ποιο μοντέλο επαγωγής να αγοράσω;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ασύρματη φόρτιση για τα smartphone τους, αλλά είναι σαφές ότι οι μάρκες δεν τοποθετούν συστηματικά τον συμβατό φορτιστή στη συσκευασία. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μοντέλο που σας ταιριάζει, εδώ είναι η επιλογή μας με τους καλύτερους ασύρματους φορτιστές Qi για το 2024.

Επιλογή από τους καλύτερους φορτιστές Qi

Αρκετές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Xiaomi, εργάζονται για την τεχνολογία απομακρυσμένης φόρτισης. Αυτό θα μας επιτρέψει τελικά να φορτίσουμε τα smartphone μας χωρίς καμία επαφή. Αλλά προς το παρόν, είμαστε ακόμα ικανοποιημένοι με την κλασική επαγωγική φόρτιση που συνεχίζει να βελτιώνεται.

Τώρα, οι καλύτεροι ασύρματοι φορτιστές Qi επιτρέπουν σχετικά γρήγορη φόρτιση, όπως ο Honor SuperCharge 100W που επαναφορτίζει το 50% της μπαταρίας Magic4 Pro σε μόλις 15 λεπτά. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ασύρματο φορτιστή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, έχουμε κάνει αυτήν τη συλλογή από τα καλύτερα μοντέλα που διατίθενται στη Γαλλία.

Οι καλύτεροι φορτιστές Qi

Google Pixel Stand 2 (stand)

Google Pixel Stand (2η γενιά)

 • Αμαζόνα

  79€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

Το πρώτο Pixel Stand ήταν, το 2020, ένας από τους αγαπημένους μας επαγωγικούς φορτιστές. Η Google είναι στην έκδοση 2. Εάν η πρώτη προσέφερε ισχύ φόρτισης έως και 10 watt, αυτή η νέα έκδοση ανέρχεται σε 23 watt για τα πιο πρόσφατα smartphone της Google. Είναι ένα από τα πιο γρήγορα μοντέλα της αγοράς. Τα smartphone εκτός Google μπορούν να απολαμβάνουν φόρτιση έως και 15 Watt.

Ο ανεμιστήρας ψύχθηκε, αυτός ο φορτιστής συνοδεύεται από τροφοδοτικό, το οποίο είναι ωραίο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συμβατά τηλέφωνα Pixel, Pixel Buds και εκατοντάδες συσκευές με πιστοποίηση Qi. Το Pixel Stand 2 είναι επίσης κατασκευασμένο με περίπου 39% ανακυκλωμένα υλικά. Ωστόσο, θα μετανιώσουμε την τιμή του, η οποία είναι λίγο υψηλή.

Το + Ο –
Ποιότητα Google Η τιμή, πολύ υψηλή
Ιδανικό για Pixels Ο ανεμιστήρας είναι μερικές φορές θορυβώδης

Belkin BoostCharge 15W (στάση)

Belkin Boostcharge 15WBelkin Boostcharge 15W

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ AMAZON

Αυτός ο επαγωγικός φορτιστής αντιπροσωπεύει μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά. Πολύ καλοσχεδιασμένο, αξιόπιστο και με ωραίο σχεδιασμό, προσφέρει το Γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15 W για smartphone Android και έως 7,5 W για iPhone. Ο φορτιστής είναι συμβατός με ελαφριές πλαστικές προστατευτικές θήκες πάχους έως 3 mm, κάτι που είναι ωραίο.

Μια άλλη λεπτομέρεια, ο φορτιστής συνοδεύεται από τροφοδοτικό Γρήγορη φόρτιση 25W 3.0 και ένα καλώδιο μήκους 1,2 m. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε. Μπορείτε να φορτίσετε το smartphone σας σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία. Και μια ένδειξη LED σάς δείχνει πότε η συσκευή φορτίζει ή όχι.

Το + Ο –
Αξία για τα χρήματα που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί Λίγο επιβλητικό
Στερεά, φορτίζει γρήγορα Ένα σχέδιο που δεν θα ευχαριστήσει όλους

Anker PowerWave (pad)

Anker PowerWaveAnker PowerWave

Αυτός ο ασύρματος φορτιστής είναι κλασικός. Αν και δεν είναι πλέον πολύ νέος, εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τη φόρτιση πρόσφατων smartphone συμβατών με φόρτιση QI. Επωφελείστε από τη δύναμη του μέγιστο φορτίο 10W. Μπορείτε να φορτίσετε οποιοδήποτε smartphone Android, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S23/23+ και 23 Ultra.

Τα iPhone είναι επίσης συμβατά, αλλά περιορίζονται στη φόρτιση στα 7,5 W, καθώς αυτό το Anker pad δεν είναι δεν είναι συμβατό με MagSafe. Αυτός ο επαγωγικός φορτιστής έχει πολλά πλεονεκτήματα: ο σχεδιασμός του είναι ευχάριστος, είναι συμπαγές και αντιολισθητικό. Λειτουργεί και μέσα από γάστρα, ακόμα και χοντρά.

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τη θήκη του smartphone σας κάθε φορά που θέλετε να το φορτίσετε. Το μαξιλαράκι συνοδεύεται από ένα Καλώδιο micro-USB PowerLine (σημείωση, χωρίς USB-C και υποστήριξη Apple Watch). Στο κουτί, θα βρείτε επίσης έναν οδηγό χρήσης, αλλά όχι τροφοδοτικό. Το Anker PowerWave συνοδεύεται από εγγύηση 18 μηνών.

Το + Ο –
Χαμηλή τιμή Αμφισβητήσιμη αξιοπιστία σε ορισμένα μοντέλα
Λειτουργεί ακόμα και με χοντρές θήκες Φόρτιση λίγο αργή

Belkin BoostCharge 15W (pad)

Belkin Boostcharge 15W (pad)

 • Αμαζόνα

  0€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Pixmania EN

  44,07 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

Εάν προτιμάτε τη μορφή “pad” από τα μοντέλα βάσης, αυτό το άλλο μοντέλο της Belkin είναι μια ποιοτική επιλογή. Ο Ασύρματος φορτιστής BoostCharge προσφέρει μια δύναμη 15 W για συσκευές Qi, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Xiaomi κ.λπ.. Και εδώ, η επαναφόρτιση είναι δυνατή με ελαφριά πλαστικά προστατευτικά κελύφη μέγιστου πάχους 3 mm.

Ο φορτιστής Quick Charge 3.0 (24W) περιλαμβάνεται για ασύρματη φόρτιση στα 15 W. Ένα τιμόνι LED σάς δείχνει την κατάσταση φόρτισης σε πραγματικό χρόνο. Σημειώστε ότι τα πρόσφατα iPhone θα φορτίζονται μόνο στη μέγιστη ισχύ των 7,5 W, αυτός ο φορτιστής είναι μόνο δεν είναι συμβατό με MagSafe.

Το + Ο –
Ανταγωνιστική τιμή Ζεσταίνει πολύ
Καλή ποιότητα κατασκευής Σημειώθηκαν ορισμένα προβλήματα τυχαίας φόρτισης

Samsung Duo (pad)

Ασύρματος φορτιστής Samsung Duo 15W

 • Δρόμος για ψώνια

  48,99€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Cέκπτωση

  50,55€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Fnac

  59€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Ντάρτυ

  59€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Αρτοποιός

  59€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

Το Samsung Wireless Charger Duo σάς επιτρέπει να φορτίζετε smartphone σε α μέγιστη ισχύς 15W. Αυτός είναι ένας σταθμός με δύο βάσεις φόρτισης. Η δεξιά πλευρά φορτίζει μόνο έξυπνα ρολόγια Galaxy Watch (από το μοντέλο Active πρώτης γενιάς) καθώς και ακουστικά Galaxy Buds. Τα smartphone δεν μπορούν να φορτιστούν από αυτήν την πλευρά, αλλά από την αριστερή πλευρά.

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να φορτίσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα με κοινή χρήση ενέργειας. Τα iPhone μπορούν να φορτιστούν μόνο με μέγιστη ισχύ 7,5 W. Το Samsung Duo εμφανίζει α premium σχεδιασμός και έχει αντιολισθητική επιφάνεια. Το τροφοδοτικό περιλαμβάνεται.

Το + Ο –
Ένα νηφάλιο σχέδιο Η τιμή
Πολύ αποτελεσματικό και καλά φινιρισμένο

Φορτιστής Apple MagSafe

Φορτιστής Apple MagSafe στην καλύτερη τιμή

 • Rakuten

  30€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • E.Leclerc

  37 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Αρτοποιός

  37 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Αμαζόνα

  37 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Fnac

  44,99€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Δρόμος για ψώνια

  45€

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Σταυροδρόμι

  45,99 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • SFR

  49 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Cέκπτωση

  49,99 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά

 • Ντάρτυ

  49,99 €

  Ανακαλύψτε την προσφορά