πώς να ξεκλειδώσετε το smartphone σας χωρίς να χάσετε δεδομένα

Λίγη προσωρινή αμνησία και presto, έχεις ένα smartphone κολλημένο στα χέρια σου. Ποιος δεν βρέθηκε ποτέ μπροστά στο τηλέφωνό του και δεν μπορεί να βρει τον κωδικό PIN ή το διαμορφωμένο μοτίβο; Ευτυχώς, στα smartphone, υπάρχουν αρκετές λύσεις για να αποφύγετε την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και, συνεπώς, τη διατήρηση όλων των δεδομένων σας.

Galaxy S24 Ultra

Συμβαίνει να ξεχάσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Αλλά όταν μπλοκάρει την πρόσβαση στο smartphone σας, μπορεί γρήγορα να γίνει ενοχλητικό. Πράγματι, εάν τα τηλέφωνά μας έχουν βελτιωθεί σημαντικά στην ασφάλεια και την προστασία τα τελευταία χρόνια, αυτό ενέχει επίσης τον κίνδυνο να μπλοκάρετε την πρόσβαση στο περιεχόμενό του μόνοι σας, εάν ξεχάσετε τον κωδικό PIN ή άλλο μοτίβο ξεκλειδώματος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, γενικά συνιστάται η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτή η μέθοδος έχει σίγουρα το πλεονέκτημα ότι λειτουργεί κάθε φορά, αλλά έχει το σοβαρό μειονέκτημα ότι πρέπει να διαγράψετε όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας. Εάν έχετε αντίγραφο ασφαλείας αυτών των δεδομένων, κανένα πρόβλημα. Αλλά στην αντίθετη περίπτωση, σίγουρα ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Καλά νέα, αυτό είναι απολύτως εφικτό.

Στο ίδιο θέμα —Το Galaxy S24 μπορεί να χρωματίσει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σας με ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, δείτε πώς

Μέθοδος 1: Ξεκλείδωμα χρησιμοποιώντας Samsung Smart Things

Η πρώτη μέθοδος συνίσταται στη μετάβαση στην αποκλειστική πλατφόρμα της Samsung για όλες τις συσκευές της. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το smartphone σας παρακολουθεί τη γεωγραφική θέση σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Google > Όλες οι υπηρεσίες > Εύρεση της συσκευής μου στη συνέχεια ενεργοποιήστε την επιλογή. Βεβαιωθείτε επίσης ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Samsung και ότι η επιλογή Θέση ενεργοποιείται.

Μόλις τελειώσετε, δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό PIN εάν τον ξεχάσετε:

 1. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο
 2. Συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό Samsung με το smartphone σας
 3. Η συσκευή σας θα εμφανιστεί στο αριστερό μενού. Κάντε κλικ σε αυτό.
 4. Στα δεξιά, κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκλείδωμα
 5. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα, το smartphone σας θα ξεκλειδώσει αυτόματα

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή τρίτου μέρους

Το DroidKit είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εκτελείτε μεγάλο αριθμό ενεργειών στο smartphone σας από τον υπολογιστή σας. Μεταξύ αυτών, υπάρχει συγκεκριμένα η επιλογή ξεκλειδώματος της συσκευής σας. Δεν είναι αβίαστη, αλλά η μέθοδος είναι ασταμάτητη. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

 1. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε την εφαρμογή
 2. Εγκαταστήστε το ανοίγοντας το αρχείο .exe
 3. Συνδέστε το smartphone σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB
 4. Ανοίξτε το DroidKit και κάντε κλικ Ξεκλείδωμα οθόνης
 5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Έναρξη και αφήστε την εφαρμογή να δημιουργήσει το αρχείο διαμόρφωσης
 6. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ Κατάργηση τώρα
 7. Τοποθετήστε το smartphone σας σε λειτουργία ανάκτησης ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη
 8. Αφήστε την εφαρμογή να ολοκληρώσει την εργασία

droidkitdroidkit

Μετά από λίγο, το smartphone σας θα επανεκκινήσει αυτόματα. Η μέθοδος ξεκλειδώματος θα διαγραφεί, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε μια νέα.

Στο ίδιο θέμα — Samsung Galaxy: πώς να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές

Πώς να αποφύγετε τον αποκλεισμό του smartphone σας με το Extened Unlock

Θεωρητικά, αυτές οι δύο λύσεις θα σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο smartphone σας χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από το πλαίσιο επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων. Διαφορετικά, δυστυχώς, θα πρέπει απλώς να συμφωνήσετε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα σας. Εάν είστε ο τύπος αεροκεφαλής, σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να λάβετε προφυλάξεις για να μην συμβεί αυτό.

Για αυτό, τίποτα καλύτερο από το Exted Unlock. Το Extend Unlock είναι μια λύση αποκλειστικά για smartphone της Samsung που ξεκλειδώνει τη συσκευή σας με βάση διαφορετικά σήματα. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα:

 1. Ανοίξτε τα Ρυθμίσεις
 2. Τα λέμε σε Κλείδωμα οθόνης, μετά μέσα Επέκταση ξεκλειδώματος
 3. Ολοκληρώστε τη μέθοδο ξεκλειδώματος που έχει ρυθμιστεί στο smartphone σας

Στη συνέχεια, έχετε πρόσβαση σε τρεις επιλογές:

 • Ανίχνευση της συσκευής όταν φοριέται: κρατά το smartphone σας ξεκλείδωτο ενώ κινείστε, για παράδειγμα όταν περπατάτε στο δρόμο
 • Επαληθευμένες τοποθεσίες: σας επιτρέπει να διαμορφώσετε μια διεύθυνση όπου το smartphone σας θα παραμένει μόνιμα ξεκλείδωτο, όπως το σπίτι σας
 • Επαληθευμένες συσκευές: κρατά το smartphone σας ξεκλείδωτο όταν είναι συνδεδεμένο σε μια συγκεκριμένη συσκευή, όπως ακουστικά Bluetooth

ακούστε τον οδηγό ξεκλειδώματοςακούστε τον οδηγό ξεκλειδώματος

Σας βοήθησε αυτό το σεμινάριο; Μη διστάσετε να μας το πείτε στα σχόλια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *