πώς να διαβάσετε την κατάσταση μιας επαφής χωρίς να το γνωρίζουν

Εάν θέλετε να διαβάσετε την κατάσταση WhatsApp των επαφών σας χωρίς να σας βλέπουν, δηλαδή διακριτικά, εδώ είναι οι συμβουλές που λειτουργούν.

WhatsApp δείτε Κατάσταση χωρίς απόδειξη ανάγνωσης

Ως εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, το WhatsApp είναι πιο κλειστό από άλλα κοινωνικά δίκτυα που επικεντρώνονται περισσότερο σε δημόσια προφίλ. Όμως τα προσωπικά μηνύματα δεν είναι ο μόνος τρόπος αλληλεπίδρασης με τις επαφές σας. Χάρη στις καταστάσεις, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες, πληροφορίες ή απλώς την τρέχουσα διάθεσή τους.

Αν και οι αλληλεπιδράσεις στο WhatsApp περιορίζονται σε έναν κλειστό κύκλο ανθρώπων, ορισμένοι χρήστες θέλουν να έχουν μια ακόμη πιο ιδιωτική εμπειρία. Και αν η εφαρμογή είναι τόσο δημοφιλής, είναι επίσης επειδή προσφέρει μεγάλη ευελιξία σχετικά με το τι θέλετε να δείξετε ή να μην δείξετε σε άλλους. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα διακριτικής προβολής καταστάσεων.

Πώς να διαβάσετε μια κατάσταση WhatsApp χωρίς να σας δουν;

Η ρύθμιση απορρήτου που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την απόδειξη ανάγνωσης για μασάζ είναι η ίδια που σας επιτρέπει να βλέπετε τις καταστάσεις του WhatsApp χωρίς να σας φαίνεται. Πριν απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, λάβετε υπόψη ότι με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπορείτε πλέον να γνωρίζετε πότε οι επαφές σας διαβάζουν τα μηνύματά σας (οι δύο μπλε γραμμές). Και αυτοί δεν θα ξέρουν όταν διαβάζετε τα μηνύματά τους. Αυτό ισχύει επομένως και για τα status. Για να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης:


Στο Android όπως και στο iPhone, θα χρειαστείτε:

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή WhatsApp
  • Στη συνέχεια, πατήστε τις τρεις μικρές κουκκίδες επάνω δεξιά Ρυθμίσεις / Μπαίνω “Ρυθμίσεις” στο iOS
  • Επιλέξτε επιλογή Εμπιστευτικότητα
  • Καταργήστε την επιλογή “Διαβάστε τις επιβεβαιώσεις”

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τις επιβεβαιώσεις παραλαβής, θα πρέπει μόνο να επιστρέψετε σε αυτήν τη ρύθμιση και να ελέγξετε ξανά τη σχετική επιλογή.

Σημείωση: Σημειώστε ότι με την επανενεργοποίηση της επιλογής μετά την εμφάνιση μιας κατάστασης, η επιβεβαίωση ανάγνωσης θα εξακολουθήσει να αποστέλλεται στη συνέχεια. Επομένως, το κόλπο της απενεργοποίησης, η ανάγνωση και μετά την άμεση επανενεργοποίηση δεν λειτουργεί. Εκτός αν ενεργοποιήσετε ξανά την επιλογή μετά από 24 ώρες, αφού εξαφανιστεί η κατάσταση. Επομένως, ο συγγραφέας του δεν θα έχει πλέον τα μέσα να δει αυτούς που το συμβουλεύτηκαν.

Διαβάστε επίσης: WhatsApp – συμβουλές και κόλπα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε

Βάζοντας τον εαυτό σας σε λειτουργία πτήσης: λειτουργεί πραγματικά;

Μπορούμε να διαβάσουμε στον ιστό ή σε ορισμένα φόρουμ ότι η τοποθέτηση του εαυτού σας σε λειτουργία πτήσης σάς επιτρέπει να διαβάζετε τις καταστάσεις του WhatsApp χωρίς να σας βλέπουν. Αλλά υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση για να λειτουργήσει αυτό: περάστε μέσω του WhatsApp Web από ένα πρόγραμμα περιήγησης σε λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης χωρίς σύνδεση.

Με άλλα λόγια, δεν θα μπορείτε να εμποδίσετε τις επαφές σας να βλέπουν πότε διαβάζετε την κατάστασή τους απλώς απενεργοποιώντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια ενεργοποιώντας την ξανά. Απλώς ανοίξτε ξανά το WhatsApp ενώ είστε συνδεδεμένοι, ώστε η εφαρμογή να στείλει τις πληροφορίες.

Διαβάστε μια κατάσταση WhatsApp χωρίς να σας φαίνεται χρησιμοποιώντας το WhatsApp Web

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Η πιο βολική επιλογή θα είναι να το κάνετε από έναν υπολογιστή. Αποκτήστε πρόσβαση λοιπόν στην web έκδοση του WhatsApp.

Η διεπαφή ιστού σάς επιτρέπει να βλέπετε τις καταστάσεις των επαφών σας. Συνδεθείτε στην υπηρεσία σε ιδιωτική περιήγησηφορτώστε τη σελίδα και στη συνέχεια απενεργοποιήστε το Wi-Fi και οποιαδήποτε άλλη σύνδεση στο Διαδίκτυο… Επειτα, συμβουλευτείτε τις καταστάσεις Επειτα κλείστε το WhatsApp Web. Η απόδειξη ανάγνωσης δεν θα σταλεί όταν συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο.

Είναι σημαντικό να ανοίξετε το WhatsApp Web σε ιδιωτική περιήγηση. Διαφορετικά, το πρόγραμμα περιήγησης θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες στα cookies σας και θα τις στείλει όταν συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο. Το πλεονέκτημα της ιδιωτικής λειτουργίας προγράμματος περιήγησης είναι ότιδεδομένα δεν αποθηκεύονται στο τέλος της συνεδρίας σας.

Πιθανότατα αναρωτιέστε πώς θα ήταν δυνατό να δείτε καταστάσεις όταν διακόπτεται η σύνδεση στο Διαδίκτυο. Καλή ερώτηση… Το γεγονός είναι ότι θα μπορείτε να βλέπετε μόνο ορισμένους τύπους καταστάσεων: αυτά που δημοσιεύονται σε μορφή κειμένου Και πιο σπάνια εικόνες που φορτώνονται στη μνήμη χωρίς καν να έχετε συμβουλευτεί το εν λόγω καταστατικό.

Για τα βίντεο και τη συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφιών από την άλλη, είναι σχεδόν αδύνατο. Θα πρέπει απαραίτητα να έχετε ενεργή σύνδεση για να τα φορτώσετε, γιατί αυτό δεν συμβαίνει αυτόματα. Επομένως, ο μόνος τρόπος για να διαβάσετε μια κατάσταση χωρίς να εμφανιστείτε θα είναι να απενεργοποιήσετε την επιβεβαίωση ανάγνωσης για έως και 24 ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *