτό το μοντέλο επωφελείται από μια στιβαρή κατασκευή χάρη σε ένα πλήρως κλειστό πλαίσιο, που προσφέρει όγκο εκτύπωσης 220 x 220 x 250 mm. Διαθέτοντας έναν εξωθητήρα Direct Drive και ένα εξολοκλήρου μεταλλικό σύστημα hot-end, το K1C μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα υλικών, συμπεριλαμβανομένων των λειαντικών νημάτων όπως αυτά που είναι φορτωμένα με ανθρακονήματα. Ενσωματώνει επίσης ένα ενεργό σύστημα φιλτραρίσματος αέρα, που εγγυάται ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας. Το K1C είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών για διαισθητική διεπαφή χρήστη και επιτρέπει ασύρματη συνδεσιμότητα για εύκολη εκτύπωση από διαφορετικές συσκευές. Η αυτόματη ισοπέδωση της πλάκας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση των πρώτων στρώσεων. Με αυτές τις προηγμένες δυνατότητες, το Creality K1C έχει σχεδιαστεί για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και ευελιξία στην επιλογή υλικών εκτύπωσης.

Creality Ender-3 S1 ProCreality Ender-3 S1 Pro

Το Ender-3 S1 Pro της Creality ξεχωρίζει στον κόσμο των τρισδιάστατων εκτυπωτών για την ικανότητά του να εκτυπώνει σε υψηλές θερμοκρασίες, έως και 300°C. Αυτή η δυνατότητα διευρύνει σημαντικά τη γκάμα των χρησιμοποιήσιμων υλικών, παρέχοντας περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες. Διαθέτοντας τον εξωθητήρα “Sprite” εξ ολοκλήρου από μέταλλο διπλού γραναζιού, εγγυάται δύναμη εξώθησης 80 N για ομαλή τροφοδοσία νήματος χωρίς εμπλοκές. Το αυτόματο επίπεδο CR-touch διασφαλίζει την ακριβή και αποτελεσματική ρύθμιση του κρεβατιού εκτύπωσης, καθιστώντας τον εκτυπωτή πιο προσβάσιμο στους αρχάριους, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια που χρειάζονται οι έμπειροι χρήστες. Με οθόνη LCD 4,3 ιντσών και διαισθητική διεπαφή χρήστη, το Ender-3 S1 Pro υπόσχεται μια απλοποιημένη εμπειρία χρήστη. 96% προσυναρμολογημένο, η συναρμολόγηση είναι γρήγορη και εύκολη, απαιτώντας μόλις έξι απλά βήματα για να ξεκινήσετε.

Εκτυπωτής Creality Ender-3 V3 KE 3DΕκτυπωτής Creality Ender-3 V3 KE 3D

Ο εκτυπωτής Creality Ender-3 V3 KE 3D ξεχωρίζει για την ενσωμάτωση του λειτουργικού συστήματος Creality OS που βασίζεται στο Klipper, επιτρέποντας γρήγορη εκτύπωση έως και 500 mm/s και επιτάχυνση 8.000 mm/s². Ο όγκος εκτύπωσης 220 x 220 x 240 mm, σε συνδυασμό με έναν εξωθητήρα Sprite ικανό να φτάσει τους 300°C, το καθιστά συμβατό με ένα ευρύ φάσμα νημάτων, συμπεριλαμβανομένων απαιτητικών υλικών όπως PLA, PETG, TPU, ABS και ASA. Ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες όπως αυτόματη ευθυγράμμιση κρεβατιού, αντιστάθμιση κραδασμών για καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης και συνδεσιμότητα WiFi για απομακρυσμένη διαχείριση μέσω Creality Cloud. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το Ender-3 V3 KE μια στιβαρή και ευέλικτη επιλογή για τους λάτρεις της τρισδιάστατης εκτύπωσης και τους επαγγελματίες που αναζητούν αποτελεσματικότητα και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Έως -70% σε ολόκληρο τον ιστότοπο GeekBuying κατά τον μήνα Μάρτιο

geekbuyinggeekbuying

Η Creality δεν είναι η μόνη επωνυμία που βρίσκεται στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια αυτών των προσφορών Μαρτίου στο GeekBuying! FOSiBOT, Sclupfun, OneSport, Jimmy, Ridstar κ.λπ. Μέχρι τις 31 Μαρτίου η φίρμα μειώνει τις τιμές σε διάφορα προϊόντα με μειώσεις έως και 70% ανάλογα με τα τμήματα.

Και για επιπλέον εκπτώσεις, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω κωδικούς προσφοράς:

  • 24MGS1 με έκπτωση 50€ κάθε 550€ αγοράς
  • 24MGS2 με έκπτωση 25€ κάθε 300€ αγοράς
  • 24MGS3 με έκπτωση 10€ κάθε 100€ αγοράς
  • 24MGS4 με έκπτωση 3 € κάθε 30 € αγοράς

Ως πρόσθετο μπόνους, εάν πληρώνετε μέσω PayPal, Klarna ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

  • 5€ επιπλέον έκπτωση από 200€ αγορά
  • 10€ επιπλέον έκπτωση από 400€ αγορά

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που σας δόθηκε από το GeekBuying.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *