Το Oppo Find X7 Ultra θα ήταν το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα στην αγορά, πώς να προετοιμαστείτε για την εξαφάνιση του πράσινου αυτοκόλλητου, αυτή είναι η ανακεφαλαίωση της εβδομάδας

Το Oppo Find

Μια δοκιμή DxOMark βρήκε το Oppo Find αυτό των θερμικών ομολόγων τους. Κάνουμε απολογισμό της εξαφάνισης του πράσινου αυτοκόλλητου που έχει προγραμματιστεί για την 1η Απριλίου και σας λέμε τα πάντα για την επιθυμία της Microsoft να τυποποιήσει το οικοσύστημά της στο Outlook.

Oppo Find X7 Ultra: ένας νέος πρωταθλητής φωτογραφίας

Η DxOMark μόλις σήκωσε το πέπλο στην κατάταξή της με τα καλύτερα smartphone για φωτογραφία. Αν προφανώς βρούμε το iPhone 15 Pro Max ή το Huawei Mate 60 Pro+ στις 3 πρώτες θέσεις, είναι το Oppo Find X7 Ultra που παίρνει το προβάδισμα με εντυπωσιακή βαθμολογία 157 πόντων. Είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο με κάμερα που προσφέρει αποτελεσματική διαχείριση θορύβου, πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων, μεγάλη ευελιξία και άψογη ποιότητα εικόνας σε κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό, μέρα ή νύχτα.

Διαβάστε: Ένα νέο smartphone παίρνει το προβάδισμα στην κατάταξη DXOMARK στις φωτογραφίες, ορίστε ποιο

Πώς να προετοιμαστείτε για την εξαφάνιση του πράσινου αυτοκόλλητου;

Το πράσινο αυτοκόλλητο θα υποκύψει την 1η Απριλίου 2024, υπέρ μιας άυλης λύσης. Για να διασφαλιστεί ότι το όχημά σας είναι σωστά ασφαλισμένο, οι αρχές επιβολής του νόμου θα πρέπει τώρα να συμβουλευτούν την FVA για να επαληθεύσουν ότι όλα είναι εντάξει. Το μόνο έγγραφο που θα χρειαστείτε τώρα θα είναι το Σημείωμα Ασφαλισμένου Οχήματος που σας εκδίδεται μετά από νέα συνδρομή και το οποίο πρέπει να παρουσιαστεί εάν ελεγχθείτε εντός 72 ωρών από τη συνδρομή σας, ενώ περιμένετε να ενσωματωθεί η νέα σας σύμβαση στην FVA .

Διαβάστε: Ασφάλιση αυτοκινήτου: το πράσινο αυτοκόλλητο εξαφανίζεται την 1η Απριλίου, να τι αλλάζει

Credits – Adobe Stock

GTA 5: μια νέα αποστολή που ενθουσιάζει τους παίκτες

Η τελευταία ενημέρωση του GTA Online κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους με μια νέα αποστολή διαθέσιμη από τις 7 Μαρτίου. Σε The Cluckin’ Bell Farm Raid, οι παίκτες μπορούν πλέον να πάρουν τον έλεγχο ενός τρένου. Αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και 11 χρόνια που η Rockstar σάς αφήνει να μεταμορφωθείτε σε οδηγό τρένου. Μένει να δούμε αν θα μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτόν τον τύπο οχήματος στο GTA 6…

Διαβάστε: GTA 5: 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, η Rockstar κάνει επιτέλους το όνειρο πολλών παικτών πραγματικότητα

Συντελεστές – GTA Wiki

Η αξία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων καταρρέει πολύ πιο γρήγορα από αυτή των θερμικών αυτοκινήτων

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την αμερικανική εταιρεία ISeeCars αποκαλύπτει ότι οι τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πέφτουν πολύ πιο γρήγορα από αυτές των θερμικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι συνεχείς τεχνολογικές βελτιώσεις και το σημαντικό κόστος επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος ωθούν τους καταναλωτές να επιλέξουν πρόσφατα μοντέλα, αφήνοντας γρήγορα πίσω τα παλαιότερα οχήματα. Ένα κραυγαλέο φαινόμενο εκπτώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά το οποίο γίνεται αισθητό και στη Γαλλία.

Διαβάστε: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποσβένονται 10 φορές πιο γρήγορα από τα θερμικά αυτοκίνητα, ακόμα και το Teslas

Πηγή – Tesla

Outlook: προς την ενοποίηση των μηνυμάτων των Windows

Η Microsoft διαθέτει μεγάλο αριθμό εφαρμογών Outlook και θα ήθελε να τις ενοποιήσει για να κάνει το οικοσύστημά της πιο βολικό. Ο στόχος είναι επομένως να προσφέρουμε μια νέα έκδοση του Outlook για Windows που να συγκεντρώνει όλες τις εφαρμογές. Η μετάβαση σε αυτό το νέο Outlook θα χωριστεί σε τέσσερις φάσεις, δηλαδή Opt-In, Γενική Διαθεσιμότητα, Opt-Out και, τέλος, στη φάση μετάβασης που θα ξεκινήσει το 2025 ή το 2026.

Διαβάστε: Windows 11: η αρχική εφαρμογή Outlook θα εξαφανιστεί, αλλά έχει ήδη μια αντικατάσταση

Πιστώσεις – Microsoft

Τα τεστ της εβδομάδας μας

OnePlus Watch 2: μικρές αδυναμίες και μεγάλα δυνατά σημεία

Το OnePlus εδώ προσφέρει ένα συνδεδεμένο ρολόι με ισχυρά επιχειρήματα όσον αφορά την αυτονομία, την ποιότητα της οθόνης, τη ρευστότητα της πλοήγησης και ακόμη και την ταχύτητα ενσύρματης φόρτισης. Είναι ένα ανθεκτικό, αδιάβροχο ρολόι WearOS που είναι εύκολο στη χρήση χάρη στην ενιαία εφαρμογή του και ιδανικό για την παρακολούθηση των αθλητικών σας δραστηριοτήτων και την παρακολούθηση του ύπνου σας. Θα θέλαμε να βρούμε αισθητήρες υγείας όπως το ΗΚΓ και λυπούμαστε που αυτό το ρολόι προορίζεται για τον κόσμο του Android. Σημειώστε ότι ο σχεδιασμός του δεν θα είναι του γούστου όλων αφού είναι ένα αρκετά βαρύ και ογκώδες προϊόν. Τούτου λεχθέντος, το Watch 2 προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Διαβάστε: Κριτική OnePlus Watch 2: επιτέλους ένα ρολόι Wear OS με καλή διάρκεια μπαταρίας

Asus Zenfone 11 Ultra: ελκυστικό παρά μόνο δύο χρόνια ενημέρωσης Android

Το Zenfone 11 Ultra ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στη λογική τιμή του για ένα τόσο ισχυρό smartphone. Μας αρέσει η όμορφη οθόνη του, η όμορφη σχεδίαση του κελύφους του και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι διαθέτει θύρα jack 3,5 mm. Από την πλευρά της φωτογραφίας, ανακαλύψαμε με χαρά τον τηλεφακό 3x και μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τον εξαιρετικό σταθεροποιητή gimbal και τη λειτουργία Hyper Steady.

Διαβάστε: Αναθεώρηση Asus Zenfone 11 Ultra: ένα τηλέφωνο ROG μεταμφιεσμένο σε smartphone για όλους;

BMW CE-02: μίνι μοτοσικλέτα αλλά μέγιστη τιμή

Αυτή η μίνι μοτοσικλέτα έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ελαφριά και επομένως εύκολη στο χειρισμό. Θα μπορούσε να σαγηνεύσει χάρη στο αυθεντικό του στυλ, την απόδοσή του και την καθησυχαστική συμπεριφορά του. Δυστυχώς, η BMW CE-02 δεν είναι πολύ άνετη και η ταχύτητα φόρτισης είναι πολύ περιορισμένη. Ενοχλητικά μειονεκτήματα για ένα τόσο ακριβό δίτροχο.

Διαβάστε: BMW CE-02 test: μια μικρή ηλεκτρική μοτοσικλέτα για όλους (ή σχεδόν)

Galaxy Book4 Pro 360: ένας εξαιρετικός υπολογιστής για μεγάλα πορτοφόλια

Η Samsung προσφέρει εδώ έναν λεπτό και ελαφρύ υπολογιστή με κομψό σχεδιασμό. Έχει έναν ισχυρό επεξεργαστή και μια υπέροχη οθόνη AMOLED, η οποία ωστόσο μερικές φορές στερείται φωτεινότητας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι ικανοποιητική και ο φορτιστής του δεν πιάνει πολύ χώρο. Ένα άλλο δυνατό σημείο του Galaxy Book4 Pro 360 είναι ότι είναι αθόρυβο και δεν θερμαίνεται. Αγαπάμε το S-Pen μας ακόμα κι αν μετανιώνουμε που δεν έχει σπίτι. Προσέξτε, αυτός ο ισχυρός υπολογιστής δεν είναι κατάλληλος για όλους τους προϋπολογισμούς.

Διαβάστε: Κριτική για το Galaxy Book4 Pro 360: μια οθόνη AMOLED που αλλάζει τα πάντα

BLUETTI AC70: καλή σχέση ποιότητας τιμής για αυτόν τον φορητό ενεργειακό σταθμό

Αν ψάχνετε για έναν συμπαγή φορητό ενεργειακό σταθμό, σε ελκυστική τιμή και με πλήρη συνδεσιμότητα, το BLUETTI AC70 θα μπορούσε να σας αρέσει. Προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ, η εφαρμογή του είναι πλήρης και η επαναφόρτισή του είναι πολύ γρήγορη. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η θέση της υποδοχής φόρτισης AC δεν είναι ιδανική και ο ενεργειακός σταθμός δεν είναι ανθεκτικός στη σκόνη ή στο πιτσίλισμα του νερού.

Διαβάστε: κριτική BLUETTI AC70: ένας φορητός, συμπαγής ενεργειακός σταθμός με κάτι κάτω από την κουκούλα

Το Top Spin 2K25 θα κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στις 26 Απριλίου 2024

Δεκατρία χρόνια μετά το Top Spin 4, το διάσημο παιχνίδι προσομοίωσης τένις ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του με το όνομα Top Spin 2K25. Ο χειρισμός μας μας επέτρεψε να ανακαλύψουμε τις τρεις διαθέσιμες εκδόσεις, δηλαδή Standard, Deluxe και Grand Slam Edition. Καλή μαεστρία στο gameplay, απίστευτη εμβάπτιση, πολύ ολοκληρωμένη προσομοίωση, η δοκιμή μας μας έπεισε. Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα γραφικά μερικές φορές είναι ανομοιόμορφα.

Διαβάστε: Δοκιμάσαμε το Top Spin 2K25: ήρθαμε, το είδαμε και σχεδόν μας ()έπεισε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *