Το Timekettle σπάει το γλωσσικό φράγμα με αυτόν τον άμεσο μεταφραστή φωνής που λειτουργεί με AI

Ένας άμεσος μεταφραστής φωνής που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη και υποστηρίζει έως και 40 γλώσσες, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Timekettle σκοπεύει να ταράξει την αγορά μετάφρασης και διερμηνείας. Με το X1 AI Interpreter Hub, η μάρκα θέλει να σπάσει κάθε γλωσσικό εμπόδιο και να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να επικοινωνεί εύκολα οπουδήποτε στον κόσμο.

Ωροδοχείο x1 hub

Ήδη διάσημη για τα ασύρματα ακουστικά της με ενσωματωμένο μεταφραστή, η μάρκα Timekettle ανεβάζει ταχύτητα λανσάροντας το X1 AI Interpreter Hub. Αυτό το ολοκαίνουργιο προϊόν βραβεύτηκε στην CES 2024 στο Λας Βέγκας κερδίζοντας το βραβείο καινοτομίας.

Είναι ένας άμεσος μεταφραστής φωνής που χρησιμεύει ως διερμηνέας για συνομιλίες μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα. Η Timekettle σκοπεύει να καθιερωθεί ως το νέο σημείο αναφοράς στη διεθνή επικοινωνία.

Ανακαλύψτε το X1 AI Interpreter Hub

Έως 20 ομιλητές σε 5 γλώσσες ταυτόχρονα

Το X1 AI Interpreter Hub είναι μια συσκευή σε μέγεθος τσέπης που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε. Ο ρόλος του είναι να ενθαρρύνει τις ανταλλαγές σε μεγάλο αριθμό γλωσσών και καταστάσεων. Φοιτητές στο εξωτερικό, εργαζόμενοι σε διεθνείς επιχειρήσεις και εμπόριο, πολυεθνικές οικογένειες… Ο άμεσος μεταφραστής φωνής της Timekettle προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες.

Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικό περιβάλλον ή όχι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, μιας διάσκεψης ή για να συνομιλήσετε με άτομα όταν πηγαίνετε διακοπές στο εξωτερικό. Η συσκευή λειτουργεί αυτόνομα και δεν απαιτεί καμία εφαρμογή.

Το X1 AI Interpreter Hub σάς επιτρέπει να κάνετε ρευστές συνομιλίες, σχεδόν σαν οι διαφορετικοί συνομιλητές να μιλούσαν την ίδια γλώσσα.

Ωροδοχείο x1 hubΩροδοχείο x1 hub

Ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του τερματικού είναι ότι δεν περιορίζεται στη διαχείριση της επικοινωνίας μεταξύ μόνο δύο ατόμων και δύο γλωσσών. Σε πιο δύσκολα πλαίσια, υποστηρίζει συναντήσεις με ταυτόχρονη διερμηνεία μεταξύ πολλών ατόμων, με δυνατότητα διαμόρφωσης έως και 20 χρηστών στη συνομιλία. Η φωνητική μετάφραση γίνεται εν κινήσει από και προς 5 διαφορετικές γλώσσες. Συνολικά, 40 γλώσσες και 93 προφορές υποστηρίζονται.

Πρακτικές καθημερινές λειτουργίες

Ευέλικτο, το X1 AI Interpreter Hub προσαρμόζεται σε διάφορες καταστάσεις χρήσης. Η συσκευή προσφέρει πολλές λειτουργίες.

Ο λειτουργία head-to-head είναι ιδανικό για συνομιλίες δύο ατόμων. Κάθε συνομιλητής φοράει ένα από τα δύο ακουστικά της συσκευής. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα τόσο στην κύρια μονάδα όσο και στα ακουστικά σάς επιτρέπουν να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον αμέσως με μετάφραση σε πραγματικό χρόνο. Ο καθένας μιλάει στη γλώσσα του και ο άλλος λαμβάνει την διερμηνεία αμέσως στο αυτί του.

Φωνητική κλήση ή απομακρυσμένη σύσκεψη: Το X1 AI Interpreter Hub χειρίζεται επίσης φωνητικές κλήσεις. Με άλλα λόγια, μπορείτε να μεταφράσετε τηλεφωνικές συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο, αρκεί ο κάθε συνομιλητής να είναι εξοπλισμένος με τον μεταφραστή φωνής. Αυτό διευκολύνει την απομακρυσμένη επικοινωνία για άτομα που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα. Η συσκευή είναι ακόμη πιο πρακτική καθώς διατηρεί μια φυσική φωνή.

Με λειτουργία Ask & Go, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις ή να ανταλλάσσετε πληροφορίες γρήγορα σε λειτουργία hands-free και χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιείτε ακουστικά. Απλώς πατήστε ένα κουμπί στην κύρια μονάδα για να μεταφράσετε εύκολα μια αυτοσχέδια μικρή συζήτηση εν κινήσει.

Ωροδοχείο x1 hubΩροδοχείο x1 hub

Επιπλέον, ο άμεσος μεταφραστής φωνής προσφέρει μια εύχρηστη λειτουργία μεταγραφής για εξοικονόμηση χρόνου στις συσκέψεις. Η συσκευή αποθηκεύει αυτόματα το περιεχόμενο των δίγλωσσων μεταφράσεων και υποστηρίζει την εξαγωγή κειμένου με ένα κλικ, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να μπορούν να λάβουν μια αναφορά που μπορούν να κατανοήσουν.

Αποτελεσματικό και ασφαλές

Το X1 AI Interpreter Hub βασίζεται στη μηχανή μετάφρασης cloud UniSmart Al, η ίδια που αναπτύχθηκε από την αποκλειστική μηχανή μετάφρασης και συνεργαζόμενες μεταφραστικές μηχανές της Timekettle. Αυτός ο σχεδιασμός καθιστά δυνατή την παροχή μιας προσαρμοσμένης και ευέλικτης υπηρεσίας μετάφρασης στους χρήστες. Ακόμα καλύτερα, το προϊόν λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις λογισμικού OTA για να βελτιώνει συνεχώς την απόδοσή του και να το κάνει μια ανθεκτική λύση, η οποία θα παραμείνει αποτελεσματική για πολλά χρόνια.

Η συσκευή καταφέρνει να δημιουργήσει φυσική επικοινωνία μεταξύ συνομιλητών που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία HybridComm 3.0 της Timekettle. Αυτό περιλαμβάνει τρεις κύριες λειτουργίες, οι οποίες σας επιτρέπουν να διεξάγετε μια συζήτηση με οποιονδήποτε και από οπουδήποτε με σχεδόν διαφανή τρόπο.

  • Unismart για δυνατότητες μετάφρασης, διερμηνείας και μεταγραφής
  • TurboFast για άμεση επικοινωνία χρησιμοποιώντας το cloud και το Bluetooth
  • BoostClean 2.0 για να διατηρεί τα φωνητικά φυσικά και να εξαλείφει τον θόρυβο του περιβάλλοντος

Το τερματικό διαθέτει το εσωτερικό λειτουργικό σύστημα X OS, έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή 12 nm, 3 GB μνήμης RAM, 32 GB αποθηκευτικού χώρου (για δεδομένα χρήστη και χρήσιμα αρχεία μετάφρασης σε λειτουργία εκτός σύνδεσης). γραμμή). Είναι συμβατό με Wi-Fi διπλής ζώνης 2,4 και 5 GHz. Τα ακουστικά που περιλαμβάνονται φορτίζονται πολύ γρήγορα, 5 λεπτά φόρτισης δίνοντας 120 λεπτά χρήσης. Ο σταθμός φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες. Η οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 3,4 ιντσών διευκολύνει τη διαμόρφωση της συσκευής.

Ωροδοχείο x1 hubΩροδοχείο x1 hub

Η Timekettle σκέφτεται επίσης την εμπιστευτικότητα των ανταλλαγών σας και την ασφάλεια των δεδομένων σας. Το X1 AI Interpreter Hub χρησιμοποιεί τεχνολογία κρυπτογράφησης και μετάδοσης δεδομένων τραπεζικής ποιότητας για να αποτρέψει την κλοπή πακέτων δεδομένων από τις συνομιλίες σας. Το σύστημα αποτρέπει επίσης την υποκλοπή, εμποδίζοντας τη μη εξουσιοδοτημένη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από smartphone, εφαρμογές ή διαδικασίες.

Όσον αφορά τα μεταφραστικά δεδομένα, αποθηκεύονται αποκλειστικά τοπικά, χωρίς αντίγραφα ασφαλείας σε κανένα διακομιστή, διασφαλίζοντας έτσι την προστασία των εμπορικών μυστικών και του απορρήτου των χρηστών. Μπορούν να διαγραφούν με μια απλή κίνηση, αν δεν θέλετε να τα διατηρήσετε, διασφαλίζοντας ότι οι συνομιλίες σας παραμένουν εμπιστευτικές.

Το X1 AI Interpreter Hub κοστίζει 699,99 ευρώ ανά μονάδα, με δωρεάν παράδοση, δυνατότητα επιστροφής και πλήρης επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών και 12 μήνες εγγύηση. Η εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη στους χρήστες.

Ανακαλύψτε το X1 AI Interpreter Hub

Πώς δημιουργήθηκε το Timekettle και το X1 Interpreter Hub του

Περισσότερα από 40 χρόνια πριν, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, ένα έργο επιστημονικής φαντασίας, εισήγαγε την έννοια του ψαριού της Βαβέλ. Είναι ένα κίτρινο ψάρι που, όταν τοποθετηθεί στο αυτί, δίνει τη δύναμη να καταλαβαίνει αμέσως οποιαδήποτε γλώσσα.

Αρκετές δεκαετίες αργότερα, αυτή η ιδέα όπως και πολλές άλλες έχει αφήσει το πλαίσιο της μυθοπλασίας να γίνει πραγματικότητα.

Ο Tian Li, ο δημιουργός του Timekettle και του X1 Interpreter Hub, ήθελε πάντα να αναπτύξει προϊόντα τεχνολογίας που θα μπορούσαν να λύσουν τα προβλήματα επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι καθημερινά.

Το 2016, δημιούργησε μια πρώτη συσκευή που χρησιμεύει ως άμεσος μεταφραστής με τη μορφή ακουστικών. Το προϊόν καθιστά έτσι δυνατή τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων όταν ταξιδεύουν, σε επαγγελματικό πλαίσιο ή στην καθημερινή ζωή. Το X1 Interpreter Hub είναι μόνο η λογική συνέχεια της επιχειρηματικής του περιπέτειας.

Αυτή η συσκευή, πιο προηγμένη και χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη, καθιστά δυνατή την άμεση μετάφραση συνομιλιών σε πολλές γλώσσες με φωνή. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο που σπάει το γλωσσικό φράγμα και επιτρέπει σε οποιονδήποτε να επικοινωνεί εύκολα όπου κι αν πάει.

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που σας έφερε η Timekettle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *