Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Βαρεθήκατε το Instagram; Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, θέλετε να διαγράψετε ή να αναστείλετε τον λογαριασμό σας; Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς να εξαφανίσετε το προφίλ σας. Ένας πολύ απλός ελιγμός που δεν διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Ίνσταγκραμ

Το Instagram είναι το κατ’ εξοχήν κοινωνικό δίκτυο. Προσεγγίζοντας όλες τις γενιές, σας επιτρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες και βίντεο στους συνδρομητές σας. Με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες το 2022, είναι η αγαπημένη παιδική χαρά για να επικοινωνούν οι influencers και οι διασημότητες. Κάθε χρήστης έχει τα δικά του ενδιαφέροντα που ακολουθεί επιμελώς. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί αυτό«Θέλετε απλώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοινωνικό δίκτυο.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να εξαφανιστείτε από το Instagram. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, ο οποίος έχει τα ίδια αποτελέσματα με τη διαγραφή, αλλά προσωρινά και αναστρέψιμα. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας, σημειώστε ότι δεν θα είναι πλέον δυνατή η επιστροφή.

Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό Instagram από υπολογιστή

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και ανοίξτε τη σελίδα Instagram
  2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Ρυθμίσεις
  4. Επιλέγω Απενεργοποιήστε προσωρινά τον λογαριασμό μουΑπενεργοποιήστε τον λογαριασμό InstagramΑπενεργοποιήστε τον λογαριασμό Instagram
  5. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επικυρώσετε την επιλογή σας

Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας στο Instagram από ένα smartphone

  1. Μεταβείτε στο Instagram.com
  2. Τώρα κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας (κάτω δεξιά) και μετά στον οδοντωτό τροχό (πάνω αριστερά)
  3. Κατευθύνετε την καρτέλα Επεξεργασία προφίλ
  4. Πατήστε στην εντολή Απενεργοποιήστε προσωρινά έναν λογαριασμό
  5. Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες αιτιολογήσεις
  6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επιβεβαιώσετε τη λειτουργία και κάντε κλικ στο Απενεργοποιήστε προσωρινά τον λογαριασμό

Λάβετε υπόψη σας ότι εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς (για παράδειγμα έναν προσωπικό και επαγγελματικό λογαριασμό), σημειώστε ότι δεν είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς την εβδομάδα. Μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση.

Να διαγράψω οπωσδηποτε του λογαριασμού σας στο smartphone όπως στον υπολογιστήπρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε τη σελίδα διαγραφής λογαριασμού στο Instagram
  2. Εισάγετε όνομα χρήστη και σου Κωδικός πρόσβασης εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι
  3. Μια λίστα σας ζητά να αναφέρετε τους λόγους της αναχώρησής σας. Επιλέξτε αυτό που σας φαίνεται πιο κατάλληλο. Διαγραφή μοτίβου λογαριασμού InstagramΔιαγραφή μοτίβου λογαριασμού Instagram
  4. Εισαγάγετε την τελευταία σας φορά Κωδικός πρόσβασης
  5. Κάνε κλικ στο κουμπί με τίτλο Μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού μουΔιαγραφή λογαριασμού InstagramΔιαγραφή λογαριασμού Instagram

Μόλις γίνει αυτό το τελευταίο κλικ, ο λογαριασμός σας στο Instagram θα διαγραφεί οριστικά. Εάν θέλετε να γίνετε ξανά μέλος αυτής της κοινότητας αργότερα, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν εντελώς νέο λογαριασμό. Πείτε αντίο λοιπόν σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Είναι δυνατό να διατηρήσετε τις φωτογραφίες σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Αυτή τη φορά, αυτή η λειτουργία μπορεί να γίνει από την εφαρμογή Android ή iOS. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Γνωρίστε στο Ρυθμίσεις επάνω δεξιά
  • Τώρα κάντε κλικ στο Ασφάλεια
  • Στη συνέχεια πατήστε Κατεβάστε τα δεδομένα σας
  • Όλα τα δεδομένα σας θα σας σταλούν μέσω email στην προεπιλεγμένη διεύθυνση του λογαριασμού σας. Ωστόσο, είναι δυνατό να εισαγάγετε ένα άλλο εάν το επιθυμείτε.

Εάν προτιμάτε να επιλέξετε μια προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, να ξέρετε ότι μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε την πρόσβαση στο προφίλ σας στο Instagram. Για να γίνει αυτό, τίποτα πιο απλό. Απλώς συνδεθείτε ξανά με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι εάν έχετε επικυρώσει το οριστικό κλείσιμο του λογαριασμού σας, σημειώστε ότι έχετε μέγιστη περίοδο 30 ημερών για ανάληψη και ανάκτηση του λογαριασμού σας.

Μόλις λήξει αυτή η περίοδος, οι φωτογραφίες και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά από τους διακομιστές του Instagram και επομένως θα χαθούν για πάντα. Τα ξέρεις όλα τώρα! Λοιπόν, σκοπεύετε πραγματικά να φύγετε από το Instagram ή θα προτιμούσατε να δώσετε άλλη μια ευκαιρία στο κοινωνικό δίκτυο; Πείτε μας στα σχόλια.

Instagram AndroidInstagram Android

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Κατεβάστε το Instagram για Android

Σημείωση : ★★★★

(146205117 ψήφοι)

Προγραμματιστής Instagram | Ενημερώθηκε 23/05/2023

Περισσότερες πληροφορίες στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *