Χάρη στο κουτί AAWireless, απολαύστε το Android Auto ασύρματα και επωφεληθείτε από μείωση 15%.

Το Android Auto είναι μια πολύ πρακτική υπηρεσία για να επωφεληθείτε από πολλές λειτουργίες (πλοήγηση, έλεγχος πολυμέσων κ.λπ.) απευθείας στην οθόνη του αυτοκινήτου σας ενώ οδηγείτε. Το πρόβλημα είναι ότι είναι γενικά απαραίτητη η χρήση καλωδίου για την εκκίνηση της εφαρμογής, ενώ υπάρχει μια οικονομικά προσιτή ασύρματη λύση: ο προσαρμογέας AAWireless. Και τα άλλα καλά νέα είναι ότι το αξεσουάρ είναι προς πώληση με έκπτωση 15%.

αόρατος

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά ή μέτρια Android Auto, ξέρετε ότι είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που διευκολύνει τη ζωή των οδηγών. Μόλις κυκλοφορήσει το Android Auto, έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να κάνετε τα ταξίδια σας πιο ευχάριστα και άνετα. Το Android Auto κάνει πραγματικά τη ζωή σας πιο εύκολη: χάρη σε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Google Maps, το Spotify ή το Whatsapp απευθείας στην οθόνη του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, η δημοτικότητα του Android Auto συνεχίζει να αυξάνεται, με περισσότερα από 200 εκατομμύρια οχήματα να υποστηρίζονται το 2024.

Ωστόσο, το Android Auto πάσχει από ένα ελάττωμα: δεν είναι ασύρματα συμβατό με όλα τα ενσωματωμένα συστήματα αυτοκινήτου, τις περισσότερες φορές απαιτούν ενσύρματη σύνδεση. Το κιβώτιο AAWireless παρουσιάζεται ως μια προσιτή και πρακτική λύση για την απόκτηση ασύρματης πρόσβασης στο Android Auto στο όχημά σας.

Μπορεί να έχετε ήδη αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση: το πρωί, βιάζεστε να πάτε στη δουλειά ή σε ένα ραντεβού, αλλά πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας και να περιμένετε να ξεκινήσει το Android Auto, χάνοντας πολύτιμα λεπτά . Χάρη στον προσαρμογέα AAWireless, η χρήση του Android Auto γίνεται πολύ πιο ρευστή και πρακτική. Και ήρθε η ώρα να πέσει σε αυτή τη μικρή συσκευή που κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη αφού, για το Πάσχα, είναι το θέμαμείωση τιμής 15%..

Κάντε κλικ για να δείτε τον προσαρμογέα AAWireless με έκπτωση 15%.

Πώς λειτουργεί το AAWireless;

Το AAWireless είναι μια συσκευή plug & play που έχει σχεδιαστεί για να είναι απλή στη ρύθμιση και τη διαμόρφωση. Λειτουργεί αμέσως από το κουτί και επικοινωνεί με το smartphone σας μέσω Bluetooth. Η συνοδευτική εφαρμογή για κινητά που προσφέρεται μπορεί να σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα αν χρειαστεί. Μετά την πρώτη εγκατάσταση, η σύνδεση γίνεται αυτόματη και, στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Android Auto με ένα χτύπημα των δακτύλων σας χωρίς παρέμβαση.

αόρατοςαόρατος

Με το AAWireless, τη δωρεάν συνοδευτική εφαρμογή, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες του Android Auto όπως μια ενσύρματη σύνδεση, αλλά χωρίς την ταλαιπωρία να συνδέετε συνεχώς ένα καλώδιο και να περιμένετε να γίνει διαθέσιμη η εφαρμογή . Η ροή πολυμέσων είναι γρήγορη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google, το Spotify, το Google Assistant ή οποιαδήποτε υπηρεσία που υποστηρίζεται από το Android Auto όπως έχετε συνηθίσει.

Με την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας στο Android Auto ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Πρωτοπόρος στην αγορά ασύρματων προσαρμογέων Android Auto και συγγραφέας μιας επιτυχημένης καμπάνιας crowdfunding, το AAWireless έχει συχνά αντιγραφεί καθώς η ιδέα του έχει συναντήσει μεγάλο κοινό, αλλά κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμη να ταιριάξει με το προϊόν του.

Τακτικές ενημερώσεις και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, το AAWireless προσφέρει μια συνοδευτική εφαρμογή που σας επιτρέπει να ενημερώνετε τακτικά το υλικολογισμικό του κουτιού. Αυτή η δυνατότητα δίνει τη δυνατότητα προώθησης νέων λειτουργιών, βελτιστοποίησης του συστήματος ή ακόμα και προσαρμογής σε αλλαγές στο Android Auto. Αυτό καθιστά το AAWireless ένα πιο ανθεκτικό προϊόν από οποιονδήποτε άλλο προσαρμογέα του τύπου του που πωλείται μόνος του χωρίς δωρεάν συνοδευτική εφαρμογή.

αόρατοςαόρατος

Σε περίπτωση προβλήματος ή εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με μια λειτουργία, έχετε πρόσβαση σε ανταποκρινόμενη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, διαθέσιμη τόσο από την εφαρμογή για κινητά όσο και από ένα αποκλειστικό κανάλι Slack. Με μέση βαθμολογία 4,4/5 από σχεδόν 6.000 σχόλια χρηστών, ο προσαρμογέας AAWireless λαμβάνει υψηλή βαθμολογία ικανοποίησης από τους πελάτες του, το 75% των οποίων του δίνει 5 αστέρια, το μέγιστο.

Το AAWireless είναι ένα ευρωπαϊκό έργο. Αναπτύσσεται από ολλανδικές ομάδες και κατασκευάζεται στην Ουγγαρία. Το κέντρο διανομής του κατασκευαστή βρίσκεται στην Ολλανδία, εξασφαλίζοντας γρήγορη παράδοση στη Γαλλία.

Μια ιστορία που ξεκινά το 2018

Η AAWireless έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στους ασύρματους προσαρμογείς Android Auto μέσα από χρόνια σκέψης και σχεδίασης προϊόντων. Από το 2018, ο ιδρυτής Emil Borconi-Szedressy ανέπτυξε μια εφαρμογή που αποτέλεσε τη βάση του έργου. Αρχικά, η ιδέα ήταν να χρησιμοποιήσουμε ένα δευτερεύον τηλέφωνο ή ένα στικ τηλεόρασης ως προσαρμογέα, αλλά οι ανησυχίες σχετικά με τη συμβατότητα μας ώθησαν να εξετάσουμε μια άλλη λύση.

Ξεκινώντας από το 2019, η AAWireless εργάζεται σε προσαρμοσμένο υλικό, επιτρέποντάς της να ελέγχει ολόκληρο το τμήμα λογισμικού και να βελτιστοποιεί την πλατφόρμα της για περιορισμένο υλικό. Όλος ο κώδικας μεταφέρεται επίσης σε Linux. Το 2020, μια εκστρατεία πληθοχρηματοδότησης της Indiegogo κατέστησε δυνατή τη χρηματοδότηση του υπόλοιπου έργου. Με 40.000 συνεισφορές, η εταιρεία μπορεί να κατασκευάσει τις πρώτες 3.000 συσκευές της και να κάνει συνεχείς βελτιώσεις στο λογισμικό και το υλικό.

αόρατοςαόρατος

Το 2021 τιμούνται οι πρώτες παραδόσεις. Όμως η πανδημία του COVID-19 προκαλεί παγκόσμια έλλειψη τσιπ, αναγκάζοντας να σχεδιαστεί μια εντελώς νέα έκδοση ηλεκτρονικών. Το 2022, η AAWireless θα αποχωριστεί από τη σελίδα της στο Indiegogo για να αρχίσει να πουλά απευθείας στον δικό της ιστότοπο, καθώς και στο Amazon σε ορισμένες χώρες.

Το 2023, η AAWireless κάνει μια ριζική αλλαγή στη στρατηγική μεταφέροντας τη γραμμή παραγωγής της από την Κίνα στην Ουγγαρία. Με αυτόν τον τρόπο, το κόστος μειώθηκε και η τιμή της συσκευής θα μπορούσε να μειωθεί, καθιστώντας την προσβάσιμη σε μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών.

Έκπτωση 15% το Πάσχα

Θα πας διακοπές το Πάσχα; Τώρα λοιπόν είναι ίσως η καλύτερη στιγμή να επενδύσετε σε έναν προσαρμογέα AAWireless. Από 25 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2024, το πλαίσιο ασύρματης σύνδεσης για το Android Auto βλέπει την τιμή του να πέφτει κατά 15%. Η αρχική του τιμή των 69,99 ευρώ αυξάνεται έτσι σε 59,49 ευρώ. Η εταιρεία έχει ήδη δηλώσει ότι η συσκευή θα συνεχίσει να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και επομένως θα μπορεί να συνεχίσει να παρέχει το Android Auto ασύρματα στο όχημά σας για πολλά χρόνια ακόμα. Το προϊόν έχει εγγύηση δύο ετών.

Κάντε κλικ για να δείτε τον προσαρμογέα AAWireless με έκπτωση 15%.

Αυτό το άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που σας δόθηκε από την AAWireless.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *