Το RED σπάει την τιμή του 5G με πακέτο 130 GB για λιγότερο από 13 €

Για λίγες μέρες η επιλογή 5G προσφέρεται στο RED από την SFR για οποιαδήποτε συνδρομή στο πακέτο των 130 GB! Επομένως, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια μεγάλη ποσότητα δεδομένων 5G για λιγότερο από 13 € το μήνα. Σας λέμε τα πάντα για την προσφορά παρακάτω.

ΚΟΚΚΙΝΟ 5G

Η RED by SFR αναστατώνει την αγορά των τηλεπικοινωνιών με μια προσφορά που είναι τόσο τολμηρή όσο και ελκυστική: για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ο πάροχος προσφέρει την επιλογή 5G στο πακέτο των 130 GB χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα για λιγότερο από 13 € το μήνα.

Το 5G, με τις ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης σημαντικά υψηλότερες από αυτές του 4G, υπόσχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο που καταναλώνουμε διαδικτυακό περιεχόμενο, παίζουμε παιχνίδια και ακόμη και εργαζόμαστε εξ αποστάσεως. Η ύπαρξη ενός μεγάλου φακέλου δεδομένων είναι τότε απαραίτητη για την πλήρη αξιοποίηση αυτής της τεχνολογίας. Με 130 GB δεδομένων, οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας, να συμμετέχουν σε βιντεοδιασκέψεις χωρίς διακοπή ή να κατεβάζουν μεγάλα αρχεία εν ριπή οφθαλμού, χωρίς να φοβούνται ότι θα υπερβούν το μηνιαίο όριο.

Σχέδια 130 GB και 100 GB 5G RED: ευελιξία και ασυναγώνιστες τιμές

Με το πρόγραμμα 130 GB 5G RED, επωφεληθείτε από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα μόνο με 12,99 €/μήνα, χωρίς δέσμευση. Περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και κινητά στην ηπειρωτική Γαλλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και απεριόριστα SMS/MMS. Ως μπόνους, οι ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα 27 GB πρόσθετων δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Ευρώπη και τα Γαλλικά Υπερπόντια Εδάφη, επιτρέποντάς τους να παραμείνουν συνδεδεμένοι ακόμη και στο εξωτερικό χωρίς φόβο για υπερβολικές χρεώσεις περιαγωγής. Θέλετε ακόμα περισσότερα; Για 5 €/μήνα, το πακέτο σάς προσφέρει 35 GB δεδομένων στην ΕΕ και στα Γαλλικά Υπερπόντια Εδάφη, συμπεριλαμβανομένων 20 GB στην Ελβετία, την Ανδόρα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Χάρη σε αυτήν την εξαιρετική προσφορά, το πρόγραμμα 130 GB 5G RED είναι στην ίδια τιμή με το πρόγραμμα RED 100 GB 5G, επίσης στα 12,99 €/μήνα. Περιλαμβάνει 100 GB δεδομένων με 22 GB δεδομένων στην ΕΕ και στα Γαλλικά Υπερπόντια Εδάφη, καθώς και απεριόριστες κλήσεις και SMS. Για όσους δεν χρειάζονται 130 GB το μήνα, αυτή είναι μια πολύ καλή εναλλακτική. Και αν δεν χρειάζεστε ούτε 5G, αυτό το πακέτο υπάρχει σε έκδοση 4G μόνο με 9,99€/μήνα! Επωφεληθείτε από 100 GB το μήνα για λιγότερα από 10 € το μήνα, χωρίς καμία δέσμευση.

Τα πλεονεκτήματα της εγγραφής στο RED από την SFR

Η επιλογή RED by SFR σημαίνει επιλογή ευελιξίας, καινοτομίας και αξιοπιστίας. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη είναι η μη δέσμευση, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν ή να ακυρώνουν το πρόγραμμά τους ανά πάσα στιγμή χωρίς πρόσθετο κόστος. Επιπλέον, ως θυγατρική της SFR, η RED επωφελείται από τη σταθερή υποδομή και την τεχνική τεχνογνωσία της μητρικής της εταιρείας, που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και κάλυψη δικτύου.

Τέλος, το RED by SFR ξεχωρίζει για την πελατοκεντρική του προσέγγιση, προσφέροντας μια απλοποιημένη εμπειρία χρήστη χάρη σε μια αποκλειστική εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το πακέτο σας, να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας και να έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών με ευκολία. Με αυτά τα πλεονεκτήματα, η προσφορά RED by SFR απευθύνεται όχι μόνο σε όσους θέλουν να επωφεληθούν από το 5G σε προσιτή τιμή, αλλά και σε εκείνους που εκτιμούν τη διαφάνεια, την ευελιξία και την ποιότητα των υπηρεσιών στην επιλογή τους ως «φορέα κινητής τηλεφωνίας».

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη δημοσίευση που προσφέρεται από το RED από την SFR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *