το πιο φιλόδοξο cameraphone του 2024 είναι επιτέλους διαθέσιμο

Η HONOR λανσάρει το Magic6 Pro, το νέο high-end smartphone της που εστιάζει στη φωτογραφία. Επικεντρωμένο στις καινοτομίες, βελτιώνει τη φόρμουλα του ήδη εξαιρετικού Magic6 Pro για να προσφέρει μια ακόμα πιο προσανατολισμένη στην premium εμπειρία. Για την κυκλοφορία του, η HONOR προσφέρει μια ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά γνωριμίας.

τιμήστε τον επίσημο Magic6 Pro

Η HONOR καθιερώνεται ως σημαντικός παίκτης στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας. Μετά το Magic V2 που επαναπροσδιορίζει τι μπορούμε να περιμένουμε από ένα αναδιπλούμενο smartphone, η μάρκα λανσάρει το νέο της Magic6 Pro, μια συσκευή χωρίς αδυναμίες που ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο φωτόφωνο στην αγορά. Αυτό το αποφασιστικά premium προϊόν βασίζεται επίσης σε ενισχυμένη αυτονομία και μια εξαιρετικά φωτεινή και ανθεκτική οθόνη για να προσελκύει την εύνοια των χρηστών.

Κάντε κλικ για πρόσβαση στην προσφορά κυκλοφορίας του HONOR Magic6 Pro

Ένα υπέροχο τηλέφωνο με κάμερα

Ο κατασκευαστής περιλαμβάνει μια σημαντική βελτίωση υλικού στην κάμερα Magic6 Pro με περισκοπικό τηλεφακό διαστάσεων 1/1,49″ και ανάλυση 180 MP. Αυτός ο φακός, ο οποίος επωφελείται από την οπτική σταθεροποίηση, είναι ικανός να παράγει οπτικό ζουμ έως 2,5x και ψηφιακό ζουμ έως και 100x. Ως εκ τούτου, είναι το ιδανικό smartphone για τη λήψη μακρινών σκηνών και την προσέγγιση πιο κοντά στη δράση ή ένα αντικείμενο.

τιμήστε τον επίσημο Magic6 Proτιμήστε τον επίσημο Magic6 Pro

Συνοδεύεται από ευρυγώνιο αισθητήρα Falcon H9000 Super Dynamic 1/1,3″ και 50 MP. Επωφελείται επίσης από την οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Επιπλέον, ξεχωρίζει με ένα αυτόματα μεταβαλλόμενο διάφραγμα μεταξύ f/1.4 και f/2.0 για προσαρμογή σε όλες τις καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών συνθηκών φωτισμού. Η πιο πρόσφατη πίσω κάμερα είναι μια εξαιρετικά ευρυγώνια 50 MP που διευρύνει το οπτικό πεδίο στις 122° για να κάνετε ένα βήμα πίσω από μια σκηνή.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το Magic6 Pro έναντι του ανταγωνισμού είναι η λειτουργία HONOR AI Motion Sensing Capture 2.0. Αυτή είναι μια λειτουργία που συνδυάζει αυτόματη και χειροκίνητη λήψη, επιτρέποντάς σας να μην χάσετε σκηνές που είναι δύσκολο να τραβήξετε λόγω κίνησης: αθλήματα, χορός, παιδιά, κατοικίδια κ.λπ. Η κάμερα μπορεί να τραβήξει 30 λήψεις σε ένα δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, το σύστημα βοηθά τον χρήστη να επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία μιας σκηνής μεταξύ 1,5 δευτερολέπτου πριν και μετά την ενεργοποίηση του κλείστρου. Η HONOR βελτίωσε την τεχνολογία της για λήψη ακόμη πιο ευκρινών στιγμιότυπων από την προηγούμενη γενιά.

τιμή magic6 proτιμή magic6 pro

Στο μπροστινό μέρος, η μπροστινή κάμερα 50 MP συνδυάζεται με έναν αισθητήρα TOF για υπολογισμό βάθους πεδίου, έναν συνδυασμό για τη λήψη όμορφων selfies με εφέ bokeh και την ασφαλή και γρήγορη 3D αναγνώριση προσώπου.

Ακόμα πιο γενναιόδωρη αυτονομία

Η μπαταρία γραφίτη χωρητικότητας 5.100 mAh του Magic5 Pro δίνει τη θέση της σε μια μπαταρία άνθρακα 5.600 mAh στο Magic6 Pro. Αυτή η τεχνολογία έχει ήδη αποδειχθεί στο Magic V2. Καθιστά δυνατή την αύξηση της πυκνότητας (743 Wh/L), και έτσι τη βελτίωση της χωρητικότητας της μπαταρίας χωρίς να επηρεάζεται το μέγεθός της.

τιμήστε τον επίσημο Magic6 Proτιμήστε τον επίσημο Magic6 Pro

Επιπλέον, η ενσωμάτωση ενός τσιπ διαχείρισης ενέργειας συμβάλλει επίσης στην προσφορά ενός πιο ανθεκτικού smartphone. Η αυτονομία φτάνει τις 11 ώρες χρήσης σε εξαιρετικά εντατική χρήση και ξεπερνά εύκολα την ημέρα σε περίπτωση τυπικής χρήσης. Το Magic6 Pro έχει αυτονομία τουλάχιστον εξίσου καλή με το Magic5 Pro, το οποίο ήδη διέπρεψε σε αυτή την πτυχή, επομένως η απόδοσή του είναι υψηλότερη και η οθόνη του είναι πιο φωτεινή.

Στην πραγματικότητα, οι επιδόσεις ανατίθενται σε ένα τσιπ Snapdragon 8 Gen 3 από την Qualcomm χαραγμένο σε 4nm, το καλύτερο στην αγορά Android αυτή τη στιγμή. Ως συνήθως, το HONOR παρέχει στους χρήστες πολύ γρήγορη φόρτιση, με ισχύ έως 80 W ενσύρματη και έως 66 W ασύρματη.

Μια ανθεκτική και φωτεινή οθόνη

Το Magic6 Pro διαθέτει ένα μεγάλο πάνελ NanoCrystal Shield 6,8 ​​ιντσών. Είναι η ισχυρότερη οθόνη στον κλάδο, σχεδιασμένη με χρήση πατενταρισμένων τεχνολογιών HONOR στη σύνθεση υλικών και χημική ενίσχυση. Η οθόνη είναι πιστοποιημένη για να αντέχει σε πτώσεις 1,60 m, καθιστώντας το smartphone πιο ανθεκτικό και συνιστάται για τους πιο αδέξιες ανάμεσά σας.

τιμή magic6 proτιμή magic6 pro

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βλέπετε το κινητό σας σε άμεσο ηλιακό φως: ο κατασκευαστής έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να αυξήσει τη φωτεινότητα, η οποία διπλασιάζεται σε σύγκριση με αυτή του Magic5 Pro. Η μέγιστη συνολική φωτεινότητα φτάνει τα 1.600 nits και οι μετρήσεις μπορούν να εκραγούν έως και 5.000 nits στο μέγιστο HDR, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη άνεση θέασης.

Η οθόνη LTPO OLED επωφελείται από ανάλυση 1,5K 2.800 x 1.280 pixel, για πυκνότητα 453 κουκκίδων ανά ίντσα και ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Είναι ικανή να εμφανίζει 1, 07 δισεκατομμύρια χρώματα και καλύπτει το 100% των Χρωματικός χώρος DCI-P3, το πρότυπο ψηφιακού κινηματογράφου. Για περιεχόμενο με μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα, το Magic6 Pro διαθέτει πιστοποίηση Dolby Vision και HDR Vivid.

τιμήστε τον επίσημο Magic6 Proτιμήστε τον επίσημο Magic6 Pro

Εδώ και χρόνια, η HONOR φροντίζει τα μάτια μας και συνεχίζει την καλή της δουλειά με το Magic6 Pro. Η οθόνη υψηλής συχνότητας του smartphone προσφέρει διαμόρφωση εξαιρετικά υψηλού πλάτους παλμού (PWM) 4.320 Hz, η οποία βοηθά στην αποφυγή φαινόμενων τρεμούλιασης (ανεπαίσθητα με γυμνό μάτι, αλλά όχι χωρίς συνέπειες για τα μάτια μας), και ως εκ τούτου στη μείωση της κούρασης των ματιών.

Ακόμα για την άνεση του χρήστη, η οθόνη περιλαμβάνει ένα φίλτρο κατά του μπλε φωτός, το οποίο σας βοηθά να αποκοιμηθείτε όταν χρησιμοποιείτε το smartphone σας πριν πάτε για ύπνο. Το Magic6 Pro επωφελείται επίσης από την κιρκαδική οθόνη: ο τόνος της οθόνης προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας, κάτι που σας βοηθά επίσης να αποκοιμηθείτε την ώρα του ύπνου.

Έκπτωση 130 ευρώ και δωρεάν tablet

Το Magic6 Pro λανσάρεται στη Γαλλία στη συνιστώμενη τιμή λιανικής των 1299,90 ευρώ. Για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του smartphone, η HONOR προσφέρει μια πολύ ελκυστική προσφορά κυκλοφορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της HiHonor. Με τον κωδικό προσφοράς A6PCPS (ισχύει έως 31 Μαρτίου 2024 συμπεριλαμβανομένων), επωφεληθείτε από άμεση έκπτωση 130 ευρώ. Επιπλέον, παίρνεις δώρο ένα premium tablet HONOR Pad 9, αξίας 399 ευρώ. Και λαμβάνετε 12 μήνες προστασίας από ζημιά στην οθόνη.

Κάντε κλικ για πρόσβαση στην προσφορά κυκλοφορίας του HONOR Magic6 Pro

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που σας έφερε η HONOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *