Το Canal+ και το UGC παρουσιάζουν μια νέα προσφορά για νέους που συνδυάζει κινηματογράφο και streaming

Καλά νέα για τους νέους, μια νέα προσφορά που προορίζεται για άτομα κάτω των 26 ετών μόλις εμφανίστηκε χάρη στο Canal+ και το UGC. Αυτό προορίζεται για να μπορέσει να επωφεληθεί όχι μόνο από τα κανάλια του ομίλου Canal, αλλά και από τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο.

συμφωνία καναλιού+
Πιστώσεις: Canal+

Αν είστε κάτω των 26 ετών και σας αρέσει τόσο η τηλεόραση όσο και ο κινηματογράφος, μπορεί να σας ενδιαφέρει η νέα προσφορά που λανσαρίστηκε από το Canal+ και το UGC Cinéma. Οι δύο ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια μοναδική συνδρομή που συνδυάζει την πρόσβαση στα κανάλια Canal+ και την απεριόριστη κάρτα UGC, η οποία επιτρέπει την απεριόριστη είσοδο σε όλους τους κινηματογράφους UGC.

Πρόκειται για μια ιστορική συνεργασία μεταξύ των αγορών της μικρής και της μεγάλης οθόνης, παραδοσιακά αντιπάλων. Ο στόχος είναι να προσελκύσει νέους θεατές που στρέφονται όλο και περισσότερο σε πλατφόρμες ροής και υπηρεσίες βίντεο κατ’ απαίτηση. Προσφέροντάς τους ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, από ταινίες έως σειρές, συμπεριλαμβανομένων ντοκιμαντέρ και αθλητικών, οι δύο ομάδες χτίζουν την αφοσίωσή τους και τους προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου για παρακολούθηση.

Διαβάστε επίσης – IPTV: Το Canal+ οδηγεί αυτόν τον Γάλλο στα δικαστήρια που πούλησε συνδρομές με 50 ευρώ το χρόνο

Πόσο κοστίζει η νέα συνδρομή αφιερωμένη στους νέους;

Η συνδρομή κοστίζει 25,94 ευρώ το μήνα, που είναι μια καλή συμφωνία σε σύγκριση με τις μεμονωμένες τιμές της κάρτας UGC απεριόριστης ηλικίας -26 ετών (19,90 ευρώ το μήνα) και της προσφοράς Canal+ -26 ετών (13,99 ευρώ το μήνα). Αυτό αντιπροσωπεύει εξοικονόμηση 7,95 € το μήνα ή 95,40 € ετησίως. Ωστόσο, η προσφορά περιορίζεται στους 10.000 συνδρομητές: 5.000 υπάρχοντες πελάτες Canal+ και 5.000 νέοι.

Επιπλέον, οι πρώτοι 5.000 νέοι που έχουν ήδη εγγραφεί στο Canal+ -26 ετών και στην προσφορά RAT+ θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από προνομιακή τιμή για την προσφορά UGC Unlimited -26 ετών στα 11,95 € το μήνα αντί για 19 €. 90 € το μήνα . Η συνδρομή είναι διαθέσιμη από τις 7 Φεβρουαρίου 2024, με σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης – Γιατί το Canal+ πρέπει να πληρώσει 1,66 εκατ. ευρώ στην TF1;

Η UGC τροποποιεί επίσης τις άλλες προσφορές της

Η UGC Cinéma ανακοίνωσε επίσης κάποιες αλλαγές και νέες δυνατότητες στις συνδρομές της. Από τον Μάιο του 2024 θα αυξηθούν οι τιμές των μηνιαίων καρτών της, για πρώτη φορά από το 2016. Η κάρτα Unlimited UGC για άτομα κάτω των 26 ετών θα κοστίζει 19,90 € αντί για 17,90 €, η κάρτα Unlimited UGC θα κοστίζει 23,90 € αντί για 21,90 € και η κάρτα Unlimited UGC Duo θα κοστίζει 39,90 € αντί για 36,80 €.

Για να αντισταθμίσει αυτή την αύξηση, η UGC Cinéma δημιούργησε νέες συνδρομές και προνόμια για τους πελάτες της. Για παράδειγμα, η απεριόριστη οικογενειακή κάρτα UGC, με 49,90 € το μήνα, επιτρέπει στον συνδρομητή να προσκαλεί έως και τρία άτομα σε κάθε συνεδρία. Η κάρτα UGC απεριόριστη Σαββατοκύριακο, στα 19,90€ το μήνα, δίνει πρόσβαση στον κινηματογράφο από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ η κάρτα UGC απεριόριστη Σαββατοκύριακο, στα 19,90€ το μήνα, δίνει πρόσβαση στον κινηματογράφο από Παρασκευή έως Κυριακή. Η απεριόριστη κάρτα UGC Viva l’Opéra!, στα 34,90€ το μήνα, επιτρέπει στον συνδρομητή να απολαμβάνει τόσο τον κινηματογράφο όσο και την όπερα.

Ακόμα καλύτερα, το UGC Cinéma μείωσε τις τιμές των γλυκών και των εισιτηρίων για τους συνοδούς. Με τις κάρτες UGC unlimited και UGC unlimited -26, ο συνδρομητής μπορεί πλέον αγοράστε ένα μέρος για έναν φίλο στην τιμή των 8€ για κάθε συνεδρία. Οι νέες συνδρομές είναι διαθέσιμες στους υπάρχοντες συνδρομητές τώρα, με το UGC να εξετάζει την πλήρη μετάβαση τον Μάιο για όσους έχουν ολοκληρώσει τη δέσμευσή τους ή τον επόμενο μήνα για άλλους.

Αυτές οι νέες προσφορές αντικατοπτρίζουν τους θεατές μας, την ταυτότητά μας, την ιστορία μας και επιδιώκουν με τόλμη να διευκολύνουν την πρόσβαση στον κινηματογράφο. Η ζωντανή ζωή του πάθους για τον κινηματογράφο και η ενθάρρυνση της περιέργειας των θεατών με την έκθεση της πλήρους ποικιλομορφίας των ταινιών βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοδοξίας της εταιρείας μας. », δηλώνει η Brigitte Maccioni, CEO του ομίλου UGC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *