Το Galaxy S24 Ultra είναι το πιο ανθεκτικό smartphone στην αγορά, με δυνατότητα βίντεο

Η Samsung έχει κάνει το Galaxy S24 Ultra πολύ πιο ανθεκτικό από τα προηγούμενα μοντέλα. Οι διάφορες βελτιώσεις που έγιναν στα υλικά το έχουν κάνει την πιο ανθεκτική συσκευή μέχρι σήμερα, όπως μόλις έδειξε μια νέα ακραία δοκιμή.

Πίστωση: JerryRigEverything

Με το Galaxy S24 Ultra, η Samsung όχι μόνο βελτίωσε ορισμένα από τα εσωτερικά εξαρτήματα του smartphone, αλλά κυρίως χρησιμοποίησε όλο και πιο ανθεκτικά υλικά στο εξωτερικό. Το smartphone είναι κυρίως το πρώτο στη σειρά που χρησιμοποιεί πλαίσιο τιτανίου, αλλά πάνω από όλα μια ολοκαίνουργια οθόνη που προστατεύεται από γυαλί Gorilla Armor.

Είναι γνωστό για το JerryRigEverything, το κανάλι YouTube που φιλοξενεί ο Zach Nelson Δοκιμάστε την ανθεκτικότητα διαφόρων gadget ξύνοντάς τα, καίγοντας και λυγίζοντας τα. Ως εκ τούτου, το Galaxy S24 Ultra έπαιξε χωρίς έκπληξη το πειραματόζωο σε ένα νέο βίντεο.

Η οθόνη του Galaxy S24 Ultra είναι πιο ανθεκτική από τους ανταγωνιστές του

Στις δοκιμές του, ο Nelson έχει μια συνθηματική φράση που χρησιμοποιεί κάθε φορά που ξύνει μια οθόνη τηλεφώνου με τα εργαλεία του: Γρατσουνιές στο επίπεδο 6, βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7 “. Εδώ αναφέρεται την κλίμακα σκληρότητας Mohs. Το γυαλί συνήθως γρατσουνίζει στα επίπεδα 6 και 7, το ζαφείρι στο επίπεδο 9 και το διαμάντι στο επίπεδο 10.

Πίστωση: JerryRigEverything

Ωστόσο, το Galaxy S24 Ultra δεν είναι πλέον σαν τα άλλα. Η οθόνη του τηλεφώνου, η οποία καλύπτεται από ένα νέο υλικό που ονομάζεται Corning Gorilla Armor, δεν γρατσουνίστηκε στο επίπεδο 6, αλλά στο επίπεδο 7, με βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 8. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη του Galaxy S24 Ultra είναι η πιο σκληρή που έχει δοκιμαστεί ποτέ και μπορεί εύκολα να αντισταθεί στις γρατσουνιές από τα περισσότερα καθημερινά αντικείμενα, όπως κλειδιά, νομίσματα ή μαχαίρια. Ο Νέλσον χρησιμοποίησε στην πραγματικότητα ένα μικροσκόπιο για να εξετάσει τις γρατσουνιές πιο προσεκτικά και το επιβεβαίωσε Το Galaxy S24 Ultra είχε καλύτερη αντοχή από τα προηγούμενα μοντέλα.

Με μια τόσο ανθεκτική οθόνη, οι κάτοχοι smartphone θα πρέπει να το σκεφτούν δύο φορές πριν αγοράσουν σκληρυμένο γυαλί, καθώς αυτά γίνονται όλο και λιγότερο χρήσιμα. Θυμηθείτε επίσης ότι το Galaxy S24 Ultra διαθέτει οθόνη πολύ χαμηλής ανακλάσεως χάρη στο γυαλί Corning και αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά πλεονεκτήματά του. Επομένως, η κόλληση ενός ανακλαστικού γυαλιού στην οθόνη θα εξαλείψει το πλεονέκτημα που προσφέρει το smartphone έναντι των ανταγωνιστών του.

Το Galaxy S24 Ultra περνάει όλες τις δοκιμές αντοχής χωρίς να λυγίζει

Ο YouTuber επαίνεσε επίσης το πλαίσιο από τιτάνιο του τηλεφώνου, το οποίο ονόμασε «υπερελαφρύ, εξαιρετικά ανθεκτικό και εξαιρετικά δροσερό». Το πλαίσιο δεν γρατσουνίζεται εύκολα και δίνει στο τηλέφωνο μια κορυφαία και κομψή εμφάνιση. Οι κάμερες, τα κουμπιά και τα ηχεία του τηλεφώνου επέζησαν επίσης από τη δοκιμή γρατζουνιάς χωρίς καμία ζημιά.

Πίστωση: JerryRigEverything

Το Galaxy S24 Ultra πέρασε επίσης το τεστ καύσης, με την οθόνη AMOLED του να ανακάμπτει γρήγορα από τη φλόγα ενός αναπτήρα. Η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων του τηλεφώνου, η οποία είναι ενσωματωμένη κάτω από την οθόνη, διαθέτει επίσης λειτούργησε χωρίς πρόβλημα μετά από γρατζουνιές.

Τελικά, Το Galaxy S24 Ultra πέρασε τη δοκιμή κάμψης, καθώς μόλις λύγισε υπό πίεση και παρέμεινε άθικτο. Ο Nelson κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Galaxy S24 Ultra ήταν ένα από τα πιο σκληρά τηλέφωνα που είχε δοκιμάσει ποτέ και ξεπέρασε τις επιδόσεις του προκατόχου του, το Galaxy S23 Ultra, όσον αφορά την αντοχή.

Το smartphone αποδίδει επίσης καλύτερα από το iPhone 15 Pro Max της Apple. Η τελευταία έχει επίσης μια πολύ ανθεκτική οθόνη, την κεραμική ασπίδα, αλλά άλλες δοκιμές πτώσης και γρατσουνίσματος έχουν ήδη δείξει ότι το Gorilla Armor του Galaxy S24 Ultra είναι πιο ανθεκτικό. Ακόμη χειρότερα, το iPhone 15 Pro Max είδε το γυαλί του να σπάει κατά τη διάρκεια της δοκιμής κάμψης στο JerryRigEverything.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *