πώς να στέλνετε μηνύματα δωρεάν από τον Ιστό

Αυτές τις μέρες, η συντριπτική πλειοψηφία των προγραμμάτων προσφέρουν απεριόριστα SMS. Ωστόσο, μερικές φορές δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το smartphone μας για να συνομιλήσουμε με τους αγαπημένους μας. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για δωρεάν αποστολή μηνυμάτων από τον Ιστό μέσω εφαρμογών ή διαδικτυακών υπηρεσιών. Εξηγήσεις.

sms αποστολή δωρεάν tutorial
Πιστώσεις: Adobe Stock

Όπως πολλοί χρήστες, μπορεί να μην προτιμάτε πλέον απαραίτητα τα SMS για να συνομιλείτε με τους αγαπημένους σας. Επειδή, Οι εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων είναι λεγεώνα σήμεραμεταξύ Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram ή Signal.

Μπορούμε επίσης να βασιστούμε στα ιδιόκτητα συστήματα της Apple και της Google, δηλαδή τα μηνύματα Google και iMessage, τα οποία σας επιτρέπουν να επικοινωνούν χωρίς χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

sms αποστολή δωρεάν tutorialsms αποστολή δωρεάν tutorial
Συντελεστές: Arcep

Σημειώστε ότι τα στοιχεία επιβεβαιώνουν αυτή τη συνεχή και προοδευτική απογοήτευση με τα SMS κάθε χρόνο. Αν πιστεύουμε το παρατηρητήριο Arcep για την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη Γαλλία το 3ο τρίμηνο του 2023,Η χρήση SMS συνεχίζει να μειώνεται. Από το 2021, παραμείναμε σε πτώση – 6% και – 10% ετησίως περίπου. Επιπλέον, η μέση κατανάλωση SMS ανά συνδρομητή ανέρχεται σήμερα σε 104 SMS ανά μήνα ή -12 SMS σε ένα χρόνο.

Σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των προγραμμάτων προσφέρουν απεριόριστα SMS. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πάντα για τις λιγότερο ακριβές προσφορές. Στη συνέχεια, όμως, πώς μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε εάν ο φάκελος SMS σας έχει τελειώσει ή απουσία του smartphone σας για παράδειγμα; Εδώ είναι μερικές λύσεις για να στείλετε SMS δωρεάν.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν πάντα πολλές εναλλακτικές για να στείλετε SMS δωρεάν μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες αφιερωμένες σε αυτή τη λειτουργία:

 • MyTexts
 • Δωρεάν SMS
 • MySMSFree
 • SMSGott
 • AFreeSMS
 • e-FreeSMS
 • Στείλτε SMS τώρα

sms αποστολή δωρεάν tutorialsms αποστολή δωρεάν tutorial

Στην περίπτωση του MesTextos για παράδειγμα, η λειτουργία δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Απλώς αναφέρετε τη χώρα καταγωγής σας, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου του ανταποκριτή σας και πληκτρολογήστε το μήνυμά σας (εντός ορίου των 128 χαρακτήρων) πριν την αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τα Δωρεάν SMS (η πλατφόρμα σας επιτρέπει να γράφετε μεγαλύτερα μηνύματα, έως 160 χαρακτήρες). Όσον αφορά το MySMSFree, παραμένουμε στην ίδια διαδικασία, με τη διαφορά ότι θα πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση email σας πριν επιβεβαιώσετε την αποστολή του μηνύματός σας.

sms αποστολή δωρεάν tutorialsms αποστολή δωρεάν tutorial

Εάν σε απόλυτους όρους, αυτές οι υπηρεσίες αντιπροσωπεύουν μια αυτοσχέδια λύση για την αποστολή SMS χωρίς χρήση smartphone, σας συμβουλεύουμε ωστόσο να τις θεωρήσετε ως επιλογές έσχατης ανάγκης. Οπως λέει και το ρητό, «Όταν είναι δωρεάν, εσύ είσαι το προϊόν».

Κατ’ επέκταση, αυτές οι πλατφόρμες θα χρησιμοποιούν προφανώς τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως τα στοιχεία επικοινωνίας του τηλεφώνου σας ή τη διεύθυνση email σας διαφημιστικούς στόχους (στην καλύτερη περίπτωση…). Επιπλέον, το MonSMSGruit είναι διαφανές σε αυτό το σημείο, διευκρινίζοντας ότι «Τα δεδομένα σας μπορούν να αποθηκευτούν και να συμβουλευτούν 135 προμηθευτές TCF και 64 διαφημιστικούς συνεργάτες». Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι παραλήπτες σας θα λάβουν απαραίτητα τα μηνύματά σας, Ορισμένοι χειριστές εμποδίζουν πραγματικά τις επικοινωνίες που αποστέλλονται από αυτόν τον τύπο πλατφόρμας.

sms αποστολή δωρεάν tutorialsms αποστολή δωρεάν tutorial

Ελλείψει του smartphone σας, μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για να στείλετε SMS. Προσοχή όμως, ας επισημάνουμε εδώ ότι αυτή η λύση συνδέεται άμεσα με το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας. Με άλλα λόγια, Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει «πίστωση» που απομένει για να την εκμεταλλευτείτε.

Στο iPhone

Εάν για παράδειγμα διαθέτετε iPhone, μπορείτε να διαμορφώσετε τη συσκευή σας ώστε να λαμβάνει και να στέλνει SMS/MMS στο Mac σας (μόνο). Όλα θα περάσουν από εδώ iMessagesιδιόκτητη εφαρμογή της Apple.

Πριν συνεχίσετε, σημειώστε ότι θα πρέπει να επιλέξετε δύο πλαίσια:

 • Το iPhone σας πρέπει να είναι τουλάχιστον κάτω iOS 8.1 ή μεταγενέστερη έκδοση
 • Το iPhone και το Mac σας πρέπει να είναι συνδεδεμένα στο iMessage με το ίδιο Apple ID

sms αποστολή δωρεάν tutorialsms αποστολή δωρεάν tutorial

Μόλις γίνει αυτό, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

 • Από το iPhone σας, αποκτήστε πρόσβαση στο Ρυθμίσεις μετά πηγαίνετε στην κατηγορία Μηνύματα
 • Εδώ, ενεργοποιήστε τη δυνατότητα Μεταφορά SMS τσεκάροντας το πλαίσιο
 • Στη συνέχεια, βρείτε το Mac σας στη λίστα των προσφερόμενων συσκευών
 • Εάν δεν χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, θα εμφανιστεί ένας εξαψήφιος κωδικός ενεργοποίησης στο Mac σας. Εισαγάγετε το στο iPhone σας και, στη συνέχεια, πατήστε Να επιτρέπεις

Σε Android

Εάν είστε περισσότερο στο στρατόπεδο Android, όλα θα συμβούν μέσω την έκδοση Ιστού του Google Messages, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του αμερικανικού κολοσσού. Όταν στέλνετε μηνύματα κειμένου με το Google Messages για τον ιστό, δημιουργείται μια σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και του smartphone Android.

Όπως και με το iMessages, πρέπει να πληροίτε διάφορες προϋποθέσεις:

 • βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση του Google Messages
 • έχουν ένα smartphone Android 5.0 ή αργότερα
 • χρησιμοποιήστε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης: Chrome, Mozilla Firefox, Safari ή Microsoft Edge

Τώρα ας δούμε πώς να διαμορφώσετε τα Μηνύματα Google για τον ιστό:

 • Στο smartphone σας, ανοίξτε τα Μηνύματα Google
 • Επάνω δεξιά, πατήστε το μενού του λογαριασμού σας > Σύζευξη συσκευής
 • Τώρα μεταβείτε στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το Google Messages για τον Ιστό από το πρόγραμμα περιήγησής σας (μεταξύ αυτών που αναφέρθηκαν προηγουμένως στη λίστα)
 • Συνδεθείτε στην υπηρεσία με τον επιλεγμένο λογαριασμό Google στο smartphone σας
 • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο με τον λογαριασμό μου για να δείτε τρία διαφορετικά emoji να εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας. Πατήστε σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας

sms αποστολή δωρεάν tutorialsms αποστολή δωρεάν tutorial

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μια άλλη, ακόμη πιο γρήγορη μέθοδος. Στην πραγματικότητα, απλώς επιλέξτε την επιλογή Συσχέτιση με κωδικό QR στον υπολογιστή σας. Η αρχή είναι απλή: σαρώστε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στον υπολογιστή/Mac σας με το τηλέφωνό σας για να κάνετε αμέσως τη συσχέτιση.

sms αποστολή δωρεάν tutorialsms αποστολή δωρεάν tutorial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *