Πώς να διαγραφείτε από το Netflix το 2023;

Το Netflix τελικά δεν είναι για εσάς. Αφού δοκιμάσετε την υπηρεσία VOD, απλά θέλετε να διαγραφείτε. Για αυτό, δεν είναι πολύ περίπλοκο. Σας εξηγούμε τον ελιγμό ακριβώς παρακάτω.

ακύρωση netflix
Συντελεστές: Phonandroid

Αν Netflix προσφέρει πολλές χιλιάδες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, μπορεί να σας έχει βαρεθεί η υπηρεσία και να θέλετε να διαγραφείτε. Είτε θέλετε να το κάνετε από τον υπολογιστή σας είτε από το smartphone σας, η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Θα σας πούμε πώς να το κάνετε εδώ.

Πώς να διαγραφείτε από το Netflix

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να διαγραφείτε από την πλατφόρμα ροής. Πρώτα απ ‘όλα, ο κατάλογος του Netflix μπορεί να σας απογοήτευσε, παρά τις πολυάριθμες σειρές, τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ του. Είναι επίσης πιθανό ότι μόλις αποφασίσατε να επωφεληθείτε του δωρεάν μήνα που προσφέρει η υπηρεσία VOD. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακολουθήσατε τις καλύτερες σειρές από τον κατάλογο του Netflix, όπως π.χ Παιχνίδι με καλαμάρια, Stranger Things, The Witcher Ή Σκοτάδι. Ή, προτιμούσατε να εγγραφείτε στο Amazon Prime Video για να παρακολουθήσετε το The Last of Us, την εξαιρετική προσαρμογή των αναγνωρισμένων βιντεοπαιχνιδιών από το Naughty Dog.

Ή ίσως η απήχηση της Disney+ σας έχει αποπλανήσει, και πιο συγκεκριμένα αυτή της σεζόν 2 του Loki. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας άλλος ισχυρός ανταγωνιστής είναι παρών στην αγορά εδώ και ένα χρόνο: η Apple+, η πλατφόρμα ροής της Apple, με τις εξαιρετικές σειρές της όπως Πρωινή εκπομπή ή Αποκοπή.

Υπάρχει ένα άλλο σημείο που μπορεί να σας κάνει να αποχαιρετήσετε το Netflix: το τέλος της κοινής χρήσης λογαριασμού. Και ναι, από τις 24 Μαΐου 2023, η κοινή χρήση λογαριασμού ολοκληρώθηκε επίσημα στη Γαλλία. Με τη νέα πολιτική του Netflix, οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να μοιράζονται τον λογαριασμό τους με χαρακτήρες που δεν ζουν στο ίδιο νοικοκυριό. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε ένα σημαντικό συμπλήρωμα, έως 5,99 € το μήνα. Αρκετά για να σας κάνουν να θέλετε να πείτε Ciao στο Netflix.

Τέλος, και αυτός είναι ίσως ο κύριος λόγος για τον οποίο ορισμένοι συνδρομητές εγκαταλείπουν αυτήν τη στιγμή την υπηρεσία: οι τιμές του Netflix έχουν αυξηθεί σημαντικά από τη γέννηση της υπηρεσίας. Τον Οκτώβριο του 2023, οι τιμές αυξήθηκαν, από 8,99 € σε 10,99 €/μήνα για τη συνδρομή Essential και από 17,99 € σε 19,99 €/μήνα για τη συνδρομή Premium. Η τυπική συνδρομή παρέμεινε στα 13,49 € το μήνα. Παραδόξως, το Netflix αφαίρεσε την προσφορά Essential έναν μήνα αργότερα. Αν δεν θέλετε να ξοδεύετε περισσότερα από 10 € κάθε μήνα για την υπηρεσία, το μόνο που απομένει είναι το Τυπικό πρόγραμμα με διαφημίσεις 5,99 €/μήνα, διαθέσιμο από τις 3 Νοεμβρίου 2022.

Καταργήστε την εγγραφή σας από το Netflix στον υπολογιστή

   1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Netflix
   2. Κάντε κλικ στο προφίλ σας ή συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
   3. Σύρετε το ποντίκι σας πάνω από την εικόνα του προφίλ σας (πάνω δεξιά)
  ακύρωση netflixακύρωση netflix
  Λήψη Phonandroid
  1. Τα λέμε σε λογαριασμός (στο αναπτυσσόμενο μενού)
  2. Επιλέγω απεγγραφή (ακριβώς κάτω από τη συνδρομή και τη χρέωση)
  3. Επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ Ολοκληρώστε την ακύρωση
  ακύρωση netflixακύρωση netflix
  Λήψη Phonandroid

  Κατάργηση εγγραφής από το Netflix σε smartphone ή tablet (Android ή iOS)

  1. Ανοιξε την εφαρμογή Netflix
  2. Πατήστε το Περισσότερο (οι 4 οριζόντιες μπάρες) κάτω δεξιά
  3. Τα λέμε σε λογαριασμός
  4. Το Netflix θα ανοίξει τη σελίδα ακύρωσης στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας
  5. Κάντε κλικ στο απεγγραφή (παρακάτω Πού να αγοράσετε δωροκάρτες)
  6. Πατήστε το Ολοκληρώστε την ακύρωση
  ακύρωση netflixακύρωση netflix
  Λήψη Phonandroid

  “Η ακύρωση θα ισχύει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης” καθορίζει το Netflix. Για περίοδο 10 μηνών μετά τον τερματισμό, ο λογαριασμός σας μπορεί να επανενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Μόλις παρέλθει αυτή η προθεσμία, θα διαγραφεί οριστικά.

 1. Ανακαλύψτε επίσης: πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *